Şimdi Ara

W10 & marka değeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Microsoft hakkında bir umudum yok. O marka değerinde ilk 10'da olmasının tek sebebi Windows'un tekel olması başka bir sebebi yok.

şansa Windows tutmuş diyorsun yani

adamlar 30 senedir neredeyse aynı noktadalar apple gibi bir aşağı bir yukarı değiller. güven dersen Microsoft daha çok güven veren bir firma. appleın iki ürünü var piyasa da oda sürekli pazar kaybı yaşıyor. pazar büyüdüğü için satışları iyi. tabi ki gelecek bilinmez ama gelecek Google ve Microsoft arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

o marka degeri dedigin olayi microsoft yillardir koruyor. apple tek urunle piyasada telefon ve tablet. sisirilmis bir rakam. her an degisebilir. hatta degisiyorda. microsoft ise yillardir ayni rakami koruyor. evet ticari bir basari var ortada amA gelecege guven vermek baska. google in gelecegi apple dan cok daha parlak

E tamam işte. Korumasının ve güvencede olmasının tek sebebi Windows. Apple'ın geleceği daha parlak diye bir şey demedim.
    Ama Google'ın en parlak geleceğe sahip olduğuna kesinlikle katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

Microsoft hakkında bir umudum yok. O marka değerinde ilk 10'da olmasının tek sebebi Windows'un tekel olması başka bir sebebi yok.

şansa Windows tutmuş diyorsun yani

adamlar 30 senedir neredeyse aynı noktadalar apple gibi bir aşağı bir yukarı değiller. güven dersen Microsoft daha çok güven veren bir firma. appleın iki ürünü var piyasa da oda sürekli pazar kaybı yaşıyor. pazar büyüdüğü için satışları iyi. tabi ki gelecek bilinmez ama gelecek Google ve Microsoft arasında

İki tane cevap vermişsin Windows tabii ki başarılıydı değildi demiyorum. Ama şuan Windows tekel. Yani diğer sistemler de var tabii ama hiçbiri yarışacak düzeyde değiller. Her laptop alındığında bunlar free dos olmuyor(marketlerden bahsediyorum). Bilen bilmeyen çoğu kişi de o marketlerden alıyor. Kazanılan parayı düşününce inanılmaz duruyor.
    Ayrıca Microsoft acele etmiyor mobil konusunda. Mobil işletim sistemleri tamamen geleceğe yatırım. İleride büyük bilgisayarlar kalmaz muhtemelen. Adamlar oraya hazırlanıyorlar. Aynı imkanları telefonda dağlarlarsa yine tekel olurlar.

• Yorumlara bak yorumlara
    Sen bu yorumu yazabiliyorsan herşey Microsoft sayesindedir.

Microsoft candır,herşeydir,gerisi heyecandır.

Bing,internet explorer,Windows Phone,Windows işletim sistemleri,Xbox,surface pro candır,gerisi teferruattır.

Hater lar dışarı,konu kilit,forum kapanabilir.Evet,Microsoft'da hissem var.

• bi bitmediniz be
    microsoftu severim ama sizin gibiler yuzunden soguyacam ondan

• Manuel parlaklık ayarı olmayan yazılımla dünyanın en stabil çalışan yazılımını karşılaştırmak anlamsız. Android, 5.0 ile yaklaşır ama Windows şuan bada işletim sisteminde dahi bulunan dns değiştirme özelliğine sahip değil.

• Sizin mantıkla bakarsak en gelişmişi android.Otg olmayan yazılımsız dosya atılmayan sistem android le kiyaslanamaz

• Microsoft yerini korumalı öncelikle bulunduğu konumu sağlama alıp öyle yükselmeyi denemeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin de fikrini alalım
  • Windowsun marka degeri borsadaki senet sahiplerini ilgilendirir :) cebime parası girmiyor zira.Bu işler yazıcağınız devrimsel bir uygulama ile bir anda sizi zirveye oturtur o yüzden çok sallamayın, kesin olan doğan çocuklar su ekmek gibi windows demeyi biliyor :) zira her evde %98 windows pc var bir şekilde yada iş yerinde misal şimdi W10 için hemen tüm yazılım ve donanım firmalara uyumluluk çalışmasına başladılar bile bir OS çıkması bir çok alana devasa bir iş getiriyor bunun ekmeğini herkez yemek ister.Bu durumda olmak borsadan daha fazla bir marka etkisidir.Para ile değerini ölcemezsiniz.Afrikadaki siyahi amcamda biliyor MS yi kutuba yakın usuyen dayımda :) Ayrıca MS suan bulut işinde dahada derine daldı yakın gelicekte pc işi biticek hersey buluttan çalısıcak oturum dosyalar masa ustunuz sadece ekrana gelicek pc kasası diye bir olgu kalmıyacak program kırmak hayal olucak :) vb gelicek bulutta MS bu hedefte Azur ile ilerliyor.
    Nesnelerin internetide bulut ile bambaşka bir yöne girip etrafımızı sarıcak.Bunlar yakın geliceğin konuları o yüzden ileriye bakın derin şimdiye bakıp yorum yaparsanız geliceği günün sığ düşününceler içinde göremezsiniz.
    Bir ara msn sadece vardı simdi whatsapp yarın başka bişey önemli olan ilk 12 içinde olmak o yüzden böyle devasa firmalara birşey olmaz kolayca ama sıçrarlarsada tepeye gelirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 9 Aralık 2014; 20:12:12 >

• önümüzdeki 10 yıl için mümkün değil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

quote:

o zaman neden wp aldiniz ios dan haberiniz yokmuydu. ios un iyi oldugunu herkes biliyor bunu soylemenin mantigi nedir ki.

2300 tl verecek olsam bende iphone 6 alirdim. yada kamera yeterli olsa belki almayi dusunurum. sizinki her kes ferrari kullansin demek gibi olmus. ana bize passat yetiyor

Oğrenciyim yazın çalıştığım parayla aldım bu lanet olası işletim sistemine sahip olan telefonu

Ben buraya konu açtım dedim ki

Bol bol müzik dinlerim
    İnternetten video izlerim dizi izlerim

Bunları bu tel bana sağlarmı

Tabi bazı wp destekçisi kendi malını yukseltmek için yalan soylediler

Neymiş efendim

Video izlermişim sıkıntısız

Youtubede yada başka sitelerde adam akıllı video izleyemiyorum hatalar yüzünden. Bazı sitelerde tam ekran yapınca ekran tamamen kararıyor

Müzik playerın zaten hali işler acısı neyse işimi goruyor

Dizi izleme ? Telefonu aldıktan 1 yıl içinde zaten alt yazı desteği yoktu. Wp sizi enayi yerine koyuyor haberiniz yok

İnternete girebilirsin rahat rahat dediler ie yi beğenmezsen uc var dediler arka planda sekme açma yok uc desen zaten dandik ötesi bir şey

Su anda öğrenci yurdundayım emin ol para artsa yada mezun olup bir işe girsem düşünmeden gidip ios alırım böyle dandik dandik işletim sistemleriyle uğraşamam

Yürü be ,bende de aynısını söylediler,iOS'den WP'ye geçen kafama tüküreyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Microsoft yerini korumalı öncelikle bulunduğu konumu sağlama alıp öyle yükselmeyi denemeli.

gelecekte şu gerçek ki bütün cihazlar büyük oranda birleşecek. yani mac os ipad iphone üçlemesi bana çok mantıklı gelmiyor. bunun yerine microsoftun tablet/pc ve telefon daha mantıklı. mağazalar bizim adımıza birleşmiş sayılır zaten. paralı bir oyun aldığınızda bu hem pc hem tablet hemde telefonunuzda çalışıyor. hepsi öyle değil ama özellikle w10 dan sonra bu olur. Google ın da bu konuda çalışmaları var. apple aynı inada devam ederse çok kaybedecektir. burada bence en mantıklı gelişimi Microsoft yapıyor. ha hızını tarzını beğenmeyebilirsiniz ama şuan alternatif bir düşünce emekleme aşamasında olan chrome işletim sistemi.

hatta iyi akıllıca tasarlanmış dock stationlar ile tek ikisi bir arada pc alınıp her yerde kullanabilirsiniz cihazınızı. çok donanım istemeyen olaylar için Office internet ve kayıt tutmak gibi işlerde tabletinize bi monitör ve klavye Mouse bağlayıp masaüstünde kullanabilirsiniz. bence oldukça ekonomik bir çözüm. bence microsoftun yolu iyi ama biraz yavaş nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Yorumlara bak yorumlara
    Sen bu yorumu yazabiliyorsan herşey Microsoft sayesindedir.

Microsoft candır,herşeydir,gerisi heyecandır.

Bing,internet explorer,Windows Phone,Windows işletim sistemleri,Xbox,surface pro candır,gerisi teferruattır.

Hater lar dışarı,konu kilit,forum kapanabilir.Evet,Microsoft'da hissem var.

/>

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Microsoft yerini korumalı öncelikle bulunduğu konumu sağlama alıp öyle yükselmeyi denemeli.

gelecekte şu gerçek ki bütün cihazlar büyük oranda birleşecek. yani mac os ipad iphone üçlemesi bana çok mantıklı gelmiyor. bunun yerine microsoftun tablet/pc ve telefon daha mantıklı. mağazalar bizim adımıza birleşmiş sayılır zaten. paralı bir oyun aldığınızda bu hem pc hem tablet hemde telefonunuzda çalışıyor. hepsi öyle değil ama özellikle w10 dan sonra bu olur. Google ın da bu konuda çalışmaları var. apple aynı inada devam ederse çok kaybedecektir. burada bence en mantıklı gelişimi Microsoft yapıyor. ha hızını tarzını beğenmeyebilirsiniz ama şuan alternatif bir düşünce emekleme aşamasında olan chrome işletim sistemi.

hatta iyi akıllıca tasarlanmış dock stationlar ile tek ikisi bir arada pc alınıp her yerde kullanabilirsiniz cihazınızı. çok donanım istemeyen olaylar için Office internet ve kayıt tutmak gibi işlerde tabletinize bi monitör ve klavye Mouse bağlayıp masaüstünde kullanabilirsiniz. bence oldukça ekonomik bir çözüm. bence microsoftun yolu iyi ama biraz yavaş nedense

iPad'e Mac OS geliyordu anahaberde paylaştılar.

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    ilk ipad haberini okuyunca çok sevinmiştim. apple güzel bir şey yapar diye düşündüm. ios la gelince resmen yıkıldım. apple bu dediğinizi yapacağını hiç sanmam. bu konuda da Microsoft la dalga geçiyorlardı. yaparsa alabilirim ama bence hiç inanmayın
  • Kafanıza silah mı dayadılar almasaydınız. Lumia 1020 kullandım memnundum 1520 aldım. Elimde Windows 8.1 PC, tablet ve telefon var. Bu haliyle bile tam senkron çalışırken Windows 10 nasıl olacak kim bilir.
  • Düşüncemi en son yazacağım ama istedim ki görünen köye de değineyim.
    Windows yazılım olarak OsX' den üstün değil ki mobil yazılımı iOs'dan üstün olsun! Herkesin gönlünden kullandığı markanın üstün olması geliyor bunu anlıyorum ama Apple gibi an itibari ile dünyanın en değerli şirketini tek bir Wp10 güncellemesi ile terletecek potansiyel de birikim de malesef ki göremiyorum Microsoft'ta... Apple'ı telefon ve tabletten ibaret sanan üyeler biraz araştırsın derim. Üstelik geleceğin mobil teknolojilerde olduğunu o savunduğunuz yazılım firması dahi anlayarak Nokia gibi bir devi satın aldı ama sizler hâlâ neyin kafasındasınız anlayamıyorum. Microsoft kulvara çok geç katıldı. Haliyle Wp10 değil baya bir ilerlemesi lazım kanaatindeyim. Umarım ki başarır.
    Yalnız kaldı ki her üç yazılım şirketi de Amerikan menşeili olduğundan benim için hangisinin ilerlediği yada liderlik koltuğuna oturduğu pek de önemli değil aslında... Bu bağlamda ben de konuyu yersiz ve anlamsız bulanlardanım.

• W10'dan sonra piyasa durumu ne olur ?
    Bu güncelleme marka değerini etkiler mi?

Gibi sorulara cevap aradım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.