Şimdi Ara

w 8.1 güncellemesiyle devre dışı olan nvidia gt 645 ekran kartı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben windows 8 kullanıyodum 8.1 güncellemesi geldi onu yükledim ama güncellemeden sonra oyunlarda vs herşyde nvidia gt 645 ekran karıtını değilde intel hd graphics 4000 i kullanıyor . herşeyi denedim oyuna sag tıklayıp grafik işlemciyi sectim olmadı.nvidia denetim masasından tercih edilen grafik işlemciyi sectim olmadı.nvidia ge force experienxeyi kurdum 8.1 için güncellemesii yaptım yine olmadı.aygıt yöneticisinde görünüyor düzgün çalışıyor diyor ama intelin ekran kartını devre dışı bırakınca filmde bile kasıyor ama yinede nvidia ekran kartını kullanmıyor yardım :/

• keşke 8.1 güncellemesini yapmasaydınızı şuanda çokfazla sorunu var buda ondan kaynakladnıyo olabilir bedede 8.1 kurduktansonra fan aşırı hızlı çalıyodu hdd hep 100 deydi bigün kendini recovrye aldı benim tavsiyem w8 orjinal se dosyalarını yedekle recovry yap dahada başını arıtmadan
  • recovery yaparım yapmasına da w8 e döner mi o zaman ? müşteri hizmetlerine sordum 8.1 i anca formatla 8 e düşürüsün dediler :/
  • hocam recovery demek bir nevi format demek zaten farkı yok
  • usta pc de lenovo theater , bluetooth , dolby home theater felan var . recovery yaparsam bunların silinmesinden korkuyorum
  • dostum sistem geri yükleme yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım 14 w kullanıyor
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.