Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben w550 aldım.İlk şarjı ne kadar süre tutmam gerek birde telefonun ilk şarjında müzk yüklesem bişey olur mu?(İlk şarj ya o bakımdan)Merak ettiklerim bunlar yardımcı olursanız sevinirim.
  • creative ile bu karşılaştırılmaz bile creative ve ipod gibi mp3 çalarlar bas yönünden zayıf teneke sesli aletler.ama w550i de süper ses var.
    quote:

Orjinalden alıntı: eIgHt

alırken fazla düşünmedim aslında fotoğraf çekim kalitesini dijital makinem olduğu için,ama devamlı yanımızda taşıyoruz telefonu sonuçta ve oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum çekim kalitesinin.mp3 çaları çok kaliteli özellikle dışarı verdiği ses süper.creative mp3 çalarım var ve w550i'nin ses kalitesi oldukça yakın ona.hatta bass sesleri dahada fazla ama buda biraz kulaklıktran farkediyor aslında.sonuç olarak çok iyi bi telefon çok memnunum

• quote:

Orjinalden alıntı: immortal_knight

Arkadaşlar ben w550 aldım.İlk şarjı ne kadar süre tutmam gerek birde telefonun ilk şarjında müzk yüklesem bişey olur mu?(İlk şarj ya o bakımdan)Merak ettiklerim bunlar yardımcı olursanız sevinirim.

ilk aldığında pili tamamen bitir daha sonra tam şarj et <zaten şarj ettimi elektriği keser 14 saat geyiğine takılmana gerek yok> tekrar tam bitir tekrar tam şarj et bunu 4-5 tekrar et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_guard

ya bu telde msn kullanan yokmu ya?

mig33 die bi prog var, onla kullanabilirsin

http://rapid-share.de/files/16434183/mig33.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

ilk aldığında pili tamamen bitir daha sonra tam şarj et <zaten şarj ettimi elektriği keser 14 saat geyiğine takılmana gerek yok> tekrar tam bitir tekrar tam şarj et bunu 4-5 tekrar et...

bunu w550ide yapmak imkansız:)
    çünkü ilk şarjdan sonra mutlaka usb kablo ile bişeyler yüklemek isteyeceksiniz telefona. malum telefon, usb kablo ile de şarj oluyor:)
    4-5 tekrar demek 15 gün felan yapar. 15 gün ya usb'yi kullanmicaksın ya da bluetooth ile işini göreceksin.
    bluetooth ile 200 mb mp3 atmak ölüm ama onu sölim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 27 Mart 2006; 10:41:49 >
  • Bende aldım w550mi de bi sorum var...bu kapak aç-kapa aç-kapa çok çabuk yalama olur gibi gelio bana?

olur mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onestep2death

Bende aldım w550mi de bi sorum var...bu kapak aç-kapa aç-kapa çok çabuk yalama olur gibi gelio bana?

olur mu acaba?

4 aydır w550 var bizde sapasağlam kapağı tık yok
  • inşallah....=)

sağol cevabın için... biraz oynuyo yerinden ama o da olsun de mi? :D
  • arkadaslar merhaba

ya benim w550i nin tus kilidi düğmesinden, düğmeyi aşağıya çekince bi yay sesi gibi bi gıcırtı geliyo.

ama calışmasında hiçbir aksaklık yok.

bu ses sizde de oluyo mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: varya

arkadaslar merhaba

ya benim w550i nin tus kilidi düğmesinden, düğmeyi aşağıya çekince bi yay sesi gibi bi gıcırtı geliyo.

ama calışmasında hiçbir aksaklık yok.

bu ses sizde de oluyo mu?

normal,bendede vardı
  • SAOL YA BENDE ŞİM Dİ O TELEFONU ALMAYA GİDİYORUM HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • arkadaşlar merhaba.
    bende iki haftadır w550ciyim.
    yorumlarımı da yazmıştım, hatırlayan olur belki. neyse telin fotosu ile ilgili bişey soracam. madem burada fotolar var, yeridir diye düşünüyorum. öncelikle iyi bir f. makinam olduğu için aslında fotoğraf kısmı ile pek ilgilenmiyorum fakat dün hatunla bizim ufaklığın fotosunu çektik. onun tel. 3220 (3230 ile karıştırmayın:). vga kamera yani. ama benimkinden renkleri daha parlak ve daha net çekti. aslında o da doğru renkleri yakalayamamış ama focus daha iyiydi, benimkinin renkleri çok soluk kalmıştı.
    fotolar carrefour'da spot ışıklar altında, aynı mesafeden çekildi. onun telefonunda bi ayar yok zaten, bende ise gece modu, ışık, efektler kapalı, beyaz dengesi otomatik, zoom 1x'te, (diğeri ile aynı olsun diye) 640x480 çözünürlükte idi. diğer ayarlar default zaten.
    bu iş kafama takıldı???
    telefonun gözden kaçırdığım başka bir ayarı mı var? çünkü bi-iki deneme çekimi daha yaptım (gece çekimleri, gece modu, ışık açıkken felan çeşitli kombinasyonlarda) çekimler zayıftı.
    forumdan anladığım kadarı ile gün ışığındaki çekimleri daha başarılı imiş ama tam da bugün deneyecekken hava kapalı:(
    hayır o diil, hatuna madara olduk:)
    ayrıca bu telefondaki 2x zoom digital zoom mu? yoksa gerçek zoom mu? bunu da hiçbir teknik dökümanda göremedim.

not: fotolar elimde değil şu an, yarın yüklerim. bi de buraya nasıl yükleyeceğiz onu da yazarsanız sevinirim.

• w550i dijital zoom yapabilir, optik zoomla çeken bildiğim kadarıyla türkiyede yok uzak doğuda var...

resimleri imageshack.us adresine girip gönderiyorsunuz boyutu 700*500 veya 640*480 limitlerinde tutmakta fada var yoksa syfaya sığmıyor, 640*480 imageshack siteinden de yapabiliorsunuzz, resmi yükleyince size linkler veriyor en alttaki linki kopyalayıp mesaj yazılan yere yapıştırıyorsunuz ve mousela resim linkini karartı yukardaki "image" düğmesine basıorsunuz...

aslında bu hava en iyi foto çekme havası çünkü ışık bulutlar yüzünden yumuşuyor ve resim parlamıyor
    gündüz çekimler fena değil fakat şunu da unutmamalıyız ki sony ailesinde en zayıf yönü resim olan model w550i..
  • quote:

w550i dijital zoom yapabilir, optik zoomla çeken bildiğim kadarıyla türkiyede yok uzak doğuda var...

resimleri imageshack.us adresine girip gönderiyorsunuz boyutu 700*500 veya 640*480 limitlerinde tutmakta fada var yoksa syfaya sığmıyor, 640*480 imageshack siteinden de yapabiliorsunuzz, resmi yükleyince size linkler veriyor en alttaki linki kopyalayıp mesaj yazılan yere yapıştırıyorsunuz ve mousela resim linkini karartı yukardaki "image" düğmesine basıorsunuz...

aslında bu hava en iyi foto çekme havası çünkü ışık bulutlar yüzünden yumuşuyor ve resim parlamıyor
    gündüz çekimler fena değil fakat şunu da unutmamalıyız ki sony ailesinde en zayıf yönü resim olan model w550i..

zoom bi işe yaramaz o zaman:(
    burada(kurtköy) hava kapalı ve yer yer yağmurlu.
    benim diğer w serisinden veya diğer yeni se'lardan kötü olmasına bi itirazım yok. zaten forumdaki örnek fotolardan bu belli oluyo ama vga bi kameradan da iyi olmasını bekliyorum, yani her vga'dan da iyi olmasın ama 3220'den iyi olsun, bilmem anlatabildin mi
    hoş hatun telefonu iyice kıskanmaya başladı, yakında sulanabilir, kamerası kötü bunun işine yaramaz deyip kurtarırım o zamanda:)

• w550i-3220 karşılaştırması:

w550i:
     W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ

3220:
  • w550i ile çekilmiş bikaç foto

geceleyin, gece modu açıkken:

geceleyin, gece modu+kamera ışığı açıkken:

geceleyin, gece modu+kamera ışığı kapalı:

günışığında:

günışığında2:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 31 Mart 2006; 10:56:12 >

• Arkadaşlar bu telefonun şu anki fiyatı nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yalnızgölge

Arkadaşlar bu telefonun şu anki fiyatı nedir ?

550 civarı <genpa>
    http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=60&idproduct=415
  • @wind06
    1. resimde ufaklık çok güzel çıkmış
    ama w550 felaket

günışığı resimleri güzel
    açıkhavada sorun yok
  • quote:

@wind06
    1. resimde ufaklık çok güzel çıkmış
    ama w550 felaket

günışığı resimleri güzel
    açıkhavada sorun yok

bi fluluk var yinede. acaba benim telefonda mı sorun var. özellikle karanlık alanlarda günışığında bile bozulmalar var.
    diğer w550 fotolarına da baktım ama onlar sanki çok daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.