Şimdi Ara

W7 format atarken yarıda kaldı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
16.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarında bulunan ram 2 slot mu ? Eğer öyle ise ramleri sök tak öyle dene.Hatta ramleri sırasıyla sök ve öyle kurmayı dene eğer dvd kalıbında bir sorun yok ise sorunun herhangi bir donanımdan kaynaklanıyor.Örnek vermek gerekirse bilgisayarında 2 x 2 GB ram var ise önce 1 tanesini sök işletim sistemini kurmayı dene olmaz ise söktüğünü tak diğerini sök o şekilde Windows 7 kurmayı dene sonucu buraya yaz ona göre çözüm üretmeye çalışalım.
  • Hocam dedıklerını yaptım yıne bır cozulmedı. Acaba pc yı emeklıye ayırmanın vaktımı geldı.

Hem oyun hemde 3D cızım bır laptop bakıyorum. Fıyat aralıgım 1750-2250. Yoksa yıne masaustumu dusunsem bılemedım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımsal sorun yoksa bılgısayarcıya gotursem ne kadara halledebılır tahmınen bır fıkrınız varmıdır.

• Uzun bir anlatım gerektiren bir çözüm yolu yazacağım gece makale olarak yayınlayacağım blogumda.Onu denersin büyük ihtimal çözülür eğer çözülmez ise de bi bilgsayarcıya götür artık uzaktan yapabileceklerim sınırlı malesef.
  • Ilgın ıcın cok tesekkur ederım hocam bu bıle yeterlıdır

• Bi de şunu dene bakalım olmaz ise götürürsün bi bilgisayarcıya ama hatasız ve eksiksiz yaparsan düzeleceğine inanıyorum.
    http://huseyinyavuz.org/bilgisayar/windows-0xc0000098-hatasi-ve-cozumu.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak220589

Arkadaşlar, PC ye format atıyordum o elektrikler gitti geldi format yarıda kesildi sonra pcye açmak ve yeniden format atmak istediğimde yapmadım boot mgr hatası verdi.

Şuan direk PC açılırken formatta atamıyorum CD yi görüyor windows başlatılıyor diyo ve orada kalıyorum.

Bununla ilgili internetten araştırma yaptım fakat bir sonuça varamadım.Çok fazla BİOS dan anlamıyorum.

PC de birtek C bölümü var ve tamamen format atmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum...

Hala yarıda kalmış vaziyette mi yoksa sorununu giderdin mi? bilgi verirsen yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodafone04

quote:

Arkadaşlar, PC ye format atıyordum o elektrikler gitti geldi format yarıda kesildi sonra pcye açmak ve yeniden format atmak istediğimde yapmadım boot mgr hatası verdi.

Şuan direk PC açılırken formatta atamıyorum CD yi görüyor windows başlatılıyor diyo ve orada kalıyorum.

Bununla ilgili internetten araştırma yaptım fakat bir sonuça varamadım.Çok fazla BİOS dan anlamıyorum.

PC de birtek C bölümü var ve tamamen format atmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum...

Hala yarıda kalmış vaziyette mi yoksa sorununu giderdin mi? bilgi verirsen yardımcı olurum

Kurulum ekranı gelmıyor suan kı durum bu sekılde gıdıyor.

• Gönderdiğim makale linkindeki yazılanları yaptınız mı ? Bir de şimdi gördüm yeni bilgisayar düşündüğünü şuan pek müsait değilim akşam eve geçince 1-2 bilgisayar önereceğim sana.Ne için kullanacaksın , bilgisayarı taşıyacakmısın yoksa sabit dursa da olur mu bunları da belirtirsen ona göre bir bilgisayar önerebilirim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLord15 -- 25 Mart 2013; 19:34:12 >
  • Yok aksam evde denıycem. Oyun ve 3d cızım ıcın bır pc dusunuyorum.
  • Tamamdır deneyip sonucu buraya yazarsın.Ben de akşam eve geçince 1-2 bilgisayar öneririm sana.Masaüstü mü istiyorsun laptop mu ?
  • Admınıstor:x / wındows/ system32/ cmd.exe baslıklı bır ekran mı cıkmalı f10 da bırsey cıkmadı shıft+f10 acılıyor dedıgım ekran
  • Tamamdır Shift+F10 olacak dalgınlık :)
  • / scanos yaptıgımda cıkması gereken c d cıkmıyor su yazılar yazıyo
    Succesfully scanned wındows ınstallatıons.
    Total ıdentıfıed wındows ınstallatıons:0
    The operatıon completed succesfully.
  • Tamam o yazıdan sonra bootrec /rebuildbcd bu komutu uygula karşına çıkan sorulara Yes yes de.
  • Ondada aynı yazılar cıkıyor.

• Tamam aynı yazılar çıkacak zaten.Sana orda bir şeyden onay isteyecek klavyeden "Y" tuşuna basacaksın.Daha sonra en son successfully diye yazı gördükten sonra bilgisayarı yeniden başlat açılması lazım windowsun.
  • yes diyeceğim bölüm gelmiyor. eski windows kurulumu ve hdd yi bulamıyor.

scanos rebuıldbcd ve dıger boot komutlarında sonuc aynı bırseye varamadık yıne:S
  • quote:

yes diyeceğim bölüm gelmiyor. eski windows kurulumu ve hdd yi bulamıyor.

scanos rebuıldbcd ve dıger boot komutlarında sonuc aynı bırseye varamadık yıne:S

Hocam bir ay oldu hala gideremedin mi sorununu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koy Muhtarı

quote:

yes diyeceğim bölüm gelmiyor. eski windows kurulumu ve hdd yi bulamıyor.

Hocam bir ay oldu hala gideremedin mi sorununu

hocam 4 5 gün oldu 1 ay değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.