l2 alucard'a gel lan. Skype gir bi ara yaz bana konuşalım kanka. L2 alucarddayız biraz zor bi server ama yardım ederiz sana gel gir oyundan pm at bana veysele yada skype gir ilk bi konuşalm
Mutlaka oynamalısın. Oyunu sana bıraktıracak bi sebep yok. Ve client konusundada şuanki oynadığın yere devam et sindire sindire oyna acele etme level almak için. level almak sana hiç bişe kazandırmaz. Her yeri dolan gez herşeyi yap ve yavaş ilerle
quote:
Orijinalden alıntı: MahkemeDuvari
onlar bütün sosyal hayatı oyundan ibaret olanlar heralde. sosyal sorumluluğu olmayan insanlardır normal yani :) boşver bana yanaşmayan yılan 99 lvl olsun :D
bu arada corede oynayan varsa hâlâ yardımlara ve arkadaşlıklara açığım. yardımdan kastım oyun içi para item vs şeyler değil. eklerim arkadaş listeme arada bir soru sorarım çünkü bazen tıkanıyorum oyunda. onu dışında asıl amacım muhabbet ve arkadaşlık. bu benim ilk ingilizce oyunum ilk yalnızlığım değil :D bazen öyle oluyor ki oyunun başından kalkınca evin içinde kendi kendime ingilizce konuşuyorum :D
burdan pm atabilirsin bana oyundada cosmodream snakkerturk gibi oyuncular sana bol bol yardımcı olucaklardır eminim ben epeisodiona kadar girmeyi düsünmüyorum pek
quote:
Orijinalden alıntı: epyhon
quote:
Orijinalden alıntı: MahkemeDuvari
onlar bütün sosyal hayatı oyundan ibaret olanlar heralde. sosyal sorumluluğu olmayan insanlardır normal yani :) boşver bana yanaşmayan yılan 99 lvl olsun :D
bu arada corede oynayan varsa hâlâ yardımlara ve arkadaşlıklara açığım. yardımdan kastım oyun içi para item vs şeyler değil. eklerim arkadaş listeme arada bir soru sorarım çünkü bazen tıkanıyorum oyunda. onu dışında asıl amacım muhabbet ve arkadaşlık. bu benim ilk ingilizce oyunum ilk yalnızlığım değil :D bazen öyle oluyor ki oyunun başından kalkınca evin içinde kendi kendime ingilizce konuşuyorum :D
burdan pm atabilirsin bana oyundada cosmodream snakkerturk gibi oyuncular sana bol bol yardımcı olucaklardır eminim ben epeisodiona kadar girmeyi düsünmüyorum pek
cosmodream ve cosmogiant arkadaşlarla iletişime geçtik sağolsunlar. siz de sağolun ilgilendiğiniz için. bu sıralar hero item eventi var hero itemleri çok ucuza deneyebiliyorsun. bir girip bakın derim çok güzel itemler var :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme