Şimdi Ara

W800i'de Walkman temasi degisirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arattim ama sonuc cikmadi forumda bu konu ile ilgili baslik varsa kusura bakmayin.. Benim sorunum w800i'de Walkman temasi. Yavas yavas turuncu renk icimi baydi.. Acaba Walkman temasi degisir mi? Varsa nasil olur yazarsaniz cok makbule gecer. Simdiden tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siwolk -- 6 Ağustos 2006; 4:23:48 >

• Telefona bilgisayarından başka temelar yükle. Telefonun menü\ayarlar\ekran\temelar kısmından istediğin temayı seçerek kullan.
    W800i teması indirmek için:
    http://www.myw800.lasyk.net/W800i/Themes/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 6 Ağustos 2006; 4:43:23 >
  • Yanlis anlatmisim, demek istedigim suydu; Walkman Menüsünün temasi degismez mi? diye sorcaktim simdi bende okuyunca cok karmasik anlatmisim olayi.. Sadece Walkman menüsünün temasindan (renginden) bahsetmek istemistim.

+ Animasyonlu temalar sarji cabuk bitirir mi? bunuda merak ediyorum?

Karisik anlatimdan dolayi özür herkesden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siwolk

Yanlis anlatmisim, demek istedigim suydu; Walkman Menüsünün temasi degismez mi? diye sorcaktim simdi bende okuyunca cok karmasik anlatmisim olayi.. Sadece Walkman menüsünün temasindan (renginden) bahsetmek istemistim.

+ Animasyonlu temalar sarji cabuk bitirir mi? bunuda merak ediyorum?

Karisik anlatimdan dolayi özür herkesden.

Walkman menüsünün teması değişiyor ama tam değil.Ana menüyü değiştiremiyorsun hep aynı kalıyor.
  • W800i'deki walkman teması yerine istediğin temayı yükleyebilirsin. Böylece renk,duvar kağıdı ve menüler değişecektir. Fakat ana menüde değişim olmaz.

Animasyonlu duvar kağıtları elbette pili biraz harcar. Ama pile büyük bir etkisi bulunmaz. Sonuçta telefon 400 saat bekleme süresine sahip 900mAH'lık lityum polimer bataryaya sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 7 Ağustos 2006; 9:59:08 >
  • Bilgilendirdiginiz icin tesekkürler hepinize.
  • Bu durum sadece W800 emi özel?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi o artık içimi bayan turuncu walkmanı değiştiremiyozmu ah bide o olsa
  • w800/k750 icon değişim topiğinde istediğin soruların yanıtını alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

w800/k750 icon değişim topiğinde istediğin soruların yanıtını alabilirsin

belki görmemiştir arkadaş bi mesaj atim de görsün
    dostum imzamdamki linke tıkla
  • cellat yarbayım sağolda bundada bi yamuk yok değilmi hı
  • ha cellat yaptım orada dediklerini yok gurban w800iye olmuyo o arkadaşın tele yaptık k750 yazılımına oldu
    ama benim w800i olmuyo olmadı
  • kardeş nie olmadı bilmiom[/size]

W800i'de Walkman temasi degisirmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.