Şimdi Ara

W7 format atarken yarıda kaldı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
16.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, PC ye format atıyordum o elektrikler gitti geldi format yarıda kesildi sonra pcye açmak ve yeniden format atmak istediğimde yapmadım boot mgr hatası verdi.

Şuan direk PC açılırken formatta atamıyorum CD yi görüyor windows başlatılıyor diyo ve orada kalıyorum.

Bununla ilgili internetten araştırma yaptım fakat bir sonuça varamadım.Çok fazla BİOS dan anlamıyorum.

PC de birtek C bölümü var ve tamamen format atmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: burak220589

Arkadaşlar, PC ye format atıyordum o elektrikler gitti geldi format yarıda kesildi sonra pcye açmak ve yeniden format atmak istediğimde yapmadım boot mgr hatası verdi.

Şuan direk PC açılırken formatta atamıyorum CD yi görüyor windows başlatılıyor diyo ve orada kalıyorum.

Bununla ilgili internetten araştırma yaptım fakat bir sonuça varamadım.Çok fazla BİOS dan anlamıyorum.

PC de birtek C bölümü var ve tamamen format atmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum...

Hocam biostan cd veya dvd romu tekrar ilk sıraya alıp kaydet ve çık yine seni ön yüklemeye atacaktır yeni baştan kurulum yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: soNsuzumsuN

quote:

Arkadaşlar, PC ye format atıyordum o elektrikler gitti geldi format yarıda kesildi sonra pcye açmak ve yeniden format atmak istediğimde yapmadım boot mgr hatası verdi.

Hocam biostan cd veya dvd romu tekrar ilk sıraya alıp kaydet ve çık yine seni ön yüklemeye atacaktır yeni baştan kurulum yapabilirsin

Ya da eğer biostan fazla anlamıyorsan pc'yi yeniden başlat ve açılışta üst üste F8'e bas seni tekrar ön yüklemeye atacaktır

• hocam bu işlemi yaptım. ilk sırada dvd ikinci sırada hdd var fakat yine direk format atıp sıfırlayamıyorum.
  • olması gerekir birde ikinci dediğimi yap yani açılışta üst üste F8'e bas. ben kurulumun orta yerinde pc'yi yeniden başlatıp tekrardan kurulum ve ya farklı bir işletim sistemi bile kurduğum çok kez oldu böyle bir sıkıntıyla hiç karşılaşmadım
  • windows is loading files yazısından sonra çıkması gereken dili bölgeyi sorduğu ekran çıkmıyor. DVD yi görüyor ama sonrası gelmiyor.
  • Anladım hocam o zaman yapman gereken yani o istediğin ekrana ulaşman için sırasıyla bunları yapman gerekecek.

1- Bilgisayarınızı dvd'den açılacak şekilde bios'tan ayarlayın.
    2- Windows 7 ya da windows vista kurulum dvd'si ile bilgisayarı açın.
    3-"Press any key to boot from cd or dvd..." yazısını görünce enter'a basın.
    4- Gelen ekranda "Time and Currency format" alanında "Turkish (Turkey)" seçiniz.
    5-"Keyboard and input format" alanında "Turkish Q" seçin ve next'e basın. Son durumunda aşağıdaki gibi olacak.
    6-Bir sonraki ekranda "repair your computer"'i seç
    7-Gelen system recovery options sayfasında "Command Promt"'u seçiyoruz.
    8-Gelen komut satırına "bootrec /fixboot" yazıp enter'a basın.
    9-İşlem bitince "bootrec /fixmbr" yazıp tekrar enter'a basın.
    ve aşağıdaki resimde olduğu gibi komut satırı tamamlandığında pc'yi yeniden başlat

• teşekkur ederim akşama deneyeceğim...
  • quote:

teşekkur ederim akşama deneyeceğim...

Bu sorun devam etmekte:((((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarınız açılırken (tab,f2,del vb. ) tuşları ile (bu tuşlar anakarttan anakarta göre farklılık gösterebilir) ancak genel olarak f2'dir.Bilgisayarının bios ayarlarına girdikten sonra boot sekmesine gel ve oradan birincil boot aracını cd / dvd rom olarak seç daha sonra f10 tuşuna bas karşına gelen ekrandan yes diyerek çık bilgisayarın yeniden başlatılacaktır.(Yeniden başlarken bilgisayarının içinde windows kurulum cdsi takılı olsun.) Bios ayarlarını yaptıktan sonra bilgisayarın yeniden başlarken eğer bilgisayarın içinde önyükleme cd/dvd si takılı ise Cd'den önyükleme için bir tuşa basınız yazısı çıkacaktır burada herhangi bir tuşa bas kurulum başlayacaktır.
  • Hocam ılkını cd yaptım fakat olmuyor. Wındows ıs loadıng fıles dan sonra yukarıdakı cıkıyor bıldıgım kadarıyla dıl bolge soran bır bolumu cıkması lazım

• Boot etmeye çalıştığın cd bozuk olmasın ? Başka bir cd /dvd ile denedin mi ?
  • quote:

hocam bu işlemi yaptım. ilk sırada dvd ikinci sırada hdd var fakat yine direk format atıp sıfırlayamıyorum.

Aynısı bir ay kadar önce banada olmuştu cdyi değiştirdim düzeldi. Ama aklıma takılan daha önceden çalışıyordu cd hata vermiyordu bilgine..
  • quote:

quote:

teşekkur ederim akşama deneyeceğim...

Bu sorun devam etmekte:((((

Burda işlemcinin 64 bit modla uyumlu olmadığını söylüyor 32 bitlik olanını kur

• Ve elinde 32 bit iso yoksa da özelden iletişime geç sana iso dosyasını göndereyim
  • çok afedersiniz resmi yanlış kopyalmışım daha yeni bakabildim.

ınfo kısmında altta ki yazı yazmakta

windows failed to load because the kernel is missing or corrupt
  • Yeni ve düzgün bir iso ile önyükleme yapmayı deneyin büyük ihtimal elinizdeki iso dosyası bozuk eğer farklı bir iso ile de aynı hatayı alırsanız konu altından belirtin çözüm bulmaya çalışalım.
  • Usbden format atmaya calıstım ve formata baslayabıldım. Bu seferde c d falan sectıgımın yerde hıc bır yazı yazmıyor ve devam edemıyorum

• Harddiskin problemli büyük bir ihtimal başka bir harddisk ile dene ve ya ondan önce harddiskini sök yeniden tak ondan sonra tekrar format atmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkLord15 -- 23 Mart 2013; 17:13:20 >
  • Soktum taktım suan kı durumda kurulumda baslamıyor. Info bılgısı su sekılde oldu; the wındows boot confıguratıon data fıle does not contaın a valıd os entry
    Fıle: / boot / BCD
    Status: 0xc0000098

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.