Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

quote:

Orjinalden alıntı: ikista

arkadaşlar bende düşünüyorum

s700i kullandım o da 1,3mp ccd kamerası gayet ii

acaba w550'deki kamera ile s700i dekiyle aynımı yoksa k700'ün deki gibi enterpolasyon'la mı çıkıyo 1,3mp'ye

ben her ne kadar benim olmasada w550iyi kullandım(kullanıyorum..abimde var..)s700ide 1 haftaya yakın elimdeydi..
    sana şöyle diyebilirim;gündüz açık mekan çekimlerinde s700i ccd olmasıyla biraz daha iyi
    kapalı mekan çekimlerinde;
    s700i ccd ama net resim çekemiyordu fazla..yani siyah gibi koyu renklerde falan özellikle,bulanıklıklar oluyordu..bu w550ide de biraz var ama beyaz dengesi olduğu için ayarlayınca daha az oluyor..
    w550i ise;ondan biraz daha net..hemde w550ide beyaz dengesi olduğu için;ampul ışığına alınca renklerde canlı çıkıyor..eğer ayarlamazsan bırak canlıyı sepya gibi çıkıyor haliyle
    ayrıca normal 1.3mp..
    zaten k700i vga sensor olarak geçiyor..kaldıki 1.23mp o..1280x960 pixel,w550i 1280x1024 pixel..hemde enterpolasyon değil k700i gibi

cwp için saol

w550'yi almamak için para dışında bi sebep kalmadı ozmn
    en kısa zmnda bizimkileri ayartıp alıcam

• ben görünümünü begenmedim. k750i daha iyi gibi.
  • arkadaşlar 3-4 aysonra ya w550i ya k750i yada samsun x700 almayı düşünüyom.sizce hangisini alayım ve w550i ve k750inin fiyatları o zamana kadar düşermi düşerse ne kadara düşer?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

quote:

arkadaşlar bende düşünüyorum

s700i kullandım o da 1,3mp ccd kamerası gayet ii

acaba w550'deki kamera ile s700i dekiyle aynımı yoksa k700'ün deki gibi enterpolasyon'la mı çıkıyo 1,3mp'ye

ben her ne kadar benim olmasada w550iyi kullandım(kullanıyorum..abimde var..)s700ide 1 haftaya yakın elimdeydi..
    sana şöyle diyebilirim;gündüz açık mekan çekimlerinde s700i ccd olmasıyla biraz daha iyi
    kapalı mekan çekimlerinde;
    s700i ccd ama net resim çekemiyordu fazla..yani siyah gibi koyu renklerde falan özellikle,bulanıklıklar oluyordu..bu w550ide de biraz var ama beyaz dengesi olduğu için ayarlayınca daha az oluyor..
    w550i ise;ondan biraz daha net..hemde w550ide beyaz dengesi olduğu için;ampul ışığına alınca renklerde canlı çıkıyor..eğer ayarlamazsan bırak canlıyı sepya gibi çıkıyor haliyle
    ayrıca normal 1.3mp..
    zaten k700i vga sensor olarak geçiyor..kaldıki 1.23mp o..1280x960 pixel,w550i 1280x1024 pixel..hemde enterpolasyon değil k700i gibi

cwp için saol

w550'yi almamak için para dışında bi sebep kalmadı ozmn
    en kısa zmnda bizimkileri ayartıp alıcam

bişey değiltelefonu almakta kararlısın herhalde..hayırlısı olsun diyelim
    dipnot;bunu **hunter*91** demiyor diye şaşırma o benimmaalesef tabi..nedeni imzamda yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoBrA_82 -- 18 Şubat 2006 14:47:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vanquish

arkadaşlar 3-4 aysonra ya w550i ya k750i yada samsun x700 almayı düşünüyom.sizce hangisini alayım ve w550i ve k750inin fiyatları o zamana kadar düşermi düşerse ne kadara düşer?

tahminen k750i fiyatı iyice düşer bahsettiğin tarihlerde çünkü k750i çıkalı bayağ bi oldu...ama w550i çok yeni bi model şu an taksitli w550i 630tl civarında peşinde de istanbulda 540-550 civarında alıcı buluoyo...

bi de grey die bi şi çıktı yeni kayıtlı spot oluyo kendisi grey alınırsa 150-200tl fark ediyo telefonda
  • ya arkadaslar bendede var bu telefondan..usb girişi sarj girişiyle aynı oldugu için.pc'ye bagladıgmda sarj olmaya baslıo..e dolayısıyla batarya zarar görcek..ee o zaman ben usb'yi kullanamckmym??
  • Evet arkadaşlar dün itibari ile aranıza bir üye daha katıldı.
    Birkaç yerde belirttim ama yeniden söyleyim 540 peşin e Kadıköy den Genpa garantili-faturalı aldım aleti.

İlk intiba mükemmel.
    Bir kere K750-W800 tipi benim hoşuma gitmiyordu. Yıllarca P800 kullanmış biri olarak bu telefonları kullanma açısından denedim ve zorlandığımı gördüm. Tercihim de bu etkili oldu. Fazla kurcalayamadım ama gece çekimlerinde eğer güzel ayarlar yakalanırsa 1.3 e rağmen güzel sonuçlar çıkıor. Hatta benim emektar Mustek kadar çekiyor. Kapak açılmadan birçok işi yapabilme mükemmel. Ses zaten malum. Benim gibi 100 lerce mp3 yükle boşalt vakit bulamayacaklar için en iyi çözüm derim. Bana zaten 30 mp3 birkaç klip ve video ile biraz resim hafızası fazlasıyla yetiyor. Radyo zaten malumunuz. Bu derdi olanlar tabii diğer kardeş SE lere baksın derim. Ama W550 tipi benim çok hoşuma gidior bunu belirteyim.

Sonuç şu an için herşey mükemmel umarım bu şekilde sağ salim kullanırız...

• hayırlı olsun dostum güle güle kullan...
    quote:

Orjinalden alıntı: nungor

Evet arkadaşlar dün itibari ile aranıza bir üye daha katıldı.
    Birkaç yerde belirttim ama yeniden söyleyim 540 peşin e Kadıköy den Genpa garantili-faturalı aldım aleti.

İlk intiba mükemmel.
    Bir kere K750-W800 tipi benim hoşuma gitmiyordu. Yıllarca P800 kullanmış biri olarak bu telefonları kullanma açısından denedim ve zorlandığımı gördüm. Tercihim de bu etkili oldu. Fazla kurcalayamadım ama gece çekimlerinde eğer güzel ayarlar yakalanırsa 1.3 e rağmen güzel sonuçlar çıkıor. Hatta benim emektar Mustek kadar çekiyor. Kapak açılmadan birçok işi yapabilme mükemmel. Ses zaten malum. Benim gibi 100 lerce mp3 yükle boşalt vakit bulamayacaklar için en iyi çözüm derim. Bana zaten 30 mp3 birkaç klip ve video ile biraz resim hafızası fazlasıyla yetiyor. Radyo zaten malumunuz. Bu derdi olanlar tabii diğer kardeş SE lere baksın derim. Ama W550 tipi benim çok hoşuma gidior bunu belirteyim.

Sonuç şu an için herşey mükemmel umarım bu şekilde sağ salim kullanırız...

• quote:

Orjinalden alıntı: KoRn_a

ya arkadaslar bendede var bu telefondan..usb girişi sarj girişiyle aynı oldugu için.pc'ye bagladıgmda sarj olmaya baslıo..e dolayısıyla batarya zarar görcek..ee o zaman ben usb'yi kullanamckmym??

hiiiç bi şi olmaz mrk etme o dediğin nimh piller zamanlarından kalma bi olay, li-polimer veya li-ion bu piller her zaman şarj olabilir,

k750i,w800,mpx220 v vs hepsi usbden şarj ediyo,
    yeni pillere şarj etmekle bi şi olmaz dont worry be happy
  • ok saol..arkadaslar su tel.e uygun program linklerini verirseniz cok sewincemm
  • bişey sorucam bunun kalınlığı kaç cm? birde arkadaşımda var ve çektiği resimlerde gündüz resmi olmasına rağmen aşırı derecede noktalanma var sizdede oluo mu? yani 6680 le karşılaştırdım 6680 bunun yanında 2 mp gibi kalıo şaşırdım kaldım vallaha
  • quote:

ok saol..arkadaslar su tel.e uygun program linklerini verirseniz cok sewincemm

4.sayfada herşey var
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

bişey sorucam bunun kalınlığı kaç cm? birde arkadaşımda var ve çektiği resimlerde gündüz resmi olmasına rağmen aşırı derecede noktalanma var sizdede oluo mu? yani 6680 le karşılaştırdım 6680 bunun yanında 2 mp gibi kalıo şaşırdım kaldım vallaha

2.2cm
    noktalanma ışık yetersizliğinde olur gündüz nası olabilir??? örnek var mı verebileceğin???
  • herkese selams.yaw videolarımı 3gp ye ne varsa cevırıom lakın 1 tek video izleyemedim su telefonda 3gb formatındaki videomu seçyigimde SİNLETME BAŞARILAMIYOR .DİYOR.ne yapmam lazım,yanlış formata mı mı ceviriyorum.bide bu telefonu update edınce hafıza durumunu nasıl etkiliyor,update in faydası nedir,bide telefonda hesap makinası yok heralde daha dun aldım,ındırılebılıyormu,bide telefon pasıf vazıyete gectıgınde saatın cıkmasını nasıl saglıacaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTmARZa -- 23 Şubat 2006 15:27:46 >
  • abi bu tel.in gprs ayarları nasıl olacak..ayrıntılı olarak anlatabilrmsnz?? kafayı yicem yaa.acil yardım!!
  • buyur burak bu resim gündüz çekildi ve 1.3 mp bi telefonun bu kadar kötü çekmesi beni çok şaşırttı hemde bütün ayarlarını yaptı arkadaşım yani beyaz dengesi falan filan böle olması beni şaşırttı

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

bişey sorucam bunun kalınlığı kaç cm? birde arkadaşımda var ve çektiği resimlerde gündüz resmi olmasına rağmen aşırı derecede noktalanma var sizdede oluo mu? yani 6680 le karşılaştırdım 6680 bunun yanında 2 mp gibi kalıo şaşırdım kaldım vallaha

2.2cm
    noktalanma ışık yetersizliğinde olur gündüz nası olabilir??? örnek var mı verebileceğin???

• quote:

abi bu tel.in gprs ayarları nasıl olacak..ayrıntılı olarak anlatabilrmsnz?? kafayı yicem yaa.acil yardım!!

daha önceki sayfalarda var sadece gatewayin yazıldığı kısmı atlıcaksın o kısım w550ide yok
    tabii telsim ayarı
  • quote:

buyur burak bu resim gündüz çekildi ve 1.3 mp bi telefonun bu kadar kötü çekmesi beni çok şaşırttı hemde bütün ayarlarını yaptı arkadaşım yani beyaz dengesi falan filan böle olması beni şaşırttı

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

2.2cm

bence fena çıkmamış yine de ama şu var w550 w800-900 veya k750i gibi foto çekmiyor, ilk sayfadaki örnek fotolarda da k750i ile kıyaslayınca fark ortaya çıkıyor, biçok incelemede de dendiği gbi aslında sonylerin arasında en az foto ağırlıklı model deniyor...bu tel daha çok dış hoparlör ve walkman ağırlıklı tasarlanmış bundaki dış hoparlör sesi de hiç bi telefonda yok...bi de tipi bana çok şirin geliyor

• valla ne biliim şeklide biraz kaba geldi be aga aşırı derecede kalın bi kere ne biliim ısınamadım neyse iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
  • sağol cellat
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.