Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler anlatımı var da olmuyor bu yine de lütfen yardımcı olun.update service programını kurdum, açıyorum fakat program ekranda saatlerce kalıyor öyle bütük bir sony ercsson yazısı altında kayan yeşil kareler anca ctrl-alt-del ile kapatabiliyorum o durmu gelince lütfen anlatın şu işi.
  • bilgisayarında dili ingiltere yaptın mı
  • Başarılı çalışma ellerine sağlık.
  • tamamdır sağolun yardımlarınız için ing yapmam işe yaradı.bir de yukarda sorduğum olay sizde de oluyor mu ?
  • ya nie kimse bana budahili modemin ne ise yaradıgını sölemio??
  • gprsten bluetooth ya da infrared veya kablo ile laptop veya desktopundan internete bağlanmaya yarıyo sanırım
  • arkadas w550i yi hafıza kartlı yapmanın tek yolu.b.t'lu mp3 calar almak mı?
  • bu telefonda çift sim kart kullanımda problem oluyormu? hani şu menülü şebeke değiştirme sistemiyle olanında?
  • Arkadaşlar ben 510 ytl ye biyerde buldum bu telefonu ama teleplus garantili. Yani grey. Fiyat çok iyi geldi bana. Tavsiye eder misiniz bu fiyata grey almamı? Yani genpa garantililer ile arada 50 ytl kadar fark var. Benim için önemli bi para. Ya da 510-520 ytl gibi genpa garantili bulma şansım var mı İnternet sitesi ya da istanbulda?
  • aradaki fark 100-150 ytl olmaıkça ben olsam grey tel almam
    50 ytl için!!!, sen bilirsin...
  • almayı düşündüğüm firmadaki eleman teleplus diye bi firmadan garantili olduğunu söyledi. Çok güvenilir firma falan dedi ama bilmiyorum tabi ne kadar doğrudur. Şöyle bişey de var, daha önce doğubanktan ben ve birçok arkadaşım telefon aldık, eminim topikteki birçok arkadaş da almıştır. Hiç de bi problem yaşamadık. o zaman garanti mi vardı sanki? Ben zaten İstanbul dışındayım. Zaten oturduğum yerde genpa servisi de yok. Benim için çok da bişey farketmeyecek aslında. Sadece kutu içeriği tam olsun ve gelen telefon problemsiz olsun. Benim için yeter. Zaten şu ana kadar hiç telefon bile tamir ettirmedim. Diyorum, ama yine de aklımda şüphe kalıyo işte...
  • Pardon fazla oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizambaba -- 11 Mart 2006; 6:02:00 >
  • hosuma gitti.cekeyim dedim

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ
  • Selam beyler. sizden bir ricam olacak bu telefonla wap.meteor.gov.tr'ye girip ordan illere basınca oradaki linkleri görebiliyor musunuz ? sitede bir bozukluk yok.
    telefon da anasayfaya sorunsuz giriyor fakat ordan illerw tıklayınca sadece anasayfa diye bir link beliriyor siz görebiliyor msunuz ?

burdaki sorun ne olabilir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nizambaba

almayı düşündüğüm firmadaki eleman teleplus diye bi firmadan garantili olduğunu söyledi. Çok güvenilir firma falan dedi ama bilmiyorum tabi ne kadar doğrudur. Şöyle bişey de var, daha önce doğubanktan ben ve birçok arkadaşım telefon aldık, eminim topikteki birçok arkadaş da almıştır. Hiç de bi problem yaşamadık. o zaman garanti mi vardı sanki? Ben zaten İstanbul dışındayım. Zaten oturduğum yerde genpa servisi de yok. Benim için çok da bişey farketmeyecek aslında. Sadece kutu içeriği tam olsun ve gelen telefon problemsiz olsun. Benim için yeter. Zaten şu ana kadar hiç telefon bile tamir ettirmedim. Diyorum, ama yine de aklımda şüphe kalıyo işte...

hımmm
    bozulsa bile teleplusa verebiliosun zaten yani spot gibi de deil tam
    risk aliim ucuz aliim diosun yanii

• Eşime SE w550i aldım. Aynı sorun k750i, w800i için de geçerli sanırım
    Randevu hatirlaticisinin (Ajanda) uyarı sesini değiştirmek veya daha uzun süre çalmasını sağlamak mümkün olabilir mi?

Randevuların günlük, haftalık, aylık tekrarlanamamasi ikinci bir eksiklik,
    belki bilgisayarda Outlook ile yazıp, eşleştirmeyle çözülebilir ama, eşim
    randevu saati geldiğinde uyarının hiç susmamasını istiyor. Nokia 5100'de
    bunu yapabiliyordu

Not: Randevuların tekrarlanması, se k790 ve k800'de başarılmış.
    Aslında madem bu özelliği k790 ve k800'e koydular, eski (w550i, k750, w800i)
    modellerine firmware güncelleme yapsalar keşke.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    şu linkden alıntı yapıp aşağıya yazdım:
    http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-wilma-5-en.shtml
    ---------------------------------------------------------------------
    You get the chance to name the event, define the place where it will be
    held, length and setup the reminder (beforetime or right at the start of the
    event). For the first time events can be reoccurred. Types of reoccurrence:
    daily, monthly. Reminders work even if the phone is turned off, unless you
    disable this function
    --------------------------------------------------------------------
    Maalesef bu paragraftaki length, sanırım randevunun uzunluğu oluyor,
    hatırlatıcının uzunluğu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vagus -- 11 Mart 2006; 11:17:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

Orjinalden alıntı: nizambaba

almayı düşündüğüm firmadaki eleman teleplus diye bi firmadan garantili olduğunu söyledi. Çok güvenilir firma falan dedi ama bilmiyorum tabi ne kadar doğrudur. Şöyle bişey de var, daha önce doğubanktan ben ve birçok arkadaşım telefon aldık, eminim topikteki birçok arkadaş da almıştır. Hiç de bi problem yaşamadık. o zaman garanti mi vardı sanki? Ben zaten İstanbul dışındayım. Zaten oturduğum yerde genpa servisi de yok. Benim için çok da bişey farketmeyecek aslında. Sadece kutu içeriği tam olsun ve gelen telefon problemsiz olsun. Benim için yeter. Zaten şu ana kadar hiç telefon bile tamir ettirmedim. Diyorum, ama yine de aklımda şüphe kalıyo işte...

hımmm
    bozulsa bile teleplusa verebiliosun zaten yani spot gibi de deil tam
    risk aliim ucuz aliim diosun yanii

Valla dediğin gibi spot değil zaten. 2 yıl garantisi var. İŞte çok mu risk almış olurum onu anlamaya çalışıyorum. Fiyat baya uygun yani...510 ytl.

• wallaha bunda bozulması muhtemel bi joystick yok
    kapak falan bi şi olsa kendin değiştiriosun zaten
    dediğin gibi kutudan sağlam çıkarsa iyi de bakarsan pek sorun çıkartmaz gibi gözüküyo
    maden kötü bi tecrüben de olmamış önceden demek ki iyi kullanıosun telefonları
    yerinde olsam 510a alırdım o zaman
    hiç düşünme derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

wallaha bunda bozulması muhtemel bi joystick yok
    kapak falan bi şi olsa kendin değiştiriosun zaten
    dediğin gibi kutudan sağlam çıkarsa iyi de bakarsan pek sorun çıkartmaz gibi gözüküyo
    maden kötü bi tecrüben de olmamış önceden demek ki iyi kullanıosun telefonları
    yerinde olsam 510a alırdım o zaman
    hiç düşünme derim

Öneri için sağol. Ereyondan alıcam artık. Bi problem çıkacağını sanmıyorum. Şimdi de dolar yükseldi. 525 oldu telefon. Bikaç gün daha bekliyelim bakalım...
  • arkadaşlar ucuzlamıyormu bu alet yaaf? genpatech.comda bi ara 570e düşmüştü yeni modeller cıktı ucuzluycak dedik şimdi 595 ytl yaaanedir bu olay??
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.