Şimdi Ara

w 810i şebeke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu buraya açtığım için kusura bakmayın telefonum w 810i cid 50 31 li sürüm telefonu ilk açtığımda şebekeyi çok geç buluyor min 3 dakika yeniden yazılım attım sorun aynen devam ediyor nokia 1100 telefonumla denediğimde 2 saniyede buluyor acaba servise mi yollasam yardımlarınızı bekliyorum çok acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka60 -- 19 Temmuz 2008; 14:41:04 >

• arkadaşlar yardım edecek yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tornak

arkadaşlar konuyu buraya açtığım için kusura bakmayın telefonum w 810i cid 50 31 li sürüm telefonu ilk açtığımda şebekeyi çok geç buluyor min 3 dakika yeniden yazılım attım sorun aynen devam ediyor nokia 1100 telefonumla denediğimde 2 saniyede buluyor acaba servise mi yollasam yardımlarınızı bekliyorum çok acil

telefonun hafıza kartı kaç gb? hafıza kartın çok doluysa telefon biraz geç açılıp şebekeyi geç bulur. hafıza kartını çıkarıp dene birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 19 Temmuz 2008; 16:20:19 >
  • kartım 512 mb yarısı dolu çıkartıp denedim durum gene aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka60

kartım 512 mb yarısı dolu çıkartıp denedim durum gene aynı
    quote:

telefon ekranı geldikten 3 dakika sonra mı geliyor şebeke yoksa açma tuşuna bastıktan sonra bütün işlemlermi 3 dakika sürüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

telefon ekranı geldikten 3 dakika sonra mı geliyor şebeke yoksa açma tuşuna bastıktan sonra bütün işlemlermi 3 dakika sürüyor?

Alıntıları Göster
    pin kodunu girdikten sonra

• farklı şebekeden başka bir simkartla dene birde.
  • quote:

farklı şebekeden başka bir simkartla dene birde.
    denedim sorun heralde donanımsal
    ama telefonu hiç düşürmedim
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

tekrar yazılım atıp denersin olmazsa servise götürürsün.
  • quote:

quote:

tekrar yazılım atıp denersin olmazsa servise götürürsün.

Alıntıları Göster
    Tekrar yazılım atmıs arkadas.
    Peki konusurken falan çekiş kalitesi ses kalitesi falan nasil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Tekrar yazılım atmıs arkadas.
    Peki konusurken falan çekiş kalitesi ses kalitesi falan nasil?

Alıntıları Göster
    ses kalitesi sorunsuz diebilirim ama bu şebekenin bu kadar geç gelmesi beni deli ediyo
  • quote:

ses kalitesi sorunsuz diebilirim ama bu şebekenin bu kadar geç gelmesi beni deli ediyo

Alıntıları Göster
    az çekseydi antende sorun var dicektim ama degilmiş. Eger hep saniyesi saniyesine aynı zamanda şebeke geliyorsa bence kesin yazılımsal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

az çekseydi antende sorun var dicektim ama degilmiş. Eger hep saniyesi saniyesine aynı zamanda şebeke geliyorsa bence kesin yazılımsal.

Alıntıları Göster
    en az 5 kez yazılım attım bide üstüne güncelleme yaptım hiç bişey fatketmedi napıcam bilmiyorum
  • quote:

en az 5 kez yazılım attım bide üstüne güncelleme yaptım hiç bişey fatketmedi napıcam bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Bu iş servislik olmuş artık. Hiç uğraşma derim garantisi varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Bu iş servislik olmuş artık. Hiç uğraşma derim garantisi varsa.

Alıntıları Göster
    garanti kvk ydı daha 14 ay garantisi war eicssonlara artık telpa bakıyomuş sadece i
    stnbulda şubesi war kargoyla gfönderilcekmiş çok karışık bi durum şuan kararsızım servise wermekle
  • quote:

garanti kvk ydı daha 14 ay garantisi war eicssonlara artık telpa bakıyomuş sadece i
    stnbulda şubesi war kargoyla gfönderilcekmiş çok karışık bi durum şuan kararsızım servise wermekle

Alıntıları Göster
    Servis için
    http://www.telpa.com.tr/?s=servis
    http://www.genpa.com.tr/_teknik_servis_soru2

• quote:

Orijinalden alıntı: yuemrek

Servis için
    http://www.telpa.com.tr/?s=servis
    http://www.genpa.com.tr/_teknik_servis_soru2

Alıntıları Göster
    arkadaşım saolasın linkler için ama ben bursada oturuyorum bursada ki görünenn telpa bayisi bizim bildiğimiz kvk şubesi ve camındada motorola ve sony ericsson telefonlarınıza kvk bakmıyor telpa bakıyor die yazmışlar billmeyen arkadaşlar boşuna bu servise götürmesinler kvk ya telpa nın da şuanda tek şuesi war oda istanbul leventte ki bu nedenle arızalıu telleri kargoyla yollıyacakmışız bende kargoya güvenip gönderemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka60 -- 23 Temmuz 2008; 19:02:01 >

• quote:

arkadaşım saolasın linkler için ama ben bursada oturuyorum bursada ki görünenn telpa bayisi bizim bildiğimiz kvk şubesi ve camındada motorola ve sony ericsson telefonlarınıza kvk bakmıyor telpa bakıyor die yazmışlar billmeyen arkadaşlar boşuna bu servise götürmesinler kvk ya telpa nın da şuanda tek şuesi war oda istanbul leventte ki bu nedenle arızalıu telleri kargoyla yollıyacakmışız bende kargoya güvenip gönderemiyorum

Alıntıları Göster
    arkadaşlar beni bu dertten kurtarmanın servissiz bi yolu yokmu yazılımdan başka bi yolu warmı bu teli kurtarmanın 31 li ve 05 li sürümü defalarca attım bana mısın demedi ne yapmalıyım başka anten de çekim olarak hiçbir sorun yoq sadece operatörü çok geç buluyo ne iştir bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka60 -- 23 Temmuz 2008; 19:16:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lancer EVO 007

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    telim garantili ama kör olası kvk ericssonla motorola servisliğini telpa mı ne war on adevretmişl onun istanbuldan başka servis noktası yoq dediklerini kendim yapsam telim garanti dışı kalırmı birde telefonda hiç fiziksel darbe falan olmadı o bacaklar nasıl numara yapmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lancer EVO 007

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 23 Temmuz 2008; 23:40:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.