Şimdi Ara

W8 Olması Gerekenden Dolu Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 aya yakın oldu bilgisayar aldım w8 tabi yeni bilgisayarda pek bir oyun yükleyip sildim oynayıp ama bence su an 100 gb ye yakın anlamadığım bir doluluk var harddiskimde sizce neden olabilir yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

• Klasörlerin boyutlarını kontrol edip büyük olanları elden geçirin. IDM veya torrent kullanıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Klasörlerin boyutlarını kontrol edip büyük olanları elden geçirin. IDM veya torrent kullanıyormusunuz ?

torrent kullanıyorum bir daha kontrol edeyim bakayım belki eksik bakmısımdır.
  • Torrentlerin indiği klasörü kontrol edin.
  • Yedeklemeyi kapatın.Eğer yedekleme açıksa hdd'yi o dolduruyordur.
  • windows disk temizleme araçıyla eski hizmet paketi verileri, eski geri yükleme noktalarını silin.windows hazırda beklet özelliğini kapatarak 10 gb üzeri yer açabilirsiniz."alandan yana sıkıntım yok, sadece sistemde yer kaplayan dosyalar ne?" diyorsanız, ben "tam kaldıramadığınız oyun dosyarının kalıntılarıdır" derim.yoksa 100gb torrenti farketmemeniz imkansız.
  • bende bir keresinde torrenti unutup Allah Allah 200GB niye dolu diyordum . meğer sonra baktım ki indirdiklerimi hdd ye atmayı unutmuşum

advanced systemcare bu programı inidirip sürücünü bi disk analizi yap. klasörleri boyutları ve bilgileri halinde sırayalacaktır
  • Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacagım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.