Şimdi Ara

w595 - w705 - c903 kararsız kaldım yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben üç telefon arasında kararsız kaldım bana yardımcı olabilirmisiniz sizce hangisi iyiyse tercihimi kesinleştirecek birşeyler duymak istiyorum...

w595 aldım geri iade edip c903 almak istiyorum

w595 çift kulaklık çıkışı stero hoparlörü yönünden geri vermek istemiyorum

c903 sar değeri, kamerasında odaklama olması, ve gps'i olduğu için istiyorum

w705i tek isteme sebebim wi - fi biraz ileriye dönük olsun istiyorum

w595te odaklama olsa kesinlikle değiştirmezdim fakat ben hem sese hem kameraya önem veriyorum c903ün kulaklık aparatında 3.5mm çıkış yok sanırım senheiser kulaklık aldım bunu da kullanmak istiyorum...

yardımmm!!! bana hepsini kıyaslayıp sonrada kendi tercihinizi yazabilir misiniz

• C903 Kullanıyorum arkadaşım

Ses Yönünden zayıf ama artılabiliyor kamera zaten şaheser Son Modifiye edilmiş cam driver çıktı bilgin olsun

C903 Konusunda sormak istedğin bişi olursa herzaman dhdeyim yada mobil forumdayım

Gps Şebeke bağlantılı çalışıyor yane internete bağlanması gerekiyor...

R1GA026 Adlı yazılım Sürümünde Kamera Flaşh Patlatmıyor R1GA028 Son firmware yi yüklemen gerekicek..

Kızak Oynaması vs çok sağlam bi tel tavsiye edyorum canı gönülden...
  • kardeş bende seçimini c903 ten yapma taraftarınım..senheiser kulaklığı tele çevirici sayesinde bağlayabilirsin..
    3.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

kardeş bende seçimini c903 ten yapma taraftarınım..senheiser kulaklığı tele çevirici sayesinde bağlayabilirsin..
    3.5

o çeviriciyi nereden temin edicez?
  • bilemiyorum kesin karar verebileceğim bi sebep bulamadım hala....benim tam istediğim telefon özellik olarak aslında c905 ama o da çok pahalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrongWay

quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

kardeş bende seçimini c903 ten yapma taraftarınım..senheiser kulaklığı tele çevirici sayesinde bağlayabilirsin..
    3.5

o çeviriciyi nereden temin edicez?

bazı telefonculara sor birde buraya bak.. 10 lira bişeydir.. zaten
    http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERICSSON-K750-W900-STEREO-KULAKLIK-CEVIRICI_W0QQidZZ22092552

• Arkadaşım orjinal hpm-70 kulaklık al 15 tl ye üstüne kendi kulanklığını bağla.
    AYrıca bence
    eğer kamera istiyorsan c903
    kulaklıkta mükemmel müzik ve wifi istiyorsan w705
    hoparlörde ses istiyorsa w595

Ancak ben olsam wifi ve clear audio experience den yana yapardım. Yani w705 alırdım ayrıca w705 in ön kasası metal
    g705i w715 e modifiye edip bizzat kullandım iyi bir kulaklıkla clear bass ın tadına varacaksın. Basllar net tizler net ve midler net. basllar diğer sesleri bastırmıyor bence bu mükemmel :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esram30

Arkadaşım orjinal hpm-70 kulaklık al 15 tl ye üstüne kendi kulanklığını bağla.
    AYrıca bence
    eğer kamera istiyorsan c903
    kulaklıkta mükemmel müzik ve wifi istiyorsan w705
    hoparlörde ses istiyorsa w595

Ancak ben olsam wifi ve clear audio experience den yana yapardım. Yani w705 alırdım ayrıca w705 in ön kasası metal
    g705i w715 e modifiye edip bizzat kullandım iyi bir kulaklıkla clear bass ın tadına varacaksın. Basllar net tizler net ve midler net. basllar diğer sesleri bastırmıyor bence bu mükemmel :)

ağzımın suyu aktı okurken ama kamera netleme olayı ve sar değeri düşündürüyor beni

• w595 kullanan biri olarak sölüorm.. bence w705 wi-fi var.. ama w595 te kötü telefon sayılamz tasarımı güzel ilgi çeken bi telefon..
  • kafayı yurt dışından gelen c905 lere taktım şimdi de pasaporta kayırlı bi şekilde 500 tl ye kadar buldum garantisi yok ama yine de gıdıklıyor beni bu fiyat bu işe ne dersiniz arkadaşlar ???
  • Valla söyleyeceğim tek söz bence tercihini clearr bass olan bir modelden yana kullan. madem 500lira ayırabiliyorsun kesinlikle w995 lere bak yurtdışı bu fiyata bulursun. w595 çok güzel bir telefon ancak w705 mükemmel ses kalitesine sahip :)
  • quote:

Valla söyleyeceğim tek söz bence tercihini clearr bass olan bir modelden yana kullan. madem 500lira ayırabiliyorsun kesinlikle w995 lere bak yurtdışı bu fiyata bulursun. w595 çok güzel bir telefon ancak w705 mükemmel ses kalitesine sahip :)

w995 tipten kaybedio hiç hoşuma gitmiyor tipi...c903e akustik atılarak w705 yapılamaz mı
  • bu yurt dışından gelen telefonlar nasıl olur sizce bi aksilik çıkar mı bu işten tecrübesi olan yok mu hiç c905 veya w995 almış olan ? kendi getirenlere sormuyorum tabi satıcıdan alanlar için soruyorum
  • quote:

quote:

Valla söyleyeceğim tek söz bence tercihini clearr bass olan bir modelden yana kullan. madem 500lira ayırabiliyorsun kesinlikle w995 lere bak yurtdışı bu fiyata bulursun. w595 çok güzel bir telefon ancak w705 mükemmel ses kalitesine sahip :)

w995 tipten kaybedio hiç hoşuma gitmiyor tipi...c903e akustik atılarak w705 yapılamaz mı

C903 e istediğin akustiği at mega bass ı geliştirirsin. ha gümbür gümbür bass verir. Ancak clear bass akustikle olmuyor. Yazılımda mevcut olması lazım.

• clear bass ı merak ettim şimdi sadece w705 te mi var 595 te fln yok mu
  • quote:

clear bass ı merak ettim şimdi sadece w705 te mi var 595 te fln yok mu

Evet yok w595de.

Clear Bass Cleasr stereo şu an Zylo W100i,Aino U10i,,W995,W980,W902,W705,W715 bildiklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 2 Mayıs 2010; 14:27:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

clear bass ı merak ettim şimdi sadece w705 te mi var 595 te fln yok mu

Evet yok w595de.

Clear Bass Cleasr stereo şu an Zylo W100i,Aino U10i,,W995,W980,W902,W705,W715 bildiklerim...

çok bariz fark var mı clear bass ta yani telefon alırken tercihimi etkileyecek kadar
  • var tabiki olmaz olurmu
  • KArdeş C905 i merak etmişsin, cevapllayayım. 500 tl yi kesinlikle hak ediyor. W995 ten çok daha iyi. BEnde doğubank tan 500 tl ye almıştım 5 ay önce cihaz temiz olursa bi problem yaratmaz. Kamerasına hiç modifiye gerektirmemesi en büyük artısı yani çok mükemmel. kulaklık seside walkman modelleri kadar iyi sayılır.
  • Evet kesinlikle c905 kamera olarak w995 ten daha gelişmiş çünkü cyber shot ama w995 ide yabana atmak doğru olmaz. xenon flaş büyük fark yaratır.Ama iş müziğe helince orda dur w995 müzikte hem dış stereo hoparlörle hemde barındırdığı clear bass, clear stereo özellikleriyle mükemmmel bir müzik zevki veriyor, c905 zevki vermez. Bu arada clear bass lı bir telefondan müzik dinledikten belli bir süre sonra mega bass sana çok boğuk gelecektir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esram30 -- 2 Mayıs 2010; 21:13:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.