Şimdi Ara

[b][/b] W7K2D bu forumdamııı?? öyle bi duyum aldımda!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alınmasın ama pek eventini görmedim. Bir seçildiği gün event yapmıstı
  • ya w7 abi ekle msn kırma şu kardeşini korkma ıtem flan istemicem :D:D arkadaşlara hava atcamm ehuehu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrow._gfb_

ya w7 abi ekle msn kırma şu kardeşini korkma ıtem flan istemicem :D:D arkadaşlara hava atcamm ehuehu :D

NOT: yalakalık olsun diyee abi demiyom bnm yaşş 15 sen benden büyüksündür diyee diyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Alınmasın ama pek eventini görmedim. Bir seçildiği gün event yapmıstı

sanırım denk gelmedi :( haftada en az 4 event yapıyorum
  • w7 chat massenger acarmıssın plzz!!! o1 deyimmm :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DarthVaderTr

belki sacma bi soru ama fckoxp veya w7k2d kim?

OLYMPIA nın babasıı

+1
  • @fckkoxp : Ne Kadar Zamandır Oynuyorsun Bunu (Knight Online)
  • W7K2D o 3 te pm attım nabıyon dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crozet -- 25 Mart 2007; 22:16:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _wIzI_

@fckkoxp : Ne Kadar Zamandır Oynuyorsun Bunu (Knight Online)

tam 1.5 senedir oynuyorum :)
  • Oyunda En İyi Warioru Kanımca Bazı " " lar F9DeviL yazarak ölmeme neden oluyorlardı gülmekten

Oyun hayatında Başarılar
  • up
  • W7K2D İYi Warriordur.
    Fakat Burayı Chat Alanına Dönüştürmeye Hakkınız YoK.
  • s
    quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

W7K2D İYi Warriordur.
    Fakat Burayı Chat Alanına Dönüştürmeye Hakkınız YoK.

sen nediyon ya bi kooop git
  • serdar abi engelledin mi ne yaptınn msn de online mi deılsınn ?????
  • quote:

serdar abi engelledin mi ne yaptınn msn de online mi deılsınn ?????

yahu güzel kardeşim,adama yapıştın bırakmıyosun hayret bişi ! bişi diceksen gir gen tr ye ne diyosan de orda mod sesde çıkaramaz ne dersen söler hadi canım :D
  • Bu forumda olsa sana ye yarari ne zararı olucak bos işler bunlar.
  • o dediginiz 80 lwl kral degil mi ws yapmıştı onu izlemiştim hangi serverde
  • Merhaba
    Ben oli'de 72 lvl orc mageyim.
    W7k2D gerçekten çok iyi krallık yaptın ama kralken humana geçmek bence çok kötü ve çok ayıp bir şey.
    Niye krallığının bitmesini beklemedin, bunu çok merak ediyorum. Kaçıyo muydu humanlık. Human olmana bi şey demiyorum, bu senin en tabi hakkın ama kralken human olmanı bir türlü anlamıyorum doğrusu.
    Adamlar seni sayıp ta başlarına kral olarak seçmişler. Bu yaptığın satmak anlamına gelmiyor mu?
    Bu soruları cevaplamak belki de konuşulması gereken bir şeydir senin için de. Sana bu fırsatı vermek istiyorum ayrıca :) Senin de bu konuda söylemek istediğin bir şeyler vardır mutlaka.
    Ayrıca sana bir sorum olacak, yardım eder veya yol gösterirsen memnun olurum.
    72 lvl olduğum gece(geçen cumartyesiyi pazara bağlayan gece) soyuldum. Sabah oyuna girdiğimde adam soyuyordu charı. Dc falan ettim ama sürekli dc'leşme oldu. Bu arada bir ark. benim şifre değişikliği için falan ticket attı ama şifre değişikliği ancak ertesi gün oldu.
    Soyan adam +7 70 stafımı yakmış. Ayrıca messenger yüzüklerimi de yakmış. Aslında zararım çok büyük ama bu gidenlerin telafisi yok. İtemlerimin geri verilmesi için ticket attım ama bir sonuç alamıyorum.
    Doğrusu oyunu bırakmayı düşünüyorum. Akşam Un4given clanı başkanı Barton_Prens te aynı şekilde hacklendi ve hala site kapalı olduğu için adam ticket atamıyor.Ben de aynı clandayım. Eli kolu bağlı.
    Oyun yöneticeleriyle veya gm'lerle az çok bir bağlantın olduğunu sanıyorum.
    Hack olayları son günlerde çok fazlalaştı. Bu gibi durumlar karşısında kesinlikle anında müdahele edilme
    şansı yok. En ezından bir tel.le anında müdahele edilebilmeli. KO, yapanın yanına bırakıyor her zaman için.
    Ayrıca kullanıcılarının çoğunun Türk olduğu bu oyunda Türkçe desteğinin olmaması çok büyük bir eksiklik bence. En azından ticketler ve yazışmalarda Türkçe kullanabilmeliyiz diye düşünüyorum.
    Bana bu konularda söyleyebileceğin bir şeyler vardır mutlaka. Fikir babında yardımını bekliyorum.
    Şimdiden tşkr. ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: NothinGMatterS

Merhaba
    W7k2D gerçekten çok iyi krallık yaptın ama kralken humana geçmek bence çok kötü ve çok ayıp bir şey.
    Niye krallığının bitmesini beklemedin, bunu çok merak ediyorum. Kaçıyo muydu humanlık. Human olmana bi şey demiyorum, bu senin en tabi hakkın ama kralken human olmanı bir türlü anlamıyorum doğrusu.
    Adamlar seni sayıp ta başlarına kral olarak seçmişler. Bu yaptığın satmak anlamına gelmiyor mu?
    Bu soruları cevaplamak belki de konuşulması gereken bir şeydir senin için de. Sana bu fırsatı vermek istiyorum ayrıca :) Senin de bu konuda söylemek istediğin bir şeyler vardır mutlaka.
    72 lvl olduğum gece(geçen cumartyesiyi pazara bağlayan gece) soyuldum. Sabah oyuna girdiğimde adam soyuyordu charı. Dc falan ettim ama sürekli dc'leşme oldu. Bu arada bir ark. benim şifre değişikliği için falan ticket attı ama şifre değişikliği ancak ertesi gün oldu.
    Soyan adam +7 70 stafımı yakmış. Ayrıca messenger yüzüklerimi de yakmış. Aslında zararım çok büyük ama bu gidenlerin telafisi yok. İtemlerimin geri verilmesi için ticket attım ama bir sonuç alamıyorum.
    Doğrusu oyunu bırakmayı düşünüyorum. Akşam Un4given clanı başkanı Barton_Prens te aynı şekilde hacklendi ve hala site kapalı olduğu için adam ticket atamıyor.Ben de aynı clandayım. Eli kolu bağlı.
    Hack olayları son günlerde çok fazlalaştı. Bu gibi durumlar karşısında kesinlikle anında müdahele edilme
    şansı yok. En ezından bir tel.le anında müdahele edilebilmeli. KO, yapanın yanına bırakıyor her zaman için.
    Ayrıca kullanıcılarının çoğunun Türk olduğu bu oyunda Türkçe desteğinin olmaması çok büyük bir eksiklik bence. En azından ticketler ve yazışmalarda Türkçe kullanabilmeliyiz diye düşünüyorum.
    Bana bu konularda söyleyebileceğin bir şeyler vardır mutlaka. Fikir babında yardımını bekliyorum.
    Şimdiden tşkr. ederim.

abi yav güzelim adamın gitmiş he mecburen sitenin açılmasını bekliyceksin başka çare yok

• quote:

Orjinalden alıntı: NothinGMatterS

Merhaba
    Şimdiden tşkr. ederim.

Meraba teşekkür ederim , fakat bunu defalarca anlattım neden gectiğimi her seferinde, doğrusu yoruldum artık :/ Cafece ( 20 kişiye yakın ) , arkadaş grubumuz var hadi gecelim dedik ve herkez ogün nts aldı dolayısılıyla bende aldım cünkü ekmeğimi paylaştığım insanlar hepsi hep beraber olduğumuz krallık bitimine 15 gün vardı yanlız bırakamazdım :S Belki de doğru değildi ama onlarıda bırakmak bana göre doğru değidli neyse herşey geçmiş bitmiş şimdi önümüze bakmalıyız

Gelelim 2. konuya öncelikle büyük geçmiş olsun bu aralar herkez hack yiyior , şifresi biliyor sürekli dc ettiriliyor , bazılarının itemeleri calınıyor ve k2 hala bir önlem koymuyor ! bunu gm'e sorduğumda '' 1 ay içinde acılabilir fakat bu konularda fazla passive değilim '' dedi bende tmm deyip cıktım .. Şifre değiştirmek için bir ticket attım ve olumlu cevap geldi

itemleri dert etme item yapılır charı geri almak dert şimdi tüm bilgilrini bildiğine göre örnek bi ticket vereyim fakat suan siteye giirlmiyor , giridiği an iletmen gereken ticket örneği :

Hi
    Help me pls.
    Change Account Password pls.
    Thank You.

Account ID :
    Server :
    New Password :

The last 4 digits of the credit card =
    Click and Buy ID : *****@hotmail.com

Satici.K2 Network.Inc
    Secilen teklif. Bronze Premium
    Zaman. 2007-02-22 01:00:13.043
    Fiyat.USD $8.95

Satici.K2 Network.Inc
    Secilen teklif. Bronze Premium
    Zaman. 2007-01-23 05:01:24.090
    Fiyat.USD $8.95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D! -- 26 Mart 2007; 11:39:32 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.