Şimdi Ara

W7 kurarken anakart driverını entegre etmeli miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Windows 7 indirdim fakat daha DVD'ye yazdırmadım çünkü XP'de format atarken içine anakartın driverını ekliyorduk fakat W7'de eklememiz gerekiyor mu bilmiyorum.Anakartım Asus P5RD1-VM.Eğer eklemem gerekiyorsa nasıl ve hangi dosyayı ekleyeceğimi söylerseniz sevinirim.Çünkü HDD'm SATA ve bu yüzden disket olmadan format atamıyordum ve disket sürücüm olmadığı için bu yolla format atıyordum.Umarım bunda aynısı yoktur.

• Arkadaşlar birazdan W7'yi yükleyeceğim lütfen yardım edin.Çünkü olmazsa bu olay gerçekten başka zamanım olmayacak.
  • Disketin içindeki dosyaların aynılarını eğer varsa USB Flash Belleğe kopyalayın. Win 7'de format atarken eğer harddiski görmez ise Flash belleği bu sırada takıp rahatlıkla tanıtabilirsiniz.. Aynı işlemi disket ile de yapabilirsiniz..
  • Disket sürücüm olmadığı için disket takamıyorum.Ayrıca az önce iso olarak yazdırmama rağmen ve BIOS'tan ilk okunacak yeri CD-Rom yapmama rağmen simsiyah bir ekran geldi biraz geçtikten sonra sanki bilgisayar yeniden başladı ve XP olarak açıldı.
  • Anladığım kadarıyla SATA driverlar gerekiyor çünkü işletim sistemini yükleyeceğimiz yeri seçme yerine gelince HDD gözükmüyor ama bunun sürücülerini bulabileceğimiz USB,disket ve CD sürücülerine göz at yapabiliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.