Bildirim
w 8.1 facebookta görüntülü konuşma sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BaybarsHan61
Arkadaşlar bu sorun nereye kadar böyle devam edecek 8.1in kendi facebook uygulamasından şikayette bulundum direkt sitesinden şikayette bulundum ve benim gibi binlerce insan vardır eminim. sizin bildiğiniz bir çözüm yolu var mı yada yapılacak bir şey yok mu ?
google da ararken buldum hocam sizi aynı sıkıntı bende de var çözüm bulabildiniz mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Laparzi
quote:
Arkadaşlar bu sorun nereye kadar böyle devam edecek 8.1in kendi facebook uygulamasından şikayette bulundum direkt sitesinden şikayette bulundum ve benim gibi binlerce insan vardır eminim. sizin bildiğiniz bir çözüm yolu var mı yada yapılacak bir şey yok mu ?
google da ararken buldum hocam sizi aynı sıkıntı bende de var çözüm bulabildiniz mi
Hala bir çözüm yolu bulabilmiş değilim. ama simgesi geldi. kurulum dosyası gönderiyorlar lakin hala görüntülü konuşma yapamıyorum. şikayetlerimin herhangi birine cevap gelmedi. beklemedeyim anlayacağın:/ -
quote:
quote:
quote:
google da ararken buldum hocam sizi aynı sıkıntı bende de var çözüm bulabildiniz mi
Hala bir çözüm yolu bulabilmiş değilim. ama simgesi geldi. kurulum dosyası gönderiyorlar lakin hala görüntülü konuşma yapamıyorum. şikayetlerimin herhangi birine cevap gelmedi. beklemedeyim anlayacağın:/
Sürmene deresinden atarım ben bu bilgisayarı az kaldı :) teşekkür ettim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Hala bir çözüm yolu bulabilmiş değilim. ama simgesi geldi. kurulum dosyası gönderiyorlar lakin hala görüntülü konuşma yapamıyorum. şikayetlerimin herhangi birine cevap gelmedi. beklemedeyim anlayacağın:/
Sürmene deresinden atarım ben bu bilgisayarı az kaldı :) teşekkür ettim
rica ederim :) facebookun bok yemesi. başka birşey değil yani
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- facebook gizli hesap görme
- facebook eski hesap silme
- top eleven token hilesi
- facebook hikayemi arkadaşım olmayıp bakanları nasıl görebilirim
- façan yansın ne demek
- tiktok erişim engeli
- facebook hesap dondurma
- facebook hesap silme linki
- facebook video indirme
- facebook arkadaşları gizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X