Şimdi Ara

W 10 kapanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, bilgisayarı kapatmıyorum, aradan bir iki saat geçiyor ve boşta duran bilgisayar hiç bir tepki vermiyor. Siyah ekranda kararmış bir şekilde duruyor sebebi nedir? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Güç planlarını düzenlemeniz gerekiyor. Boştayken uykuya geçtiği için belli bir süre sonra ekran kararıyor. Güç ayarlarından uykuya almayı ve diğer güç planlarını yapılandırırsanız sorun ortadan kalkar.
  • Kesinlikler arkadaşa katılıyorum. Güç seçeneklerinden boşta durduktan sonra örn 10 dk sonra ekranı kapat yazar orayı hiçbir zaman yapın düzelecektir.
  • İyi günler arakadaşlar kesinlikle alakası yok bununla. Bilgisayara w10 kurduğum günden bu yana güç tasarrufu veya uyku modu diye birşey yapmıyorum, sadece 15dk içinde ekranı kapat var. onuda kaldırıp şimdi deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhancekic

İyi günler arakadaşlar kesinlikle alakası yok bununla. Bilgisayara w10 kurduğum günden bu yana güç tasarrufu veya uyku modu diye birşey yapmıyorum, sadece 15dk içinde ekranı kapat var. onuda kaldırıp şimdi deneyeceğim.

Çözüldü mü?
  • takalar1381 T kullanıcısına yanıt
    İlginç bir durum. Çözüldü ama eskiden böyle yapmıyordu, kaldığım yerden devam edebiliyordum. Sıkıntı nedir? Son 1-2 haftadır böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhancekic O kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum donanımsal veya yazılımsal olup olmadığını test etmeniz gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tam olarak olmasını istediğin nedir ?
  • elweda kullanıcısına yanıt
    olmasını istediğim: güç tasarrufu yapmasına gerek yok ama bilgisayar kullanılmadığı zaman ekranı karartsın veya kapatsın. yani monitör şu anda sürekli açık kalıyor ve birde şimdide bazen 25-30 dkda bir mavi ekran hatası veriyor bazende hiç bir sorun olmadan kullanıyorum.
  • Sorun çözüldü. Hata USB wifi adaptörde, onu takmadığım zaman hiçbir sorun olmuyor. Air ties 2315 marka model adaptör araştırma yaptım biraz bazı kişilerde de sorun varmış. Önerileriniz var mı PCI express veya USB wifi adaptör için yakın zamanda yeni bir tane almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.