Arkadaşlar yeni bir mouse almaya karar verdim ve başlıktaki mouselar arasında kararsız kaldım. Masaüstü PC'de kullanacağım. Kablosuz olması ve ekstra tuşlarının olması önemli. Genel olarak günlük internette gezinti için kulanacağım ama nadir olsa da oyun da oynarım. İlk başta M705'te karar kılmıştım fakat birçok kullanıcı şikayetçi olmuş forumda. Sanırım Anywhere MX daha iyi bir mouse fakat aradaki 25-30 liraya değer mi? Kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerir? Neden? Şimdiden teşekkürler..
M705 Marathon dan uzak durun kesinlikle , çok sıkıntılı bir mouse çok şikayet alıyor , bende mağdur oldum zar zor iade ettim .
Vx Nano kullandım uzun süre sorun yaşamadım oldukça güzel bir mouse .
Anywhere hakkın da bir fikrim yok
bence ANYWHERE cünkü maroton iyi ama ilk aldıgında forumda cok geri veren oldu bu mouse o yönden saglam ve kaliteli ama secim size kalmıs
Çok ilginç.. Sanırım bazı M705'ler fabrika çıkışlı sorunlu oluyor. Ama bazı kulanıcılar da hiçbir sorun yaşamadıklarını söylüyor.. Ne yapacağımı şaşırdım.. Aşağıda da bir konu açmıştım ve M705 önerildi.. Tam karar vermiştim sizin yorumlarınızı gördüm ve kafayı yemek üzereyim
Dediğim gibi günlük kullanım, internette gezinti için vs. kullanacağım genellikle.. Photoshop, Autocad vs. kullanmıyorum.. Oyun da oynamıyorum pek o yüzden sıkıntı olmaz kablosuz olması.. Set de alabilirim ama şöyle ortalama fiyatlı setlerin yanında çok dandik mouselar geliyor.. Önceliğim de mouse olduğu için vazgeçtim..
LOGITECH ANYWherE MX (DARKFIELD) bu mouse 800 DPI , diğer ikisi 1000 DPI. M705 almanı tavsiye etmem , kullandığımdan biliyorum. Takıla takıla gidiyor, iyi bir mousepad in yoksa başa bela oluyor. Yazılımsal olarak dpi yükselttiğinde mouse tam bir işkenceye dönüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: murat.nur
LOGITECH ANYWherE MX (DARKFIELD) bu mouse 800 DPI , diğer ikisi 1000 DPI. M705 almanı tavsiye etmem , kullandığımdan biliyorum. Takıla takıla gidiyor, iyi bir mousepad in yoksa başa bela oluyor. Yazılımsal olarak dpi yükselttiğinde mouse tam bir işkenceye dönüyor.
Memlekette mouse kalmamış o zaman desene.. Birinin scrollu sorunlu olur, diğeri adamakıllı çekmez takılır, başkası ille de mousepad ister, yüzey seçer, öteki scrolla 3. tuş koymaz....
microsoft veya inca bakmazmısın
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
microsoft veya inca bakmazmısın
Olabilir tabi ki.. Önerebileceğin modeller var mı?
Ben büyük mouse kullanamıyorum. Şöyle elime uygun, küçük, konforlu, hesaplı kablolu bir mouse bulamadım. Kablolu bulamadığım için kablosuz almak durumundayım, sanırım Vx Nano alıcam
@16hakan16 Microsoft'un 5000 ve 6000 setleri güzel,, mouseları da işimi görür gibi.. Teşekkürler tavsiye için.. Mouselarını biraz daha araştırıyım..
@wa$abi Ben de aksine küçük mouselar ile rahat edemiyorum.. Bir de önemsiz gibi ama scrolluna tıklanmıyor vx nano'nun.. Benim en çok kullandığım tuştur belki de orta tuş.. O yüzden vazgeçtim nanodan.. Performance MX var, çok iyi görünüyor ama pahalı..
ne demk yardımcı olabildiysem mouse nin ele tam oturması lazım az miktarda kücük /büyük olabilir sorun yaratmayacak sekilde
quote:
Orijinalden alıntı: n-boy
Çok ilginç.. Sanırım bazı M705'ler fabrika çıkışlı sorunlu oluyor. Ama bazı kulanıcılar da hiçbir sorun yaşamadıklarını söylüyor.. Ne yapacağımı şaşırdım.. Aşağıda da bir konu açmıştım ve M705 önerildi.. Tam karar vermiştim sizin yorumlarınızı gördüm ve kafayı yemek üzereyim
sakın ola ki m705 almak gibi bir hata yapma. bende yeni hizlial dan satın aldım şuan iade etmeye uğraşıyorum hala edemedim. mouse hiçbir yüzeyde doğru dürüst çalışmıyor mouse pad siz kullanamıyorsunuz. ayrıca gelken ürün arızalı çıktı aşağıya daha hızlı gidiyordu ve değişim istedim hızlıal.com a birebir değişim ile gönderdim aldığım gün ama adamlar elimizde yok diye garantiye gönderdiler. garantidende 15 gün sonra hiçbir sorun yok diye geri iade ettiler. allahtan tersim piste kavga gürültü hakem heyeti tehdidiyle iade kabul ettirdim hizlial.com a ve paramı yatırmalarını bekliyorum. bu aralar hizlial.com çok sıkıntılı alışveriş yapmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum hepsiburadadan hiçbir farkları kalmamış.
şuan ben de yeni mouse arıyorum ya mx anywhere alıcam ya da vx nano ama mx in yan tuşları baş parmağa çok rahat oturduğundan ve her yüzeyde çalıştığından (ki bence bir mouse ta aranabilecek en önemli özellik bu) onu almayı düşünüyorum param yatar yatmaz.
Vx nano ağır bir mouse' mi arkadaşlar?? malum, kalem pille çalışıyor
bu arada scroll tuşuna tıklanmaması çok kötüymüş ama scroll tuşuna tıklama işlevini scroll'un üst kısmındaki tuşa atamışlar diye okudum diğer konuda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme