Şimdi Ara

W10 sorularımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • W10 u gerçekten beğendim fakat birkaç sorum olacak

1-Herşey arka plan da kalıyor görev yöneticisinden kapatmamız gerekiyor?
    2-Bildirim merkezinde Media Connect var onu kaldırmak istiyorum ?
    3-Klavyemin yanlarında boşluklar var yazarken yanlışlıkla oralara tıklıyorum klavye kapanıyor?
    4-Klavye kasıyor
    5-Whatsapp bildirim sorunu falan diyor girince ?
    6-Bir süre sonra normal olarak ekran kararıyor ama tıklayınca aydınlanmıyor, kilidi kapatıp açmanız gerekiyor.
    7-Arka plandaki uygulamaları pil tasarrufu ndan kapatamıyorum ?
    8-OneNote yerine ne kullanabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de wp10 yuklu Genel olarak iyi,bu sorunlarin Tamami bende de var. En onemlileri bunlar birde office programlari dosyalari acmiyor. OneDrive guncellenemiyor, yenisi gelecekmis ama su an mail dosyalari acilmiyot

• quote:

Orijinalden alıntı: enes56emre

W10 u gerçekten beğendim fakat birkaç sorum olacak

1-Herşey arka plan da kalıyor görev yöneticisinden kapatmamız gerekiyor?
    2-Bildirim merkezinde Media Connect var onu kaldırmak istiyorum ?
    3-Klavyemin yanlarında boşluklar var yazarken yanlışlıkla oralara tıklıyorum klavye kapanıyor?
    4-Klavye kasıyor
    5-Whatsapp bildirim sorunu falan diyor girince ?
    6-Bir süre sonra normal olarak ekran kararıyor ama tıklayınca aydınlanmıyor, kilidi kapatıp açmanız gerekiyor.
    7-Arka plandaki uygulamaları pil tasarrufu ndan kapatamıyorum ?
    8-OneNote yerine ne kullanabilirim ?

8-Evernote
    9-Geri dön kullanma

• quote:

Orijinalden alıntı: meureate33

Bende de wp10 yuklu Genel olarak iyi,bu sorunlarin Tamami bende de var. En onemlileri bunlar birde office programlari dosyalari acmiyor. OneDrive guncellenemiyor, yenisi gelecekmis ama su an mail dosyalari acilmiyot

Bunların hiçbirine çözüm yok mu ya

• kullandığınız teknik önizleme sürüm olduğu için sorunlar ile boğuşmanız gayet normal. sorunları microsoft a raporlama gibi bir işiniz yoksa neden w10 kullanıyorsunuz ki. 8.1 de kalın. resmi olarak yayınlanıp cihazınıza güncelleme gelince w10 a geçersiniz. şu haliyle kullandığınız w10 zaten gerçek anlamda w10 bile değil.
  • Teknik ön izleme sürümü sadece kullanıcıların göz atıp fark ettikleri sorunları bildirmeleri ve yeni öneriler sunmaları amacıyla oluşturuldu. Yani geçici bir sistem. Sorularınızdan anladığım kadarıyla siz bu teknik ön izleme sürümünü geribildirim amacıyla değil, sorularınızın çözümü doğrultusunda kalıcı olarak kullanma niyetindesiniz. Size önerim sabırlı olmanız ve Windows 10'un kararlı sürümünü beklemeniz.

• Bende 1 ve 2. Sorunundan başka sorun yok şuan. Klavye de whatsapp da gayet akıcı çalışıyor. Bendeki tek sıkıntı tuşların çok ağır çalışması. Uygulamaları kapatmam için 5-10 saniye geri tuşuna basmam gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu üstte kaldın da arkadaşlar bir kaç ss atıp buradan takip ederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.