Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün arklarla akşam buluştuk biri nokia bişi almış 1.3mpli ama görüntüsü 6610iye benziyor
    neyse şarkı gönder bana dedi aynı şarkıyı 2 telefonda da çaldık w550i dağıttı geçti
    benim ark baba bunun 1 milyarı vardır dedi
    yok 600e aldım deyince dağıldı çocuk çünkü 600e elindeki nokiayı almış cücük kadar da ekranı var
    şimdi kime kakalasam bu nokiayı diye düşünüyor, milletin haberi yok görünce inanamıyor bizim telefona
  • peki kamerasından memnun olmayan var mı
  • pek sanmıyorum ama soriyim dedim
  • kötü değil kamerası, ama k750 veya w800 gibi de değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: k750itannica

dün arklarla akşam buluştuk biri nokia bişi almış 1.3mpli ama görüntüsü 6610iye benziyor
    neyse şarkı gönder bana dedi aynı şarkıyı 2 telefonda da çaldık w550i dağıttı geçti
    benim ark baba bunun 1 milyarı vardır dedi
    yok 600e aldım deyince dağıldı çocuk çünkü 600e elindeki nokiayı almış cücük kadar da ekranı var
    şimdi kime kakalasam bu nokiayı diye düşünüyor, milletin haberi yok görünce inanamıyor bizim telefona

sanırım 6230i onun telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 2 Nisan 2006; 2:27:59 >

• valla 3230'dan iyi onu söyliyeyim çok hoş telefon ben aldığımdan beri memnunum bu arada bizim üniversite 2gün daha tatil cuma'da bizim sınav yok 1hafta ilaç gibi geldi
  • Ya benim için çok önemlide bu telefonda nokialarda olduğu gibi m-cüzdan gibi bi özellik varmı?Yada istadiğimiz klasörleri şifreleyebilirmiyiz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: buffy1907

Ya benim için çok önemlide bu telefonda nokialarda olduğu gibi m-cüzdan gibi bi özellik varmı?Yada istadiğimiz klasörleri şifreleyebilirmiyiz?

http://www.k750i.net/index_en.php?p=aplikace

bu sitede file protect die bi program var, dosyalara şifre bunla koyabiliosun
  • Çok teşekkür ederim arkadaşım sağol
  • sen bi topic açmıştın hangi telefon alayım diye bende w550iyi ilk önerendimw550i mi aldın?hayırlı olsun(aldıysan)
    quote:

Çok teşekkür ederim arkadaşım sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

sen bi topic açmıştın hangi telefon alayım diye bende w550iyi ilk önerendimw550i mi aldın?hayırlı olsun(aldıysan)
    quote:

Yok almadım daha ama alıcam en geç 1-2 hafta içinde 2 tane sınavim daha var onlarıda atlatıyımda(ben biliyom kendimi şimdi alırım telefonu ders mers çalışmam telefonla oynarım sonrada bi güzel kalırım dersten)şimdiden topluyorum program oyun falan işte.Görmemişin renkli ekran teli olmuş...(gerçi daha olmamış bile)
    Valla 6111 alıyodum bi anlattınki w550yi vazgeçtim 6111den.Çok sağol ilk hayırlayanda sen oldun teli(gerçi daha almadım ama)

• ben açmıştım topic hunter 3230 mu w550i mi diye w550i aldım bende ama hakikaten anlatılan kadar var ya bana güzel bir tema şöyle sağlam bas'lı bir müzik lazım ki ortam'ı dağıtalım biraz birde bu telefon hangi video formatını oynatıyo
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

sen bi topic açmıştın hangi telefon alayım diye bende w550iyi ilk önerendimw550i mi aldın?hayırlı olsun(aldıysan)
    quote:

Yok almadım daha ama alıcam en geç 1-2 hafta içinde 2 tane sınavim daha var onlarıda atlatıyımda(ben biliyom kendimi şimdi alırım telefonu ders mers çalışmam telefonla oynarım sonrada bi güzel kalırım dersten)şimdiden topluyorum program oyun falan işte.Görmemişin renkli ekran teli olmuş...(gerçi daha olmamış bile)
    Valla 6111 alıyodum bi anlattınki w550yi vazgeçtim 6111den.Çok sağol ilk hayırlayanda sen oldun teli(gerçi daha almadım ama)

benim abimde ilk başta 6111i düşünyordu onu da ben biraz caydırmıştım şimdi çok memnun w550idenzaten her yönden iyi 6111den onu almak hata..telefonu 550 civarına peşin alabilirsin çünkü bi topicte 2-3 hafta önce 585 falan olduğunu duymuştum

• quote:

Orjinalden alıntı: aLeX_BuRaK

ben açmıştım topic hunter 3230 mu w550i mi diye w550i aldım bende ama hakikaten anlatılan kadar var ya bana güzel bir tema şöyle sağlam bas'lı bir müzik lazım ki ortam'ı dağıtalım biraz birde bu telefon hangi video formatını oynatıyo

tema için;http://www.mobile9.com/ adresine gir gallery'den theme'lara gel w550i ile ilgili daha az tema var onun için w800iye gir(temaları birbirine oluyorama k750inin olmayabilir çünkü temalar menü iconalarını da değiştiriyor ,bazıları..k750inin menüsü değişik w800i,w550iyr göre;mesela walkman iconu yok..)

ayrıca telefon 3gp ve mpeg4 oynatıyor hatta izlediysen içindeki tanıtım(demo yazar)videosunun sesi,görüntüsü bayağı iyi o video mpeg4

• hunter91 msne girsene yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLeX_BuRaK

ben açmıştım topic hunter 3230 mu w550i mi diye w550i aldım bende ama hakikaten anlatılan kadar var ya bana güzel bir tema şöyle sağlam bas'lı bir müzik lazım ki ortam'ı dağıtalım biraz birde bu telefon hangi video formatını oynatıyo

3gp ve mp4 formatlarını desteklio

mp4 için nero recode veya
    WinAVI 3GP MP4 Sony iPod Video Converter programlarını kullanabilirsin
  • peki video'ları tam ekranda seyretmek mümkün degilmi
  • kamerası ile çekince seyredemiyoruz ama bi şeyi mp4e çevirince tam ekran oluyor
  • peki dostlar k750 nin joistiği bence çok hoştu sanırım w550 de yok. peki d600 gibimi bir orta tuş var yani kullanımı nasıl yumuşak ve rahatmı oyularda falan joistik çok iyiydi bunda kullanırken joistiğie göre nasıl? teşekkürler...
  • tuşların kullanımı çok rahat 3230'dan bile rahat yanlız birşey diyecem ben mp4'e çevirdim ama tam ekran olmadı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.