Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W550i aldığım günden beri az çekiyor, ses gidiyo geliyor
    sizde de nasıl???
    avea kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadcan

W550i aldığım günden beri az çekiyor, ses gidiyo geliyor
    sizde de nasıl???
    avea kullanıyorum

%90 hattındandır..%10 telefon arızalıdır..
    ama avea iyi çekmiyor..aynı yerde turkcell hat tak çekiyor mu çekmiyor mu?çekiyorsa aveanın yetersizliği çekmiyorsa(pek sanmıyorum..turkcell bodrum katlar dışında çekiyor)telefon arızalıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 3 Şubat 2006 22:09:05 >
  • firmwareden falan da oluyo o dava, eskiden bende r1j versiyon varken hiç çekmiodu telefon r1n versiyndan beridir düzeldi sonra baktım yurtdışıda da bu major değişklik olarak bildirilmiş...ani hunterın dediği gibi %90 hattan ama %10 ihtimal firmware updatelersen düzelebilr
  • arkadaşlar aranızda w550i sini satmak isteyen varsa talibim.hoşmuş be yaf..msn: barisozer83@hotmail.com.ankara içi olursa ii olur..peşin söliyim sıfırı 550 milyon.fahiş fiyatlar isteyecekseniz yokum ben.
  • Bu renk kapak ayrı mı satılıyor yoksa satış paketinden mi çıkıyor ??

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ
  • Arkadaşlar bu aralar foruma çok sık giremiyorum onun için bu soruyu sorup kaçıcam...

arkadaşıma w550 aldık herşeyi güzelde kulaklıkla radyo dinlediğimizde ses çok kısık şaırdım kadlım ben bu işe yan düğmelerden sesi açtık telle konuşma yaparken kulaklık sesinide açtık ama ses çok az başka ne yapmamız gerekiyor..

çünkü walkman telde bukadar az ses olamaz..

topic kirliliği olmasın diye buraya yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Bu renk kapak ayrı mı satılıyor yoksa satış paketinden mi çıkıyor ??

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ

paketten telefona takılı olarak turuncu ve ayrıca beyaz kapak çıkıyor, ben de sormuştum kutuda koyu mavi var mı diye? ayrı satılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pala sam -- 5 Şubat 2006 3:51:45 >
  • arkadaşlar benim de bir kaç sorum var.

1-telefonda toplam 4 hoparlör mü var..
    2-mesaj yazmak kolay mı yani tuşlar yumuşak mı acaba..
    3-kameranın çalışması için sürgünün açılması gerekiyor mu..
    4-bi de sürgü açılnca boyutu çok artıyr mu telefonun(tahmini 2 cm i geçiyor mu acaba)

baş sayfadaki incelemeyi hazırlayan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.cevaplarınızı bekliyorum.saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraxinus -- 5 Şubat 2006 3:58:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

Arkadaşlar bu aralar foruma çok sık giremiyorum onun için bu soruyu sorup kaçıcam...

arkadaşıma w550 aldık herşeyi güzelde kulaklıkla radyo dinlediğimizde ses çok kısık şaırdım kadlım ben bu işe yan düğmelerden sesi açtık telle konuşma yaparken kulaklık sesinide açtık ama ses çok az başka ne yapmamız gerekiyor..

internetten yazılımı updatelemeye çalışın, başka kulaklıkta deneyin, jack tam oturmamıştır kulaklığın bağlantı noktalarını kontrol edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: fraxinus

arkadaşlar benim de bir kaç sorum var.

1-telefonda toplam 4 hoparlör mü var..
    2-mesaj yazmak kolay mı yani tuşlar yumuşak mı acaba..
    3-kameranın çalışması için sürgünün açılması gerekiyor mu..
    4-bi de sürgü açılnca boyutu çok artıyr mu telefonun(tahmini 2 cm i geçiyor mu acaba)

baş sayfadaki incelemeyi hazırlayan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.cevaplarınızı bekliyorum.saygılar..

1. 3 hoparlör var ama bir tanesi telefon ahizesi, arkada ve yandakinden dışarı ses veriyor
    2. tuşlar büyük, w800de yazmaktan daha kolay
    3. hayır, uzun süre foto çekme düğmesine basınca açılıyor
    4. sürgü değil yandan dönüyor tuş takımı açılırken, 1 sayfada resimlerde görülüyor, açılınca kapalı halinden 2cmden fazla büyüyor

burak dergilerdeki test bölümleri gibi incelemiş telefonu

• teşekkürler pala sam kardeş..arkadaşlar satan varsa w550i sini
    düşünüyom almayı..msnim: barisozer83@hotmail.com
  • abi telefon zaten yeni çıktı, 2.eli biraz zor olur gibi
    ama inşallah olur da seni de aramız da görürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

Arkadaşlar bu aralar foruma çok sık giremiyorum onun için bu soruyu sorup kaçıcam...

internetten yazılımı updatelemeye çalışın, başka kulaklıkta deneyin, jack tam oturmamıştır kulaklığın bağlantı noktalarını kontrol edin

en son yazılım yüklü kulaklık tam oturmuş... peki başka bi SE kulaklığı ile deniyebiliris değilmi çünkü giriş ona göre...

bide son olarak normalde bu telin radyosu 6230i den dahamı yüksek çalması gerekiyor dahamı az... çünkü arkadaşın telde 6230i den daha az ses çıkıyor kulaklıkla

• 6230i için bi şi söylemek zor yani çünkü bua cvp vermek için adamda 2 telefonunda olması ve kıyas yapması lazım...

herhangi bi kulaklık takıp deneyebilirsiniz normal kulaklığı microfonlu dişi jack kısmna bağlıcaksınız
  • bu lacivert kapakları bi yerden bulan oldu mu?
  • bişi sorcam sony ericsson sitesinde w550i için 8 kanal hafızalı demiş
    bu beni üzmüştü ancak burak76 20 kanal hafızalı diyo
    şimdi kafam karıştı işte
  • ewet dostum 20 tane rodyo kaydede biliosun hemde araba radyolarında oluyo ya kanal ismi yazmana gerek yok kendi yazıo otomatik üstelik en tuttugum yeri power fmde sarkı calarken sarkıcının ve sarkının adının gecmesi tuttum işi cok sewiorum ben bu S.E W550i mi
  • bizde yalan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

bu lacivert kapakları bi yerden bulan oldu mu?

Lacivert kapaklar W550ye çok yakışıyor.W800ü satıp alasım geliyor valla
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.