Şimdi Ara

W550i İLE ÇEKİLMİŞ FOTO VE VİDEO ÖRNEKLERİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
1
Favori
52.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence o olayın üzerine git telefon elinde kalmasın bence saçma
  • ARKADAŞIM BENDE IMTOO MPEG ENCODER VAR BEN UNLA ÇEVİRİYORUM İSTERSEN UPLOAD EDERİM SENİN İÇİN
    quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

arkadaşlar 3gp yi oynatmak için ne yapabilirim???
  • HAFIZA KARTI TAKILMIYO O YÖNÜ KÖTÜ DEMEK İSTEDİN HERHALDE
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan_life

guzel telefon resimler cok guzel en guzel yanıda mp3 tabi ve hafıza.
  • ARKADAŞIM W800İ NİN NESİ SIRADAN PİYASADA ÖLE TELEFON MU VAR ASIL W550 SIRADAN ÖLE ÇOK TELEFON VAR HAFIZA KARTI TAKILMAYAN TELEFON KALMADI BUNLAR HALA TIKIRINDA HEM 1.3 KAMERASI VAR BENİM 6230İ BİLE BUNDAN İYİ ÇEKİYO ONUNDA 1.3 MP HEM W800İ NİN SESİ BENCE ÇOK İYİ TAMAM W550 NİN SESİ ÇOK YÜKSEK ÇIKABİLİR AMA 1-) TELEFONUN SÜRGÜLÜ KAPAKLI OLMASI 2-) HAFIZA KARTI TAKILAMAMASI 3-) KAMERASI NIN İYİ OLMAMASI ÇOK KÖTÜ BUNLARIN HEPSİ W800İ DE VAR HEM FAZLADA PAHALI DEĞİL ŞU ANDA W800İ ZATEN W810 UN ÇIKMASIYLA FİYAT DAHA DA DÜŞÜCEK BEN W800İ ALICAM SANADA TAVSİYE EDERİM AYRICA SAKIN GARANTİSİZ TELEFON ALMA ELİNDE PATLAR SÖLİİM 400 MİLYONUN
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyarr

Arkadaşlar, iki arada bi derede kaldım resmen ya.. Forumda yazılanları okudum, incelemelere baktım. w550 almayı düşünüyorum. Bu aralar kredi kartıyla ilgili bitmesi gereken taksitlerim olduğundan dolayı bir veya iki ay daha ertelemek durumunda kaldım. Gerçi bir arkadaşımın tanıdığı telefoncu var. Garantisiz spot olarak taksit yapıyorlarmış fiyatını öğrenip bana birkaç gün içinde cevap verecek belki o zaman alırım. Muhtemelen 400 YTL civarı olacak. Fiyatını öğrenince size bilgi veririm.

Ya bir de bu telefonun her şeyi çok güzel, şekli kapakları ve özellikle de sesi. Bazı arkadaşlar dış hoparlörlerini diğer telefonlarla kıyaslıyorlar.. Lütfen arkadaşlar bu telefon adı üzerinde walkman telefon (W550) Ses konusunda kesinlikle kıyas kabul etmez. Hem de yine bir walkman telefon olan w800i ile bile. Ben w800i'yi dinledim, öyle aman aman bi dış ses olayı yok. Nedenine gelince de tasarımından kaynaklanıyor diye düşünüyorum w800 daha küçük ve daha hafif, onun içine de o kadar sığdırabilmişler bence..

Ama w550'nin 256mb hafızası benim için çok çok düşük. Ben evde dinlediğim mp3leri bile 320Kbps olanları tercih ediyorum genellikle ses kalitesi açısından. Mp4 bana cızırtı gibi geliyor açıkçası. Bir de genellikle en az 70-80 dk.lık dj setleri indirip dinliyorum. Yani track olarak müzik dinlemiyorum pek. Bu da her bir mp3 için en az 60 ila 80 mb arasında yere ihtiyacım olduğu neticesini veriyor. Gerçi foto ile pek işim yok. Mp3 olayı için alıcam bu telefonu ama bellek kartı takılamaması çok kötü .
    Ne yapalım, artık günlük olarak dinlediklerimi silip bilgisayardan yenisini atmak suretiyle parçaları değiştirmem gerekecek.

w800 almayı da düşünmedim değil ama fiyatı pahalı ve bence dış görünüşü çok sıradan ve forumdaki arkadaşların söylediğine göre dış hoparlörleri w550 kadar iyi ses vermiyor ama kahretsin ki bellek kartı olayı da w800'de var kesinlikle pazarlama stratejileri.. 256 mb hafıza çok çok düşük bence.. Yani şekil için alan birisine belki yeter ama mp3 dinlemek için alan gerçek bir müzik tutkununa küfür etmek gibi bir şey 256mb hafıza bir de resim çekiyorsanız neyi nereye sığdıracaksınız

• BİDE BEYLER W800İ NİN ŞU ANKİ FİYATI 735 YTL HAFIZA KARTININ FİYATINI ÇIKARSAK 735 - 75 = 660 YTL YAPAR KAMERASIDA W550 DEN İYİ BENCE W800İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
  • evet dostum w800 sıradan bence.. Tamam kamerası 2megapixel olabilir. Bende dijital kjamera var 5 megapixel :) resimleri onunla çekiyorum zaten telefonla ne resim çekicem.. anca kamera yanımda olmadığında arasıra çekerim. w550nin görüntüsü çok çarpıcı bence. w800 özellik açısından daha üstün olabilir ama normal bir telefon.. üstte ekran altta tuş takımı... sıradan işte. w550 atraksiyon yapıyo tuş takımı yana doğru iki kademeli açılıyo, boyutları ve tasarımı çok hoş, çok şık bir telefon bence ve sesinin daha iyi olması en büyük tercih sebebi. Ben şu an nokia 6100 kullanıyorum ve değiştirmeyi de düşünmüyordum açıkçası.. Telefon benim için ALO'dan başka bişey değil, mesaj bile yazmam fazla. Ama bir müzik tutkunuyum ve discman ile dolaşmak çanta taşımayı gerektiriyor. mp3 player alsam diye düşündüm. o da cebimde fazladan dolaştıracağım gereksiz bir alet bence. Hem mp3 playerlerde de radyo yok.. 256mb ile idare edicez artık napalım gerekise silip tekrar yükleyecez, gerektiğinde radyo dinleyecez :)
    Kısacası ben bu telefonun görünüşüne tav oldum. w800'de beni etkileyen bir görünüm yok. müzik ve telefon olayımı da cebimdeki tek bi cihazla çözmüş olucam böylelikle.. telefonların fotoğraf çekme olayına gıcık olan tiplerdenim zaten :) ama halihazırda telefonun kamerası da var arada kullanırım değişiklik olur :)

• w800 sıradan bir model değil.

ufak şık farklı bir model
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

BİDE BEYLER W800İ NİN ŞU ANKİ FİYATI 735 YTL HAFIZA KARTININ FİYATINI ÇIKARSAK 735 - 75 = 660 YTL YAPAR KAMERASIDA W550 DEN İYİ BENCE W800İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Kamerası tabii ki iyi W550'den. Hemde kat kat..
  • bu telefonla w800 arasında en az 180-200ytl fark var bunu da unutmamak lazım,
    w800 resim kalitesi ve kart desteği ile bu telefondan üstün fakat görüntü olarak da bu telefon w800 ve benim k750iden üstün bana sorarsanız...
    telefonu kullanırken insanın telefon açası geliyo <bu pek iyi deil orta vadede>
    w50i güzel gözüksün, 40-50mp3 yanımda olsun, radyom olsun, pili iyi gitsin ve fiyatı da abartmasın diyen insanların telefonu,
    işin teknik kısma çok giren biriyseniz resim kalitesi kart desteği olmadığı için bu telefonu tercih etmezsiniz lakin bunun dışında gerçekten 4/4lük bi telefon...
  • burak katılıyorum sana dostum... görünüşü aşık etti valla.. ne zaman bi telefoncunun vitrininde görsem bakabilirmiyim diyip alıyorum elime :)
    tasarım konusunda 10 üzerinden 10. Bu telefon olmasaydı ben telefon falan almazdım. w800 verseler aynı fiyata almam yani öyle söyliim. Bu telefon bu parayı tasarımıyla hak ediyor

yukarıda da söylemiştim ben nokia 6100 kullanıyorum :) ALO -ALO o kadar :) w550'yi de taktım kafama alıcam müzik dinlemek ve sırf bu telefonu kullanmak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

bu telefonla w800 arasında en az 180-200ytl fark var bunu da unutmamak lazım,
    w800 resim kalitesi ve kart desteği ile bu telefondan üstün fakat görüntü olarak da bu telefon w800 ve benim k750iden üstün bana sorarsanız...
    telefonu kullanırken insanın telefon açası geliyo <bu pek iyi deil orta vadede>
    w50i güzel gözüksün, 40-50mp3 yanımda olsun, radyom olsun, pili iyi gitsin ve fiyatı da abartmasın diyen insanların telefonu,
    işin teknik kısma çok giren biriyseniz resim kalitesi kart desteği olmadığı için bu telefonu tercih etmezsiniz lakin bunun dışında gerçekten 4/4lük bi telefon...

w550i olayını iyi özetlemişin dostum,
    kesinlikle katılıyorum tüm yazdıklarına

• w550i benim idollerimden biri zaten tanıdım daha iyi oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

ARKADAŞIM BENDE IMTOO MPEG ENCODER VAR BEN UNLA ÇEVİRİYORUM İSTERSEN UPLOAD EDERİM SENİN İÇİN
    quote:

Orjinalden alıntı: med_cezir197

arkadaşlar 3gp yi oynatmak için ne yapabilirim???

bu program da bayağ iyidir

http://www.winavi.com/en/psp-3gp-mp4/ipod-video-converter.htm

• Bu tel sırf ses çıkışı için bile alınmaya değer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirallarvadisi

Bu tel sırf ses çıkışı için bile alınmaya değer.

Kesinlikle.. Bende öyle yaptım aldım 15 gün oluyor ama, sıkıldım Hep müzik hep müzik olmuyor yaw..

• quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

Kesinlikle.. Bende öyle yaptım aldım 15 gün oluyor ama, sıkıldım Hep müzik hep müzik olmuyor yaw..

iyiki n90 almisim diyorum kendi kendime

• quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

iyiki n90 almisim diyorum kendi kendime

Bende diyecem yakında

• telefon budur
  • n90 parasınla 2 tane w550i alırsınız hatta biraz da para kalır yow...
  • o zaman seste hiçbirşey geçemez işteçünkü 4 hoparlörden mp3 dinlersin
    quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

n90 parasınla 2 tane w550i alırsınız hatta biraz da para kalır yow...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.