Şimdi Ara

W7 ult. x64'e .Net Framework 3.5 sp1 kuramadım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman düşüncede kalmasın bu sadece hocam :D teknik yardım bölümünde şiddet
  • ama bunu hepberaber çözeceğiz :D
  • hocam çözülmüyor :D home 64 kurun home premium 64 kurun olmadı xp kurun verin clean install ı yoksa böyle boş yere harcıyacagınız zamanda mutlu olmucaksanız
  • ben hata varsa çözümde vardır teorisi ile hareket ediyordum ama bilmediğim bişeyler mi var saklanmasın benden ne olur söyleyin

bence bi çözümü olmalı..
  • elbet vardır bir çözüm hocam ama çözümü ögrenene kadar 1234 defa format atardınız. Siz gene kurun başka işletim sistemini buraya çözümü bilen denemediğiniz yöntemleri yazan arkadaşlar olur elbet canınız sıkılırda ultimate e gecmek isterseniz buraya bakar denersiniz :)
  • Sorunun ekran kartı driveri ilede olabilir diye düşünüyorum. Zira bildiğim kadarı ile solidwork openlg ihtiyacı duyan bir yazılım. Ayrıca setup dosyanda da sorun olabilir. Bu kurulum dosyası ile başka bir pc ye kurulum yapabildin mi?
  • Bu sorun benimde başıma geldi theater of war 3 korea oyununu yüklerken aynı hatayı veriyo. Bi çözümü varmıdır...???
  • desabres D kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 11:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

64bit için 4,5 kursanız güncel programlarda sorun çıkmaz. çok eski programlarda belki 1,1 yada 2 gerekebilir

yok 4.5 u kurdum işe yaramadı yine aynı hatayı verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desabres -- 3 Ağustos 2013; 17:06:06 >
  • Dünya üzerinde bu hata heralde 2 kişide var ne şanssızım lkwsdjclqjld
  • Kimse bilmiyomu sorunun çözümünü ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: desabres

Kimse bilmiyomu sorunun çözümünü ????

Selam
    Win7 üzerinde Net Framework 3.5 sürümü zaten kurulu olur Win8'de ise, bu sürümü program özelliklerinden etkinleştirerek kullanabilirsiniz.

Win7
    için Net Framework 4.0, Win8 için ise, Net Framework 4.5 sürümlerini kurmanız gerekmektedir.

Not: Net Framework 3.5 sistemde çalışmıyor ise, mutlaka sistemde bir sorun var ve bunu NET FRAMEWORK CLEANUP TOOL ile kaldırarak, yeniden yüklemeniz gerekecektir.
    Bilginize ve kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: desabres

Kimse bilmiyomu sorunun çözümünü ????

Selam
    Win7 üzerinde Net Framework 3.5 sürümü zaten kurulu olur Win8'de ise, bu sürümü program özelliklerinden etkinleştirerek kullanabilirsiniz.

Win7
    için Net Framework 4.0, Win8 için ise, Net Framework 4.5 sürümlerini kurmanız gerekmektedir.

Not: Net Framework 3.5 sistemde çalışmıyor ise, mutlaka sistemde bir sorun var ve bunu NET FRAMEWORK CLEANUP TOOL ile kaldırarak, yeniden yüklemeniz gerekecektir.
    Bilginize ve kolay gelsin..

W7 x64 için 3,5 - 4,0 - 4,5 mu hangisi gerekir

• desabres D kullanıcısına yanıt
    Win7 için Net Framework 4.0 gereklidir(elbette güncellemelerini de daha sonra yüklemek durumundasınız). İsterseniz isteğe bağlı olarak 4.5 sürümü de yükleyebilirsiniz..
  • Dostum dediğin programla sildim ardından 4 ü yükledim aynı hata gene meydana geldi
  • pc ye bir program kurmak istedim net.framework 4.0 istedi, indirdim kurmaya çalıştım kuramadı. Şaşırmadım çünkü ben bir işlem yapıyorsam mutlaka problem çıkacak. Netten çözüm araştırdım her yerde sorunun çözümünü aynı yazmışlar şu klasöre şunu yap bunu yap, yaptım. Ama işte benim pc asla ilk çözümde netice vermez, olmadı. Yabancı forumda bütün versiyonları kaldırıp yeniden hepsini teker teker kurun yazıyordu. Clean up tool indirdim. Versiyonları sildim. 1+sp1 i kurdum. 3.5+sp1 kurulmadı. windows features gibi bir hata verdi. Çözümüne bakıyorum kontrol paneli->programlardan 3.5 tikini kaldırıp tekrar işaretleyin gibi bir çözüm vermiş. Yaptım ve yine ilk çözümde netice vermedi. Windowsuna da microsoftuna da lanet yağdırıyorum şu an. 1 program yüklemek için 5 tane şey indirdim zincirleme devam ediyor. Pc yi kaldırıp camdan fırlatmamak için zor duruyorum.

• ysndndr Y kullanıcısına yanıt
    Net framework 4.5.2 kur netten indirip kur en günceli bu. Eğer kuramazsan windows güncellemelerini aç ve güncellemeleri manuel kontrol et ordan otomatik olarak indirip sorunsuz kurulum yapacaktır. Ardından framework isteyen tüm programları kurabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun şu ki formattan sonra windows güncelleştirme de yapmıyor.Windowsu ingilizce kurdum onu türkçe yapabilmem için dil güncelleştirmesini netten çekmem gerekti ama nafile. Şu an güncelleştirmeler kontrol edilemiyor pcnizi yeniden başlatmanız gerekebilir gibi bir uyarı veriyor. Kısacası bilgisayarın her yeri ayrı oynuyor. Hiçbir sorunumu halledebilmiş değilim. Nette bulduğum çözümler de işe yaramıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
  • ysndndr Y kullanıcısına yanıt
    Windows 7 mi 8 mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 7 ultimate

Not: Manuel güncelleştirme için şu an Portlock indirdim. Umarım işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysndndr -- 27 Ocak 2015; 2:39:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.