Bildirim
W700i hakkında 2 sorum olcak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1- Bu soruyu anlayamadım.. (Dediğin gibi cins bir soru oldu bana göre.)
2- Videoları 3gp formatında max 176*144 boyutunda(daha küçük de olabilir.) atmalısın. -
bt den kumanda olayındanmı bahsediyosun
quote:
Orjinalden alıntı: WoLfaL1x
herkese slm'Lar...;
1-w700i remote controller özelliği için telefon sürekli hata veriyor karşı cihazın bluetooth ayarlarını kontrol edin pc den hangi ayarları düzeltmek gerekiyor...
2-videoları nasıl telefona atabiliriz... hangi formatla....
ilk defa SE kullanıyorum sorularım biraz cins olabilir
-
quote:
herkese slm'Lar...;
1-w700i remote controller özelliği için telefon sürekli hata veriyor karşı cihazın bluetooth ayarlarını kontrol edin pc den hangi ayarları düzeltmek gerekiyor...
2-videoları nasıl telefona atabiliriz... hangi formatla....
ilk defa SE kullanıyorum sorularım biraz cins olabilir
1-) Bluetooth adaptörünün tüm ayarlarını kontrol etmelisin.
2-) Telefon 3GP ve MPEG4 formatındaki video dosyalarını destekliyor. Çözünürlük 176x144 piksel olmalıdır. -
ok bluetooth 'u hallettimde....
video aktarımda video conventer tarzı bir prog. var mı ? isim verebilirmisinz ben indireyim...
yada quick time da videoları çevirebilirmiyiz... ( ve nasıl )?:S -
bluetoothu halletmişsin zaten telefonla bilgisayarı eşleştirip deneseydin sorun yaşamazdın
Öbür sorunun cevabıda tavsiyem imtoo converter playerdir 176*144 çözünürlüğünde mp4 veya 3gp videoları convert edip data kablosu veya bluetooth dongle sayesinde telefona atabilirsin
Kolay gelsin... -
Ben de Imtoo MPEG Encoder programını kullanıyorum. İyi bir MPEG4 ayarı:
Çözünürlük: 176x144
Bitrate: 150
Frame rate: 15
Audio bitrate: 48
Sample rate: 44100
Channels: Mono -
yardımlarınız için saolun ölümüne WaLKMania -
Ana başlıktan devam....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X