Şimdi Ara

w a s d sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu bugün indirdim. deneme amaçlı oynamak istiyorum. w a s d tuşları hatta abc tuşlarının hangisine bassam direk saydan yazıyor. yani sohbet penceresine işliyor bastığım tuşlar. entera basıyorum sohbet penceresindeki clicl disable ediyorum ama harflerden birine basınca yine aynı sorun. haritayı açıcam mesela mye basıyorum yine sohbet penceresine yazıyor otomatik olarak. bunu nasıl düzelticem yardım edebilirmisiniz ?

• Dostum kontrolun tamamı fare ile yapılıyor, sol tık ile yönlendirir, sağ tuşa basılı tutarken de açı verirsin. Sahip oldugun skilleri ya da hotbarı F1 ila F12 arasındaki tuşlar ile seçebilirsin.
    Inventory Tab
    Map Alt + M
    Skiller Alt + K
    Action party vs. Alt + C
    Oyun içerisinde herhangi bi' menu üzerinde durdugunda kısayolu ile birlikte yazar.
  • çok teşekkürler şimdi farkettim..

oyunu sevdim, grafiklerine söylenebilecek hiçbirşey yok. hele hdr rendering olayı başlı başına bir başarı.. dünyası da epeyce büyüğe benziyor, denemeyenlere tavsiye derim :)

edit: bir sorum daha var. çoğu yerde Türkçe olacak haberleri okudum yazıların tarihi 2011-2012. olacağı varsa zaten şimdiye olmuştur ama ben Türkçe seçeneği bulamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki25 -- 14 Ekim 2013; 12:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MahkemeDuvari

çok teşekkürler şimdi farkettim..

oyunu sevdim, grafiklerine söylenebilecek hiçbirşey yok. hele hdr rendering olayı başlı başına bir başarı.. dünyası da epeyce büyüğe benziyor, denemeyenlere tavsiye derim :)

edit: bir sorum daha var. çoğu yerde Türkçe olacak haberleri okudum yazıların tarihi 2011-2012. olacağı varsa zaten şimdiye olmuştur ama ben Türkçe seçeneği bulamadım ?

Linaege II nin Türkçe dil seçeneği yok. O okumuş olduğun haberlerde oyuncuların kendilerinin açmış olduğu bir başlıktı.

Bu oyunun Türkçe olması gibi bir durum yok şu anda. Ne zaman ki Lineage oyunu orijinal sunucularda türkler tarafından çokça oynanmaya başlar o zaman belki Türkçe olabilir.

Çünkü ülkemizde değeri bilinmiyor.

Oyunun polonya/almanca/rusca dil destekleri mevcut. Aynı zamanda kendi dillerindeki orijinal sunucularda oynuyorlar.

Ben Linage II GOD clienttı Lindvior Update inde Offical Sunucu İnnova yada oynuyoruz.

• Ülkemizde oyunun değeri oldukça biliniyor. Çokda geniş bir kitleye sahip. Eminimki bi çok ülkedende öndeyiz bu konuda. Fakat GOD değil. Lineage 2 den söz ediyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Ülkemizde oyunun değeri oldukça biliniyor. Çokda geniş bir kitleye sahip. Eminimki bi çok ülkedende öndeyiz bu konuda. Fakat GOD değil. Lineage 2 den söz ediyorum ;)

:)

iyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 15 Ekim 2013; 17:03:24 >
  • arkadaş blockda kar etmiyor bütün keyfimi tek bir lafınızla kaçırabiliyorsunuz, tonlarca şey yazıyorsunuz yapmaaağn etmeen

-w a s d enter chat devredeyken kullanılabiliyor, pek kullanışlı bişey olmasada bilgisayar başında bişey yiyip farm yapacağım yere giderken kullanıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    [DH] V O L V O for L I F E
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @cosmodream

hocam ben oyunu eu.4game.com'dan indirdim, ekranında GoD yazıyor tüm updateleri de yapılı ama core ve r ile başlayan bi sw vardı hatırlamıyorum ismini o iki swden başka sw görünmüyor girişte. innovaya gelmem için ne yapmam gerekiyor acaba ? tek başıma çok sıkıldım corede bırakın Türk'ü yabancı oyuncu bile yok. doluluk oranında hep light yazıyor :)

ayrıca çok haklısın çok çok hem de. çok mmorpg denedim çok online oyun denedim belki pro derecesinde bir oyuncu değilim ama biriktirebildiğim ufacık tecrübemle bile l2 nin her açıdan "muhteşem" bir oyun olduğunu söyleyebilirim. özellikle haritası çok büyük, açık dünyası neredeyse sınırısız. grafikler zaten güzel. optionstaki hdr olayıyla grafikler uçuyor. ama çok karışık be hocam :) biraz zaman isteyen bir oyun..

@Witchblade*

hocam sağoalsın optionstaki chat tikini kaldırınca kullanılıyormuş. ben de bazen tek elde reçel ekmek öbüründe klavye oynadığım için lazım oluyor :D

• cosmodream kullanıcısına yanıt
    Sanada güzel kardeşim.
  • Öncelikle Lineage tabikide yıllarını harcaman gereken bir oyun. Biraz zaman demek biraz ufak kaçıyor. Bu forumdada yazanlar yazmayanlar hepsi dahil en az 7 yıllık oyuncular. Şahsen 9 yıldır oynuyorum. Evet aktif olarak... Lineage 2 nin oynanabilirliğini anlatan en kısa kelime AKICILIK. Sorf yapar gibi oynarsın oyunu. PVP ler çok zevk verir ve oyunda ilerledikte harcaman gereken zeka artıyor buda kontrolün sende olduğu anlamına geliyor. Karışıklık konusuna gelincede herşey zamanla öğrenilir bi ton quest gerekli olanlar gereksiz olanlar hepsini çözersin.
  • hocam inanılmaz can sıkıntısı yaşayan bir bireyim ben denemediğim oyun kalmadı bir rappelz sardı beni bir de ko. ondan sonra çok aradım son durağım l2 oldu. ve l2 oynarken çarpıcı bir gerçekle karşılaştım. rappelz bildiğin l2den kopyalanmış bir oyunmuş :) onun ufaltılmış ve hafiften değiştirilmiş haliymiş. bunu farkettim

oyuna gelince. cidden sizin önerilerinize ihtiyacım var. hani övünmek gibi olmasın lütfen yanlış anlamayın. zeka isteyen karışık işlerde oyunlarda iyiyimdir, oyunu çözersem ciddi anlamda uzun yıllar oynarım belki de kapanana kadar. ama asıl önemli olan sizin görüşünüz. sizce başlayayım mı bu öyle bir oyun mu, harcayacağım zamana değer mi ? bir de hangi sürümünde oynamamı önerirsiniz ? coredeyim şu an bilmiyorum uzun yıllar o server beni idare eder mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki25 -- 16 Ekim 2013; 12:21:08 >
  • çözümü yazayım belki birilerinin işine yarar. lineage 2 w a s d tuşlarına bastığınızda direk chate yazıyorsa sağ alttaki küçük menüden optionsa girin, shortcuts sekmesinin en altında enter chat var. ona tik koyunca sorun çözülmüş olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Ülkemizde oyunun değeri oldukça biliniyor. Çokda geniş bir kitleye sahip. Eminimki bi çok ülkedende öndeyiz bu konuda. Fakat GOD değil. Lineage 2 den söz ediyorum ;)

tacoo napıyon nerlerdesin ya :D Varmı pvp serverı şöyle arada girmelik
  • proof of courage yi gereksiz item alarak bitirdim crossbow aldım kamael sınıfı içinmiş şimdi normal bow alamıyorum 2 tane daha lazım diyor nerden satın alabilirim bunu ?
  • quote:

proof of courage yi gereksiz item alarak bitirdim crossbow aldım kamael sınıfı içinmiş şimdi normal bow alamıyorum 2 tane daha lazım diyor nerden satın alabilirim bunu ?

alamassın ondan iki tane oyun içindeki nickin nedir bir de hangi serverdasın yardımcı olayım
  • core serverindeyim nickim Ruzgar. 44 levelim. ikinci classta ayrı proof verdi zaten eskilerin değeri kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Linaege II nin Türkçe dil seçeneği yok. O okumuş olduğun haberlerde oyuncuların kendilerinin açmış olduğu bir başlıktı.

Bu oyunun Türkçe olması gibi bir durum yok şu anda. Ne zaman ki Lineage oyunu orijinal sunucularda türkler tarafından çokça oynanmaya başlar o zaman belki Türkçe olabilir.

Oyunun polonya/almanca/rusca dil destekleri mevcut. Aynı zamanda kendi dillerindeki orijinal sunucularda oynuyorlar.

Ben Linage II GOD clienttı Lindvior Update inde Offical Sunucu İnnova yada oynuyoruz.

Onu kafamızdan yazmadık abi innova kendisi bunu yapacagını söyledi ama sonradan caydı isterseniz sayfada yazılı olan bilgiyi archive.comda gösterebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

quote:

Onu kafamızdan yazmadık abi innova kendisi bunu yapacagını söyledi ama sonradan caydı isterseniz sayfada yazılı olan bilgiyi archive.comda gösterebilirim

gerek yok hocam sonuçta türkçe olmadı. ne önemi var kimin yazdığının. boşver böyle daha iyi türkçe olsa sonu metin2 gibi olur. bugün 50 level oldum zaten bilirsiniz her level aralıklarındaki farm görevlerini. belki 6-7 kere uzun farm attım ve attığım yerlerde benimle beraber 2-3 oyuncu daha farm atıyodu genellikle. 1 tane allahın kulu gelip te ks atmadı. bazen iki kişi aynı mobu seçiyoduk adam önce benim vurduğumu görünce başka mobu seçiyodu. polonyalı biriyle tanıştım mentor bufu lazım kesemiyorum mobları dedim mentee oldu bana.

Türkçe olsaydı ananza cılar bi taraftan, ksciler bi taraftan, botçular bi taraftan oyunun anasını ağlatırlardı. geçen shaiyaya bakayım dedim adını çok duyuyodum. 20 küsür level oldum zindan partisi varmış ben de girdim partiye kasılırım kafasındayım. partide aniden ben daha güçlüyüm muhabbeti başladı. şaka yapmıyorum ha gerçek bu. ben daha muhabbeti anlayamadan baktım parti dağılmış millet ws atıyor :D

bizim ülkede sanki özel bir tim kurulmuş, anlaşıp ordu halinde gidip oyunu fethedip eski oyuncuları da bezdirip başka oyuna atlıyolar :D beni rappelzden soğutanlar da böyle ergenlerdi biraz da yönetimin payı vardı tabi. ama böyle oyunu bulmuşum bırak ta ingilizce kalsın valla lazım değil Türkçesi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki25 -- 17 Ekim 2013; 0:10:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

quote:

gerek yok hocam sonuçta türkçe olmadı. ne önemi var kimin yazdığının. boşver böyle daha iyi türkçe olsa sonu metin2 gibi olur. bugün 50 level oldum zaten bilirsiniz her level aralıklarındaki farm görevlerini. belki 6-7 kere uzun farm attım ve attığım yerlerde benimle beraber 2-3 oyuncu daha farm atıyodu genellikle. 1 tane allahın kulu gelip te ks atmadı. bazen iki kişi aynı mobu seçiyoduk adam önce benim vurduğumu görünce başka mobu seçiyodu. polonyalı biriyle tanıştım mentor bufu lazım kesemiyorum mobları dedim mentee oldu bana.

Türkçe olsaydı ananza cılar bi taraftan, ksciler bi taraftan, botçular bi taraftan oyunun anasını ağlatırlardı. geçen shaiyaya bakayım dedim adını çok duyuyodum. 20 küsür level oldum zindan partisi varmış ben de girdim partiye kasılırım kafasındayım. partide aniden ben daha güçlüyüm muhabbeti başladı. şaka yapmıyorum ha gerçek bu. ben daha muhabbeti anlayamadan baktım parti dağılmış millet ws atıyor :D

bizim ülkede sanki özel bir tim kurulmuş, anlaşıp ordu halinde gidip oyunu fethedip eski oyuncuları da bezdirip başka oyuna atlıyolar :D beni rappelzden soğutanlar da böyle ergenlerdi biraz da yönetimin payı vardı tabi. ama böyle oyunu bulmuşum bırak ta ingilizce kalsın valla lazım değil Türkçesi :D

l2 yaş ortalaması olarak yüksek oyunculara sahip bir o tarz şeyler yaşanmaz zaten ancak 40 yaşında cocuklarda görebilirsin ilerde :D

• onlar bütün sosyal hayatı oyundan ibaret olanlar heralde. sosyal sorumluluğu olmayan insanlardır normal yani :) boşver bana yanaşmayan yılan 99 lvl olsun :D

bu arada corede oynayan varsa hâlâ yardımlara ve arkadaşlıklara açığım. yardımdan kastım oyun içi para item vs şeyler değil. eklerim arkadaş listeme arada bir soru sorarım çünkü bazen tıkanıyorum oyunda. onu dışında asıl amacım muhabbet ve arkadaşlık. bu benim ilk ingilizce oyunum ilk yalnızlığım değil :D bazen öyle oluyor ki oyunun başından kalkınca evin içinde kendi kendime ingilizce konuşuyorum :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.