Şimdi Ara

W7 Kurulum HATA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumdan ''caqlayan'' adlı arkadaşın tavsiyesi üzerine W7 kurma girişiminde bulundum.Para , dil seçimini yaptıktan sonra.Select the driver to be installed menüsü açıldı.Burada birkaç tarama yaparken bir hata oluştu.Hatada ''No device drivers were found.Make sure that the insallitation media contains the correct drivers,and then click OK.''yazısı karşıma geldi.Ne yapmam gerekiyor?Teşekkürler . .

• Bazı driverları bulamamış hatada söylediğine göre, tüm driverların tam olduğundan emin olup yükleyin diyor. Bunun nedeni de Windows 7 tüm donanımları otomatik olarak tanıyor ayrıca tanıtmaya gerek kalmıyor o yüzden her şeyin sürücüsünün tam olması gerek. Eksik sürücünüz olup olmadığına bilgisayrıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz. Yanında soru işareti olan donanımların sürücülerinde sorun var demektir
  • hdd ile ilgili bi sorun. xp üzerine win7 kurarken hep sorun çıkarıyo bazen. hdd bölümleri fat32 dir büyük ihtimal. ntfs bulamayınca böyle olduğunu düşünüyorum. biostan sata2 controller kısmını disable yaparak aşmıştım bunu ben bi keresinde

edit: dvd den mi boot ettin yoksa xp açıkken mi kurmaya çalıştın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqlayan -- 29 Ekim 2009; 19:53:14 >
  • Şuan ne yapmamı önerirsin ?Biostan sata2 controller kısmını disable yapıp deniyorum.
    @__Tyler Durden__
    Şuan bilgisayarımda bir sistem yok.HDD boş anlayacağın.Onu yapmam için Vista vs. kurup tekrar W7 kurmam gerek.
    Bak ne yaptığımı sana tam olarak anlatıyım.Benim W7 kurmak kafamda yoktu.Bilgisayarımda Vista yüklüydü.XP kurmak için x64 kuruluma başladım.HDD'yi biçimlendirdim.Kurulum devam etti.Boot ayarı yapmadım.CD'yi taktıgım an bir tuşa basarak devam edilebileceği söylendi.Böyle devam ederken yüklenirken elektrikler kesildi.Şimdi XP'yi denediğimde Sata sorununu cıkarıyor.Kafamda W7 yüklemek vardı.Onu yüklerken yine bir sorunla karşılaştım.W7'de de bios vs girmedim.DWD'yi takınca bir tuşa basarak devam edilebileceği söylendi.

@caqlayan
    Msn acarsan oradan daha detaylı konuşuruz.Msn ekledim.Muttigirgin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemalist -- 29 Ekim 2009; 20:00:08 >
  • SATA HDD problemi bu.Ne yazıkki bende aynı problemi yaşıyorum.BIOS'tan SATA kontrollerini "disable" yapmama rağmen sürekli aynı sorun oluyor.Ve ne yazıkki hâlâ çözüm bulamadım.Bana da yardım edebilecek olan varsa (Anakartım Asus P5RD1-VM) profilimden MSN adresimi ekleyebilir.Aynı anda dizüstünden yardım alırken masaüstünü halletmeye çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.