Şimdi Ara

w 880 ilk izlenimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun w 880 aldim.ilk izlenimlerimi de paylasmak istedim.

-telefonun ilk dikkat ceken ozelligi kesinlikle hafifligi ve inceligi.daha once boyle bir deneyim yasamadigim icin ilginc geldi.

-menusu son kullandigim sony ericsson olan t630 a benzedigi icin sorun cekmedim.menu gecisleri ise son derece hizli.

-kasa saglam gibi duruyor.herhangi bir gicirdama yok.

-telefonda kayitli bir kac mp3 u dinledim.diger walkmen telefonlarin nasil oldugunu bilemedigim icin pek bir fikrim yok ama kullandigim creative nomad 2 nin yerini alamaz gibi geliyor.
    kurcaladikca fikrim degisebilir tabii ki.

-kamera fena degil.pek bir sey beklemedigim gece cekimlerinde(1 cekim yaptim) sonuc tahmin ettigim gibi,gunduz cekimlerinde idare eder.

-cok tartisilan dizayn ve tus takimi meselesine gelince;tus takimi biraz daha duzgun yapilsaymis harika olurmus ki bu haliyle bile guzel bence.tabii ki tamamiyla zevk meselesi.

bir kac saatlik izlenimlerim bunlar.genel olarak aldigim icin pisman olmayacagimi dusunuyorum.kullandikca da fikirlerimi size aktarmaya calisacagim.

• ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nereden buldunda aldın W880 dedin yanlış anlamadıysam
  • büyük ihtimalle yurtdışından gelmiştir veya biryerden kaçak almışsındır çünkü bildiğim kadarıyla garantilisi çıkmadı neyse hayırlı olsun güle güle kullan
  • Yurt disinda 390€ Fiyat ile 2 Haftadir satista w880i.K550 i de ayni sekilde satista.Onunda fiyati 220€...
  • yurtdisindayim.burada da yeni cikti zaten.kisisel gorusum ,ki daha once belirtilmisti bu, bu telin tutup tutmamasi beklentilerle alakali.tahminim bu teli alan inceligi ve hafifligi yuzunden alir.almayan da dizaynini begenmedigi icin..
  • bana yolla da ben bi bakim
  • hayırlı olsun kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jbl stage 1 ve 2 hakkında yorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tuş takımı keşke daha güzel olsaydı bide bu kadar ince olmasaydı cebimdeyken bi otursam çat die kırılır bu yaw
  • RESİM FALAN VARMI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkankapucu

-telefonda kayitli bir kac mp3 u dinledim.diger walkmen telefonlarin nasil oldugunu bilemedigim icin pek bir fikrim yok ama kullandigim creative nomad 2 nin yerini alamaz gibi geliyor.
    kurcaladikca fikrim degisebilir tabii ki.

Öncelikle hayırlı olsun,Hocam üzerinde gelen kulaklığın modelini yazarmısın. Nomadla arasında çok mu ses farkı var?

telefonun güzel yanı ince olması ve m2 kullanması ama ince olmasının kötü yanı da radyodan yoksun bırakması.

Bu arada nomad2 deyince özledim nomad2 mi temiz birşey bulursam alacam bir tane tam bir efsaneydi benim içi
  • Hayırlı olsun dostum güle güle kullan. Daha detaylı bi inceleme hiçte fena olmaz
  • kullandikca izlenimlerimi paylasacagim tabii ki.bu arada gelen kulaklik hpm-70. cx300 nomad2 ikilisi bana daha iyi gibi geldi ilk bakista.ama dedigim gibi sadece kayitli olan mp3lere goz attim.tam anlamiyla kullanmaya baslayinca bakalim ne olacak.
  • telefonun hayırlı olsun birşey sorucam telefonun tuş takımı resimlerde bakınca sert gibi gözüküyor gerçekten öylemi.çok mesaj yazanlar için önemli olduğunu düşünüyorum bende merak ettim.cevabın için teşekkür ederim....
  • bide ekranı büyük olsa tam süper olurdu
  • ilk önce telefonun hayırlı olsunbirde canlı resimlerini filan koyarmısın
  • bu telefonmu yaaaaaa(elinizi vicdanınıa koyun buna süper tel dersek w810 a ayıp olmazmı bu tel w810un yarısı bilem olamas)
  • hayırlı olsun artık bikaç resim eklersin
  • Telefonunuzu güle güle kullanmanız dileğiyle... Daha detaylı incelemenizi bekliyoruz.
  • hayırlı olsun kardes darısı basımıza
  • dizayayn olarak pek hoşuma gitmedi.ama kasasında kullanılan madde zannedersem aliminyum özelikkle gri olanda güzel dırmuş.ayrıca menüsüde diğer w serileri ile aynı gibi.bence w810i daha güzel görünüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.