Bildirim
W580i Kenar Işığı Sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim telefonda da aynı sorun var. Bu zamana kadar değişik temalar kullandım. Hatırlıyorum bir flash tema yükledikten sonra kenar ışığı değişti ve sürekli kırmızı kaldı. İki tarafta da ışıklar kafasına göre değişiyor. Herşeyi telefonun orjinal dosyaları ile eski haline getirsem de olmadı. -
Ben setool benzeri hiç bir programla oynama yapmadım zaten bildiğim kadarıyla garantiden çıkarıyor bu tip işlemler. Bende kafasına göre değişmiyor sadece walkmandan çıktıktan sonra turuncuda takılı kalıyor renk -
Setool gibi programlar hiç kullanmıyorsan telefonun fabrika ayarlarına girip sıfırlayabilirsin. Başka yapabileceğin birşey yok gibi. -
Belki bi yerinden ayarlanıyordur kullananlara ondan sordum. -
Kesinlikle ayar bölümü yoktur. Aynı modeli bende kullandım ama walkmandan çıktıktan sonra tekrar temanın dediği rengi alması gerekiyor, belkide temanın ayarı o şekildedir telefonun orjinal temalarında ''spining' (yanılıyorda olabilirim) adında bir tema var herşey o temada belli olur, bence o temayı seçin (eğer seçili değilse) tekrar deneyin büyük ihtimalle temadan kaynaklı olması lazım...
Eğer düzelmezse, setol tarzı programları kullanmıyor patch atmıyor iseniz telefonunuzu SonyEricsson Uptade Service'den güncelleyin ancak dediğim gibi eğer patch vs atacaksanız bu işlemi yapmayın çünkü işlem sonucu cihazın cid'i 52'den 53'e çıkacak -
evet spinn temasında sorun olmuyor ama geriye kalan tüm temalarda bunu yapıyor temayıda nasıl kurcalayabilirz theme editor diye bir program var ama o genelde görselleri düzenleyebiliyor ancak -
Valla yazık bize telefonun bunu değiştirebilmek için bir fonksiyonu olmaması ilginç. -
Evet haklısın sonuçta bu yan renk değiştirme olayı güzel birşey e madem böyle bir özellik yaptınız kullanıcıya özelleştirme hakkı da verseydiniz ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X