Öyle bir saçmalık yok, ben 2.el aldım içinde ilk sahibinin birsürü mesajı vardı.. Periyodik alarm var, ayrıca bir de normal alarm var.
ilgin için teşekkürler.tel hayırlı olsun bu arada
arkadaşlar ben telefonu yeni aldım ama şu kapağı çıkaramadım ön kapağı nasıl çıkarabilirim fazlada uğraşmak istemedim elimde kalır diye bi yardımcı olursanız
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
quote:
Orjinalden alıntı: immortal_knight
Arkadaşlar ben w550 aldım.İlk şarjı ne kadar süre tutmam gerek birde telefonun ilk şarjında müzk yüklesem bişey olur mu?(İlk şarj ya o bakımdan)Merak ettiklerim bunlar yardımcı olursanız sevinirim.
ilk aldığında pili tamamen bitir daha sonra tam şarj et <zaten şarj ettimi elektriği keser 14 saat geyiğine takılmana gerek yok> tekrar tam bitir tekrar tam şarj et bunu 4-5 tekrar et...
nie 4-5 kere tekrarlıyoruz ben nasıl bitiricem hem 2 hafta gidio şarjı dionuz hemde bişey yüklemeden 4-5 kere şarj et dionuz anlamadım ben!!!! bu işi....
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
quote:
Orjinalden alıntı: immortal_knight
Arkadaşlar ben w550 aldım.İlk şarjı ne kadar süre tutmam gerek birde telefonun ilk şarjında müzk yüklesem bişey olur mu?(İlk şarj ya o bakımdan)Merak ettiklerim bunlar yardımcı olursanız sevinirim.
ilk aldığında pili tamamen bitir daha sonra tam şarj et <zaten şarj ettimi elektriği keser 14 saat geyiğine takılmana gerek yok> tekrar tam bitir tekrar tam şarj et bunu 4-5 tekrar et...
bişey sorabilirmiim zaten şarjı 2 hafta gidio demişsiniz ben 2 de bir nasıl bitirirm bu şarjı ya böyle saçmalık olmaz ki!!!!yani 4-5 gün 2debirde nasıl şarj ederim kiben teli cumartesi alıyorum pazarda geziye gidiyorum müzik faln yüklicem nolcak çoook saçma olay yav....
yok öle birşey arkadaşım ya.zaten pil kalite li-polimer. sadece bitmeden şarj etme tam şarj olmadan da şarjdan çekme yeter. tel şimdiden hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
yok öle birşey arkadaşım ya.zaten pil kalite li-polimer. sadece bitmeden şarj etme tam şarj olmadan da şarjdan çekme yeter. tel şimdiden hayırlı olsun
çokk teşekkürler açıklaman için ne yani öle bişey olsa almaktan vazgeçerdim... ama neyse alıyorum ve çook sevinçliim...
telefon gelince yarım dolu oluyor onu bitiricen ve tam şarj edicen sonra tam bitiricen ve tekrar şarj edicen şarj da 2 hafta gitmiyor yani telefonu kapalı tutuyo o arkadaş herhalde kimse???
artık benimde w550i telefonum oldu..burdaki yazıları okuyupta gaza gelmemek mümkün değil..ve çok memnunum ...yorum yapan herkese çok teşekkürler...
ama deneyimli kullanıcılardan bir isteğim olucak...tema ,ndirebilceğim bir site biliyormusunuz??? ve .... bazı mp3 leri melodi olarak sadece bir kısmını almak istiyorum...ama nasıl , hangi programla şarkıyı bölüceğimi bilmiyorum..yardımcı olursanız sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan
artık benimde w550i telefonum oldu..burdaki yazıları okuyupta gaza gelmemek mümkün değil..ve çok memnunum ...yorum yapan herkese çok teşekkürler...
ama deneyimli kullanıcılardan bir isteğim olucak...tema ,ndirebilceğim bir site biliyormusunuz??? ve .... bazı mp3 leri melodi olarak sadece bir kısmını almak istiyorum...ama nasıl , hangi programla şarkıyı bölüceğimi bilmiyorum..yardımcı olursanız sevinirim...
mp3leri kesmek için program ve anlatımı(benim eklediğmi program ve benim anlatımım);
http://rapid-share.de/files/11085888/hunter.rar.html rapid ile share arasındaki - yi kaldır indir, içindeki acousticayı kur.. bu programla; mp3-wav,wav-mp3 çevirebilir,kesebilir,birleştirebilir,ayrıca ses seviyesini ve kalitesini de ayarlayabilirsin..en iyisi bu..ayrıca rarlı dosyanın içinde tr mp3 trim programı da mevcut..
bunlar da benim;resimli anlatımım;
**hunter*1907** çok teşekkür ederim...anlatımında çok başarılı gerçekten..çok işime yaradı...
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan
**hunter*1907** çok teşekkür ederim...anlatımında çok başarılı gerçekten..çok işime yaradı...
rica ederim
w550i kapağını değiştirmek istiyorum ama ön kapağını çıkartamadım yardımcı olurmusunuz
asıl arkadaşım kapağa kesin çıkar şaka şaka çok zorlama sakın
ACABA 6600 NIN MI RESİM ÇEKMESİ DAHA İYİ YOqSA W550İ BİLİYORUM HERKES W550İ DİYECEK AMA HERKES KÖTÜLEMİŞ KAMERASINI NERDEN BİLEYİM ACELE CEVAP ALBİLİRMİİM???
6600 nasıl çekiyordu hatırlamıyoruz ki bi örnek verebilirsen cevaplarız
quote:
Orjinalden alıntı: serenay
ACABA 6600 NIN MI RESİM ÇEKMESİ DAHA İYİ YOqSA W550İ BİLİYORUM HERKES W550İ DİYECEK AMA HERKES KÖTÜLEMİŞ KAMERASINI NERDEN BİLEYİM ACELE CEVAP ALBİLİRMİİM???
elini titretmez,beyaz dengesini doğru ayarlarsan,çok daha iyi çeker
quote:
Orjinalden alıntı: guven
beyler w550i ye yeni versiyon çıkmış geçen yükledim fakat nelerin düzeltildiğini farkedemedim. bunların yazıldığı bir site falan varsa söyler misiniz?
esato.comda dediğine göre stereo sesini arttıran kısım kullanıcının seçtği şekilde kalıomuş, ayrıca internet gezgininde de yenilikler warmış
ben telefonu cuma günü aldım ama kameranın çözünürlüğü kötü yaw bi video çektim çekerken çzöünürlük kötü ama oynatırken ii çözünürlüğü nasıl ayarlayacağım
Sağol burak araştırdığın için. bu arada tarayıcıdaki değişikliği ben de farkettim çünkü eskiden girdiği wap.meteor.gov.tr'ye girmiyor yeni versiyonla.
arkadaşlar bende önümüzdeki günlerde w550i almayı düşünüyorum. şu an 6600 kullanıorum ve size bir iki tane sorum olacak 1- w550i kapağı kapalıyken 6600'dan kalın mı?? 2-6600'ımı sıfır w500i ile takasa girsem üstüne ne kadar vermem gerekicek?? 3- şu an garantili w550i fiyatları ne kadar??(en ucuz) Sorularımı cevaplayan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler....