Fotoğraf kalitesi k750 den çok kötü bence.Diğer özelliklerine diyecek lafım yok,nokia hala 10mb hafızalı telefonlarını daha fazla paraya satarken böyle bir ürün görmek çok güzel
kardeş bu w550 beni hayal kırıklığına uğrattı kulaklık tam bir hezimet rezalet kepazelik böyle bir şey olamaz . kulaklığından gelen ses beni çok şaşırttı . bana çok kısık geldi .
kulaklık ilk aldığında tam randıman çalışmıyo kulaklığın gerçek sesi için ya 2-3 ay beliicen ya da burnin denilen şeyi yapıcan yani min 20 saat yüksek ama bas çatlamadan kulaklıkta sürekli müzik çalıp bi yerde bırakıcan kendi kendine takılıcak bilgisayara takarsın, müzik setine, mp3 playera hiç farketmez
ilk sayfada verdiğin videolar linki çalışmadı mp4 müzik çalması gerçektende başarılı
quote:
Orjinalden alıntı: samet6630
kardeş bu w550 beni hayal kırıklığına uğrattı kulaklık tam bir hezimet rezalet kepazelik böyle bir şey olamaz . kulaklığından gelen ses beni çok şaşırttı . bana çok kısık geldi .
çok ilginç. ilk defa W550 için ses konusunda kötü bir yorum görüyorum. bir arıza olma ihtimalini aklına getir bence
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
quote:
Orjinalden alıntı: samet6630
çok ilginç. ilk defa W550 için ses konusunda kötü bir yorum görüyorum. bir arıza olma ihtimalini aklına getir bence
katılıyorum benimde okuduğum ilk kötü yorum
arkadaşlar W550i de ekran koruyucu olarak saati kullanamıyormuyuz. telefonu kısa süre kullanmayınca ekranı kapatıyor. yandaki ses tuşlarına basınca kısa süreli olarak saatli ekran koruyucu beliriyor ama sonra yine kayboluyor. Bunu süekli ekran koruyucu olarak gözücek şekle nasıl ayarlarım. menünün altını üstüne getirdim ancak çözüm bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum
quote:
arkadaşlar W550i de ekran koruyucu olarak saati kullanamıyormuyuz. telefonu kısa süre kullanmayınca ekranı kapatıyor. yandaki ses tuşlarına basınca kısa süreli olarak saatli ekran koruyucu beliriyor ama sonra yine kayboluyor. Bunu süekli ekran koruyucu olarak gözücek şekle nasıl ayarlarım. menünün altını üstüne getirdim ancak çözüm bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum
sanırım yapamazsın menu java tabanlı oldu içn çok esnek değil bu konuda bütün javalı sonyler öyle
wind06 Profil>Ekran>Uyku Modu Saati>AÇIK
tabi ekran koruyucu hiçbiri seçilmeli. ALINTI
gereken doğru cevap buymuş. yaptım şu an saat gözüküyor. yinede ilgin için teşekkürler burakk76
quote:
wind06 Profil>Ekran>Uyku Modu Saati>AÇIK
tabi ekran koruyucu hiçbiri seçilmeli. ALINTI
gereken doğru cevap buymuş. yaptım şu an saat gözüküyor. yinede ilgin için teşekkürler burakk76
aslında kusura bakama ben soruyu yanlış anlamışım ben böyle bi prog var mı telefona yükleyecek diye anlamıştım sayende öğrendik içinde olduğunu
Üstat öncelikle merhaba ben yeni bi üyeyim yeni bi telefon almak istiyorum da w550i dikkatimi çekti sende güzel bi çalışma yapmıssın sana bi sorum olacak bu telefonun video özellikleri nedir cok merak ediyorum mesela video kaydı formatları,sesli video kaydı yapıyomu,video kaydı kaç dakika,oynatabildiği video formatları nelerdir gibi... yani biraz sorularım fazla mı diyorum ama bunu araştırdım pek bısı bulamadım hepsi basıtce yazmıs bunları yazrsan sevinirim ya da bana telefon onerirmisin video ozellikleri iyi olan(tabi 550 ytl ye kadar olursa iyi olur fazlasını alamam o bakımdan)
ben bu USB'den şarj olma durumuna takılmış durumdayım. telefonun henüz ilk şarjı, daha bilgisayara takmadım ama ileride de takmasam mı diye düşünüyorum. usb den şarj pile zarar verecekmiş gibime geliyor. sonuçta telefonu bilgisayara bağladığımızda pili bitmemiş olacak. bu konuda beni aydınlatabilecek olan var mı? birde bu şarjı kapatmak gibi bir şansımız var mı?
bir şey daha; telefonun yazılım versiyonunu nasıl öğrenebiliyoruz. ve güncel yazılımı nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: mrx1987
Üstat öncelikle merhaba ben yeni bi üyeyim yeni bi telefon almak istiyorum da w550i dikkatimi çekti sende güzel bi çalışma yapmıssın sana bi sorum olacak bu telefonun video özellikleri nedir cok merak ediyorum mesela video kaydı formatları,sesli video kaydı yapıyomu,video kaydı kaç dakika,oynatabildiği video formatları nelerdir gibi... yani biraz sorularım fazla mı diyorum ama bunu araştırdım pek bısı bulamadım hepsi basıtce yazmıs bunları yazrsan sevinirim ya da bana telefon onerirmisin video ozellikleri iyi olan(tabi 550 ytl ye kadar olursa iyi olur fazlasını alamam o bakımdan)
sesli video kaydı var, video kaydı 3gp formatında kaç dk yapacağın tel hafızasına bağlı toplam dahili 256mb hafızan var, kart desteği yok 3gp ve mp4 oynatabilir videosu iyi olan sony yok nokia n90-n70-6280, samsung d600 gibi telefonları video açısından önerebilirim
quote:
bir şey daha; telefonun yazılım versiyonunu nasıl öğrenebiliyoruz. ve güncel yazılımı nedir?
ana ekrandayken ortadaki yuvarlağı "sağa sonra yıldız sonra sol sol yıldız sol yıldız" yaparsan bi gizli menü çıkar burdan yazılım versiyouna bakarsın...
eski ni-mh pillerden olsa dediğin gibi usb şarjın pile zararı olurdu fakat mpxler, k750iler, nokialar artık hep usbdeb de şarj oluyolar yeni piller şarj olması için pilerin bitmesine gerek olmadığı için istenilen zamanda şarj olabilir <li-polimer veya li-ion gibi>
eyvallah burakk76 verdiğin bilgiler için teşekkürler. yeni versiyonu bilgisayara indirip oradan update etme şansımız var mı? varsa nerden bulabiliriz yeni versiyonu. biraz fazla oldum ama idare et işte
abi süper bi resim kalitesi var telefonun
quote:
eyvallah burakk76 verdiğin bilgiler için teşekkürler. yeni versiyonu bilgisayara indirip oradan update etme şansımız var mı? varsa nerden bulabiliriz yeni versiyonu. biraz fazla oldum ama idare et işte
sony sitesinden update programını çekip yapabiliosun ama başa bela bi programdır telefonun açılmayabilir veya türkçen gidebilir, akıl sağlığın bozulabilir felakettir yani ben k750ide az çekmemiştim w550i için en iyisi gprs update 2.5-3tl tutar