Baron_Prens (bizim clan başkanı) 75 leveldi. +7 70 lvl stafımın geri alınabilmesi konusunda her hangi bir fikri veya bildiği olan herkesin yazılarını bekliyorum :) Yoksa bu oyuna devam etmeyi asla düşünmüyorum. Bu konuda nasıl bir ticket yazabilirim. Aslında rollback istedim ama ilk önce gizli soru ve şifremi değiştirmem istediler yaptım. Bundan sonrası için yardımlarınızı bekliyorum :)
quote:
Orjinalden alıntı: Baran-06
Artık açıklama vakti geldi.
W7K2D benim.
hayır!!! W7K2D benim
W7K2D, kardeşim diğerleri önemli değil tamam katılıyorum. Benim için önemli olan +7 70 lvl stafı. Ayrıca gold premium üyeliğim var, şimdi her nedense bronz görünmesine rağmen :D Şifremi ve gizli sorumu değiştirdim. +7 70 lvl stafımı alabilir miyim, bu mümkün mü? Bunun için bir ticket örneği verebilir misin? Tşkr. ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: NothinGMatterS
Baron_Prens (bizim clan başkanı) 75 leveldi. +7 70 lvl stafımın geri alınabilmesi konusunda her hangi bir fikri veya bildiği olan herkesin yazılarını bekliyorum :) Yoksa bu oyuna devam etmeyi asla düşünmüyorum. Bu konuda nasıl bir ticket yazabilirim. Aslında rollback istedim ama ilk önce gizli soru ve şifremi değiştirmem istediler yaptım. Bundan sonrası için yardımlarınızı bekliyorum :)
onun için gm ile iletişime geçmen gerek daha cabuk işini yaparsın , olmassa nickini ver oyundan da konusuruz.Olympiada bulunan gmler :
Bunlardan iri mutlaka online olur olmassa bile o1 o2 o3 bak oda yoksa her 1 saate 1 bak elbet biri cıkar , fakat agentgizmo girmiyor uzun zmadır irene aileside 2 haftadır girmiyor :)
Kardeşim diyorum, kusura bakma ama 40 yaşındayım ve bu oyunu oynuyorum :) Şu an iş yerindeyim.Akşam 6 gibi oyunda olurum. Moradona gelip sana pm atarım. Oyundaki ismim de NothinGMatterS İlgin ve yardımın için çok tşkr. ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: NothinGMatterS
Kardeşim diyorum, kusura bakma ama 40 yaşındayım ve bu oyunu oynuyorum :) Şu an iş yerindeyim.Akşam 6 gibi oyunda olurum. Moradona gelip sana pm atarım. Oyundaki ismim de NothinGMatterS İlgin ve yardımın için çok tşkr. ederim.
Yok estafurullah nedemek :) aksam 8 gibi evdeyim bende konusuruz o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: Baran-06
Artık açıklama vakti geldi.
W7K2D benim.
Bende açıklayim bari.Ben " kero " :P
quote:
Orjinalden alıntı: scrow._gfb_
quote:
Orjinalden alıntı: TheFeLiX
quote:
Orjinalden alıntı: DarthVaderTr
belki sacma bi soru ama fckoxp veya w7k2d kim?
Çok saglam bi warior 80 lvl galiba olympianın kralı
daha kral olmadıda No:NaMe le krallık için kapışıyoo ikisinden biri kral olcak
F9DEVİL den iyi warrıor oldugu kesinn
ne kadar sacma bi yorum yapiyosun ya
su kiyaslamaya bak zamana bak f9devil ne zmnin krali bu adam ne zmnin krali cok bonsun bence
yaw bırakın işte forumda olsa nolcak ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme