Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

*seninki max 250 eder, üstüne 300 falan vermen gerekir

*genpa garantili 540a burda bulursun
    http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid%3DMPWtHTTFVelYrRkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA%3D
  • çok sağolasın burak kardeş
  • Fotoğraf kalitesi k750 den çok kötü bence.Diğer özelliklerine diyecek lafım yok,nokia hala 10mb hafızalı telefonlarını daha fazla paraya satarken böyle bir ürün görmek çok güzel
  • kardeş bu w550 beni hayal kırıklığına uğrattı kulaklık tam bir hezimet rezalet kepazelik böyle bir şey olamaz . kulaklığından gelen ses beni çok şaşırttı . bana çok kısık geldi .
  • kulaklık ilk aldığında tam randıman çalışmıyo
    kulaklığın gerçek sesi için ya 2-3 ay beliicen
    ya da burnin denilen şeyi yapıcan
    yani min 20 saat yüksek ama bas çatlamadan kulaklıkta sürekli müzik çalıp bi yerde bırakıcan
    kendi kendine takılıcak
    bilgisayara takarsın, müzik setine, mp3 playera hiç farketmez
  • ilk sayfada verdiğin videolar linki çalışmadı
    mp4 müzik çalması gerçektende başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet6630

kardeş bu w550 beni hayal kırıklığına uğrattı kulaklık tam bir hezimet rezalet kepazelik böyle bir şey olamaz . kulaklığından gelen ses beni çok şaşırttı . bana çok kısık geldi .

çok ilginç. ilk defa W550 için ses konusunda kötü bir yorum görüyorum. bir arıza olma ihtimalini aklına getir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN

quote:

Orjinalden alıntı: samet6630

kardeş bu w550 beni hayal kırıklığına uğrattı kulaklık tam bir hezimet rezalet kepazelik böyle bir şey olamaz . kulaklığından gelen ses beni çok şaşırttı . bana çok kısık geldi .

çok ilginç. ilk defa W550 için ses konusunda kötü bir yorum görüyorum. bir arıza olma ihtimalini aklına getir bence
    katılıyorum benimde okuduğum ilk kötü yorum
  • arkadaşlar W550i de ekran koruyucu olarak saati kullanamıyormuyuz. telefonu kısa süre kullanmayınca ekranı kapatıyor. yandaki ses tuşlarına basınca kısa süreli olarak saatli ekran koruyucu beliriyor ama sonra yine kayboluyor. Bunu süekli ekran koruyucu olarak gözücek şekle nasıl ayarlarım. menünün altını üstüne getirdim ancak çözüm bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

arkadaşlar W550i de ekran koruyucu olarak saati kullanamıyormuyuz. telefonu kısa süre kullanmayınca ekranı kapatıyor. yandaki ses tuşlarına basınca kısa süreli olarak saatli ekran koruyucu beliriyor ama sonra yine kayboluyor. Bunu süekli ekran koruyucu olarak gözücek şekle nasıl ayarlarım. menünün altını üstüne getirdim ancak çözüm bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum

sanırım yapamazsın
    menu java tabanlı oldu içn çok esnek değil bu konuda
    bütün javalı sonyler öyle
  • wind06
    Profil>Ekran>Uyku Modu Saati>AÇIK

tabi ekran koruyucu hiçbiri seçilmeli.
    ALINTI

gereken doğru cevap buymuş. yaptım şu an saat gözüküyor. yinede ilgin için teşekkürler burakk76
  • quote:

wind06
    Profil>Ekran>Uyku Modu Saati>AÇIK

tabi ekran koruyucu hiçbiri seçilmeli.
    ALINTI

gereken doğru cevap buymuş. yaptım şu an saat gözüküyor. yinede ilgin için teşekkürler burakk76

aslında kusura bakama ben soruyu yanlış anlamışım
    ben böyle bi prog var mı telefona yükleyecek diye anlamıştım
    sayende öğrendik içinde olduğunu
  • Üstat öncelikle merhaba ben yeni bi üyeyim yeni bi telefon almak istiyorum da w550i dikkatimi çekti sende güzel bi çalışma yapmıssın sana bi sorum olacak bu telefonun video özellikleri nedir cok merak ediyorum mesela video kaydı formatları,sesli video kaydı yapıyomu,video kaydı kaç dakika,oynatabildiği video formatları nelerdir gibi... yani biraz sorularım fazla mı diyorum ama bunu araştırdım pek bısı bulamadım hepsi basıtce yazmıs bunları yazrsan sevinirim ya da bana telefon onerirmisin video ozellikleri iyi olan(tabi 550 ytl ye kadar olursa iyi olur fazlasını alamam o bakımdan)
  • ben bu USB'den şarj olma durumuna takılmış durumdayım. telefonun henüz ilk şarjı, daha bilgisayara takmadım ama ileride de takmasam mı diye düşünüyorum. usb den şarj pile zarar verecekmiş gibime geliyor. sonuçta telefonu bilgisayara bağladığımızda pili bitmemiş olacak. bu konuda beni aydınlatabilecek olan var mı? birde bu şarjı kapatmak gibi bir şansımız var mı?
  • bir şey daha; telefonun yazılım versiyonunu nasıl öğrenebiliyoruz. ve güncel yazılımı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrx1987

Üstat öncelikle merhaba ben yeni bi üyeyim yeni bi telefon almak istiyorum da w550i dikkatimi çekti sende güzel bi çalışma yapmıssın sana bi sorum olacak bu telefonun video özellikleri nedir cok merak ediyorum mesela video kaydı formatları,sesli video kaydı yapıyomu,video kaydı kaç dakika,oynatabildiği video formatları nelerdir gibi... yani biraz sorularım fazla mı diyorum ama bunu araştırdım pek bısı bulamadım hepsi basıtce yazmıs bunları yazrsan sevinirim ya da bana telefon onerirmisin video ozellikleri iyi olan(tabi 550 ytl ye kadar olursa iyi olur fazlasını alamam o bakımdan)

sesli video kaydı var, video kaydı 3gp formatında
    kaç dk yapacağın tel hafızasına bağlı toplam dahili 256mb hafızan var, kart desteği yok
    3gp ve mp4 oynatabilir
    videosu iyi olan sony yok
    nokia n90-n70-6280, samsung d600 gibi telefonları video açısından önerebilirim

• quote:

bir şey daha; telefonun yazılım versiyonunu nasıl öğrenebiliyoruz. ve güncel yazılımı nedir?

ana ekrandayken ortadaki yuvarlağı
    "sağa sonra yıldız sonra sol sol yıldız sol yıldız" yaparsan bi gizli menü çıkar burdan yazılım versiyouna bakarsın...

eski ni-mh pillerden olsa dediğin gibi usb şarjın pile zararı olurdu
    fakat mpxler, k750iler, nokialar artık hep usbdeb de şarj oluyolar
    yeni piller şarj olması için pilerin bitmesine gerek olmadığı için
    istenilen zamanda şarj olabilir
    <li-polimer veya li-ion gibi>
  • eyvallah burakk76 verdiğin bilgiler için teşekkürler. yeni versiyonu bilgisayara indirip oradan update etme şansımız var mı? varsa nerden bulabiliriz yeni versiyonu. biraz fazla oldum ama idare et işte
  • abi süper bi resim kalitesi var telefonun
  • quote:

eyvallah burakk76 verdiğin bilgiler için teşekkürler. yeni versiyonu bilgisayara indirip oradan update etme şansımız var mı? varsa nerden bulabiliriz yeni versiyonu. biraz fazla oldum ama idare et işte

sony sitesinden update programını çekip yapabiliosun ama başa bela bi programdır
    telefonun açılmayabilir veya türkçen gidebilir, akıl sağlığın bozulabilir
    felakettir yani ben k750ide az çekmemiştim
    w550i için en iyisi gprs update
    2.5-3tl tutar

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.