Bildirim
W212 E350 multimedia ekran sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
instagram : sound_35_car_audio_ ile irtibata geçin sorununuza çözüm bulacaktır. -
Aradımda açan olmadı hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfırımı yok diyolarmış siz bu sorunu burda aramayın çünkü forumda adam akıllı mercedesci yok. Ama sizin sorununuzu kuracağınız iletişimle anında çözebilcek veya yardımcı olabilcek birini biliyorum
Hemen mbclubtr.com a girin "Gudikcik" nickli birisi var adı Fatih. türkiyede mercedesi, mercedesin üretenlerden daha iyi çözmüş birisi o dereceforuma girin orda onun açtığı konuları ve iletişim adresini görebilirsiniz. Ona durumu anlatın yardımcı olur. İşiniz hallolduğunda banada söylerseniz sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tmamdır hocam derhal iletişime geçeyim. Çok teşekkürler.
Gudikcik ile iletişime geçtim. Elinde aynı ekrandan varmış. 3000 tl fiyat dedi. İzmirde bir aksesuarcıda buldum otjinal olarak 1000 dedi. 900e montaj dahil hallettim çok şükür.
İyi bakalım hayırlı olsun hocam hallolduysa mesele yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Sıfırımı yok diyolarmış
![]() ![]() ![]() Hemen mbclubtr.com a girin "Gudikcik" nickli birisi var adı Fatih. türkiyede mercedesi, mercedesin üretenlerden daha iyi çözmüş birisi o derece ![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X