Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.121
Cevap
181
Favori
1.207.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    c 180 hangi donanımlarla gelecek cok merak ediyorm fiyat acaba kur secim sonrası rayına girerse fiyatlardada istikrar olusur inş
  • mustyyyy13 M kullanıcısına yanıt
    Avantgarde ve AMG çok satacağı için onlar gelir. Diğerleri gelse bile çok az satar.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    AMA AVANGARDE LARDA DONANIM OLARAK ZENON GELECEKMİ O SORUN YADA GELİRSE KAC LİRADAN SATILACAK BUNLAR ÖNEMLİ AMG ALMAK COK PAHALI 150 BİNİ BULABİLİR BU GİDİŞLE O KADAR PARA D SINIFI ARAC İÇİN FAZLA AMG 140 OLURSA AVANGARDE KAC OLUR BUDA BASKA SORUN EXCLAIVE İÇİ GÜZEL AMA DIŞI FARKLI BU KONUDA NASIL OLACAK BİLEMİYORZ
  • mustyyyy13 M kullanıcısına yanıt
    Xenon far artık yok. Full LED farlar var. Onlarında standart geleceğini sanmıyorum.
  • Çok pahalı oldu yahu
  • Forumdaki İlk Günüm İlk Mesajımı Sahip olmak istediğim arabaya yazıyorum.
    İNŞALLAH BİR MERCEDES C180 SAHİBİ OLABİLİRİM.
    TÜM FORUM SAKİNLERİNE HAYIRLI PAZARLAR DİLERİM...
    W205 MERCEDES C-Class ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAN DIEGO -- 9 Şubat 2014; 12:59:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Mesajini duzelt, sonra tesekkur ederim. Koskoca meaaji alintilamanin mantigi nedir kardesim anlamiyorum.

Anlaşıldı.teşekkür ederim tekrardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAN DIEGO kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• merhaba arkadaşlar 2010 model 1.6 AMG KOMPRESSOR FASTİANTİON ARAÇ ALDIM

SORULARIM VAR

EVET ARKADAŞLAR BU CİHAZIN YAKIT TUTARI NEDİR.

1.6 OTOMATİK VİTES. ARKASINDA AMG VE KOMPRESSOR YAZMAKTADIR.

RENK BEYAZDIR CAM TAVAN VS VS HERŞEY VARDIR ŞİMDİ ŞUNU SORMAK İSTİYORUM,

BU ALETİN IŞIKLARI HANGİ MODDA İKEN OTOMATİKTE ?

SİLEKECEKLER NE ZAMAN OTOMATİK DE

FLASH BELLEK GİRİŞİ YOKMU BU ARAÇDA MÜZİK İÇİN ,

ANKARADAN AFYONKA 250 KM YOLU 112 TL YE GELDİ ORTALAMA 45 KURUŞ CİVARINA ÇOK DEĞİL Mİ ?

ORTLAMA YAKIT TÜKETİMİMDE 7.8 LİTREYDİ AMA 22 LİTRE BENZİN ALDI 22/2,5 DEYİNCE 8,8 LİTRE ÇIKIYOR ...

ortalama hızım 110 civarı yolun bazı yerleyi hız sabitleme bazı yerleride normaldi.

birde kullanma klavuzunu nerden indirebilirim acaba
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    BU ARAC BU MOTORLA COK YAKAR 13 14 LİTRE SEHİR İÇİ YAKAR TÜPSÜZ KULLANILMAZ KAÇA ALDINIZ
  • 78500 e aldık araç hatasız nokta çizik yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

78500 e aldık araç hatasız nokta çizik yok

2010 Model 1.6 Kompresörü (Luxury modeli) 63.000'e zor bela sattım,satmamın tek nedeni,modası geçmiş 5 vites şanzımanın(fiat bravo bile 6 vites) aşırı benzin tüketmesi
    ve hantallığı idi,Dostum moralini bozmak istemem ama sadece h.sonları eşini,dostunu,çocuklarınla geçirebileciğin güzel bir araçtır,fakat teknolojisi maalesefki günümüz
    arabalarından çok geridir,babam 2011 1.8'i var fakat hem makyajlı hemde benzin tüketimi makul seviyelerdedir,keşke ona yönlenseymişsiniz.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Sualin yeri burasi degil. Bu konu yeni c serisi icin acildi.

• quote:

bence başlığı dahi okumamıştır. mercedes yazıyor. birde c yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

quote:

KAÇ PARA OLACAK AÇIKLANSIN ARTIK ONA GÖRE HAZIRLIK YAPALIM BİZZDE CLA GİBİ OLMASIN SONRA 93 BİNDEN GİRİŞ YAPTI ŞİMDİ NERELERDE KEŞKE ALABİLSEYDİK O FİYATLARDAYKEN BEDAVAYDI VALLAHİ KAÇIRDIK İŞTE ŞİMDİ ARTIK YENİ C PAHALI OLLURSA O KADAR TALEP EDİLMEZSE 130 BİN OLSA AVAGARDE ISIK PAKETLİ ARAC BENİM İÇİN VAZGECEMEYECEGİM TEK ŞEY FARLAR EN COK FARLARA ÖNEM VERİRİM Bİ ARAÇTA ÖYLE Bİ ARACI 130 BULURSAM ALCAM FAİZLERDE ARTTI OFFF OFFFF
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyy13

quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

quote:

KAÇ PARA OLACAK AÇIKLANSIN ARTIK ONA GÖRE HAZIRLIK YAPALIM BİZZDE CLA GİBİ OLMASIN SONRA 93 BİNDEN GİRİŞ YAPTI ŞİMDİ NERELERDE KEŞKE ALABİLSEYDİK O FİYATLARDAYKEN BEDAVAYDI VALLAHİ KAÇIRDIK İŞTE ŞİMDİ ARTIK YENİ C PAHALI OLLURSA O KADAR TALEP EDİLMEZSE 130 BİN OLSA AVAGARDE ISIK PAKETLİ ARAC BENİM İÇİN VAZGECEMEYECEGİM TEK ŞEY FARLAR EN COK FARLARA ÖNEM VERİRİM Bİ ARAÇTA ÖYLE Bİ ARACI 130 BULURSAM ALCAM FAİZLERDE ARTTI OFFF OFFFF

kredi oranları da uçtu. mayısta 100000 için 25000 faiz öderken şimdi 45000 ödüyorsun. tabi sizin peşin paranız varsa ayrı

bende fiyatlarını çok merak ediyorum. dizel gelene kadar euro bir nebze daha düşse iyi olur.

• Estatenin testleri sürüyor.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Bence c estate çok yakışıklı bir araç olacak. Keşke döviz uçmasaydı da daha alınabilir olsaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın alınabilirliği düştü 130 bin e akıllı ışık paketli bi avangarde alabilsem ne ala yoksa hevesimiz kursağımızda kalacak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.