Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

o kısmı pas geçip diğer 2 paragraftakileri yapmayınca bağlanıyor musun bi baktın mı?

bugun yaklasık bır saatlık must hızm telefonda gorusmem sonrasında yaptım ayarları ve gonderdı mms
  • quote:

ben de zifiri karanlıkta çektim,
    sonuç:

k750i

w550i

helal olsun w550iyek750i çok sarımsı çıkartmış...

• ya kıskandım sizi tebrik ederim güzel çıkmış benim kamera bozuk olmasaydı bende yollardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirallarvadisi

ya kıskandım sizi tebrik ederim güzel çıkmış benim kamera bozuk olmasaydı bende yollardım

abi seninki bozuk deil bence bi kere k750ide bana da olmuştu...bütün telefondaki resimleri bilgisayarına at ve bütün resimleri telefondan sil daha sonra resim sayacını sıfırla...
    bak bakalım bi daha yapıcak mı kerata....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİMBA

quote:

o kısmı pas geçip diğer 2 paragraftakileri yapmayınca bağlanıyor musun bi baktın mı?

bugun yaklasık bır saatlık must hızm telefonda gorusmem sonrasında yaptım ayarları ve gonderdı mms

hadi yaa geçmiş olsun
    ee bi fark var mıymış yazdığımdan
    2. paragrafı es geçince bende olmuştu, gateway falan yazma olayı yok w550ide

• quote:

Orjinalden alıntı: pala sam

burak sağol bu sırada özelden msjını aldım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kirallarvadisi

ya kıskandım sizi tebrik ederim güzel çıkmış benim kamera bozuk olmasaydı bende yollardım

abi seninki bozuk deil bence bi kere k750ide bana da olmuştu...bütün telefondaki resimleri bilgisayarına at ve bütün resimleri telefondan sil daha sonra resim sayacını sıfırla...
    bak bakalım bi daha yapıcak mı kerata....

inş. dediğin gibidir arkadaşım zaten fotoların hepsi silindi... ben bu resim sayacını bulamadım nerde oluyor dostum.

• kamerayı açıosun kamera açıkken ayarlara basıp menüye giriosun menüde "dosya num. sıfırla" diosun
  • dostum ya w550de sıfırlama seçeneği yok neyse ben en iyisi servise göndereyim yinede sağol yardımların için
  • hımmm
    fabrika ayarlarında tümünü sıfırla demişsen yani reset atmışsan o sıfırlamıştır zaten
    eğer halağ sorun dewam ediosa evet maalesef servis yolu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SİMBA

quote:

hadi yaa geçmiş olsun
    ee bi fark var mıymış yazdığımdan
    2. paragrafı es geçince bende olmuştu, gateway falan yazma olayı yok w550ide

EVET ONLARI YAZMAMA GEREK YOKMUS..SADECE ATLADIGIM KISIM MESAJLARDA MMS PROFILININ ICINDE TELSIM WAP I SECMEM GEREKIYORMUS ..

• quote:

hımmm
    fabrika ayarlarında tümünü sıfırla demişsen yani reset atmışsan o sıfırlamıştır zaten
    eğer halağ sorun dewam ediosa evet maalesef servis yolu

ewt dostum tümünü sıfırladım reset atmama rağmen sorun aynı. obişey değilde orjinal resimleri falanda silindi...
  • arkadaşlar, flaş ve gece modunu açmanın kısa yolu var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadcan

arkadaşlar, flaş ve gece modunu açmanın kısa yolu var mı

telefon kilidi yapan yandaki aşağ çekilen gri zabazingo kamera modunda flaşı da açıyr ama gece modu kısa yolu nası oluyo bilmiom kardaş
  • arkadaşlar sonunda w550i me kawuştum gerçekten çok şeker bişii
    ancak bi sorum war değişiklik olsun die beyaz kapak takiim dedim ama ön kapağı bi türlü çıkaramadım
    fazla zorlamakta istemedim kırılır fln...
    acaba kolay bi yolu fln war mı?
    yani ne yapmam lazımm bilen warsa please!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzzey -- 15 Şubat 2006 2:29:59 >
  • kanarlarını açtıktan sonra sadece yukarı kısım tutarken kapağı yukarı doğru çekeceksin
  • ve sony w550i yarattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadcan -- 16 Şubat 2006 3:28:22 >

• part tu

• arkadaşlar bende düşünüyorum

s700i kullandım o da 1,3mp ccd kamerası gayet ii

acaba w550'deki kamera ile s700i dekiyle aynımı yoksa k700'ün deki gibi enterpolasyon'la mı çıkıyo 1,3mp'ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikista

arkadaşlar bende düşünüyorum

s700i kullandım o da 1,3mp ccd kamerası gayet ii

acaba w550'deki kamera ile s700i dekiyle aynımı yoksa k700'ün deki gibi enterpolasyon'la mı çıkıyo 1,3mp'ye

ben her ne kadar benim olmasada w550iyi kullandım(kullanıyorum..abimde var..)s700ide 1 haftaya yakın elimdeydi..
    sana şöyle diyebilirim;gündüz açık mekan çekimlerinde s700i ccd olmasıyla biraz daha iyi
    kapalı mekan çekimlerinde;
    s700i ccd ama net resim çekemiyordu fazla..yani siyah gibi koyu renklerde falan özellikle,bulanıklıklar oluyordu..bu w550ide de biraz var ama beyaz dengesi olduğu için ayarlayınca daha az oluyor..
    w550i ise;ondan biraz daha net..hemde w550ide beyaz dengesi olduğu için;ampul ışığına alınca renklerde canlı çıkıyor..eğer ayarlamazsan bırak canlıyı sepya gibi çıkıyor haliyle
    ayrıca normal 1.3mp..
    zaten k700i vga sensor olarak geçiyor..kaldıki 1.23mp o..1280x960 pixel,w550i 1280x1024 pixel..hemde enterpolasyon değil k700i gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 17 Şubat 2006 22:02:10 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.