Şimdi Ara

w595 - w705 - c903 kararsız kaldım yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BEn zaten kıyaslamayı genel olarak yaptım. C905 ten önce W980 kullanıyordum Clear bass felan çok iyi biliyorum. C905 te Ses ayarlaırını manuel yapınca biraz yakın oluyor sadece. Hoparlor sesi dış ses için akustik atınca baya sesi yükseliyor. Kulaklık sesine hiç ellemiyorum çünkü iyi.Sonuçta W995 sadece ses yönünden biraz iyi onun dışında C905
  • c905 in fiyatları şimdi ne kadar acaba?
  • Bu telefonlar arasında en iyisi w705...
    C903 te iyi yazılım desteği yok...
    oto odaklama var ama xenon yok...
    Akşam çekimleri yapamazsın o cihazla..
    sabah çekimlerini ise zaten her hangi bir tel yapabilir...
  • arkadaşlar c905 i ben ilan sitelerinde 500-600 civarında buluyorum adam yurt dışından getirmiş satıyor fakat şunu öğrenmek istiyorum aldığım taktirde bi yamuk olur mu ?? 430 tl ti c903 e verip iki yıl garantili kullanmak yerine c905 e 500-600 verip garantisiz olarak kullanmak daha cazip geldi bana...fakat kararsız kaldım bi yamuk bi yanlış olur mu daha önce yurt dışından gelen bi telefonu almış olan var mı aranızda?

w995 çok tipsiz geliyor gözüme c905 tip olarak daha ağır bence daha carizma w995i tercihlerim arasından kaldırdım o yüzden önümde iki seçenek var ya c903(türkiyede satıldığı iki yıl garantili olduu için) ya c905(müzik hariç özellikleri tam aradığım gibi olduu için) sizce ne yapmalıyım?? hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

Bu telefonlar arasında en iyisi w705...
    C903 te iyi yazılım desteği yok...
    oto odaklama var ama xenon yok...
    Akşam çekimleri yapamazsın o cihazla..
    sabah çekimlerini ise zaten her hangi bir tel yapabilir...

c903 te xenon yok mu
  • Maalesef c903 led flash zaten k850 den sonra xenon flash lı model gelmedi türkiye piyasasına. c902 ve c903 getirdiler ama xenon flashlı c901 ve c905 getirmediler. SE Türkiyeye koca bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: esram30

Maalesef c903 led flash zaten k850 den sonra xenon flash lı model gelmedi türkiye piyasasına. c902 ve c903 getirdiler ama xenon flashlı c901 ve c905 getirmediler. SE Türkiyeye koca bir

c903tende soğumaya başladım o zaman en iyisi yurt dışından gelme garantisiz c905 almak en cazip o geliyor bana herşey var ama sar değeri c903ün daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrongWay -- 3 Mayıs 2010; 11:13:04 >
  • başka bir yerde bi arkadaşıma sordum c905 mi yoksa c903 mü dedim

cevap:

bu konu tartışılacak bir konu asla olamaz.düşünmeden c905 diyorum.2 yıl garanti felan var diye 903 alınırmı ya.wifi yok şekil yok.c905te wifi var ve dahili hafıza c903'ten 30mb daha yüksek.903ün dahilisi 130mb,905in ise 160.ula ben n97 aldım 80mb dahili.gerçi 32 gbde dahili sayılır da;) diyeceğim şu ki 8.1mp kamera ve wifi için bu tel alınır aga.merak ettiğim şu bunu nasıl tartışıyorsunuz ki? c903 altından mı da tartışmaya sokulmuş???
  • üçü arasında kararsız kaldım sonunda c905 aldm hadi hayırlısı bakalım
  • Sonuç?
  • baya zaman oldu ben onu satalı son derece memnundum c905'ten fakat java olması beni sıktı gpsten verim alamaadım java olduu işçin ama mükemmel foto çekiyordu ondan sonra çok tel değiştirdim şimdi ama o tadı alamadım...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.