2. El w800i var. Memory stick yuvası dışa doğru çıkıntı yapıyor. Nasıl düzeltebilirim veya normali mi bu şekilde.
çıkmaması lazım.. sadece bi tırnak war çıkıntı (ona da çıkıntı denemez) üstüne koymak için öle.. öınıtı dediğin oysa ok ama başka türlü çıkıntı warsa serwise wer değiştirsinler.. (eğer garanti belgesi warsa)
Çıkıntı değil zaten o koruma kapağı gibi bişi. Çıkıntı varsa kart yerine oturmamıştır belki de. Başka birşey varsa zaten sorun teknik servislik olmuştur artık...
Bayağı bir dışarıda. Telefonda garanti yok. Parasını bassam yaparlar mı? Çıkıntı tam kökündeki bağlantı yerinden.
cevap yokmu beyler?
quote:
Orjinalden alıntı: flondro
Bayağı bir dışarıda. Telefonda garanti yok. Parasını bassam yaparlar mı? Çıkıntı tam kökündeki bağlantı yerinden.
Parasını bassan tabi ki yaparlar. Bugün dünyada parasını bastığın zaman yapılmayacak şey yok. Götür servise ver parasını kralını yaparlar sana kafanı yorma
parasını bassan yaparlar herhalde, söylediğine bakılırsa halledilemeyecek bir problem gibi durmuyor ama ne kadar fiyat çekerler onu bilemem
parasını bassan yaparlar herhalde, söylediğine bakılırsa halledilemeyecek bir problem gibi durmuyor ama ne kadar fiyat çekerler onu bilemem
the SINNER dostum nasılsın. Senin sayende müzik sektörü ile aram düzeldi walla. Bu arada flondro arkadaş paran çoksa hiç uğraşma al yenisini şaka şaka yaparlar yani takma kafanı
iyidir dostum yaw seni sormalı, müzik sektörüyle aranı düzeltebildiysem ne mutlu bana bu arada benden önce attığın mesajı görmedim kusura bakma
@flondro
sanırım servise gidip geldikten sonra o problem de ortadan kalkacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: theSINNER
@dekonline
iyidir dostum yaw seni sormalı, müzik sektörüyle aranı düzeltebildiysem ne mutlu bana bu arada benden önce attığın mesajı görmedim kusura bakma
hiç önemli değil dostum
1.şarj oluyor ibaresi hepsinde var ve bu + bi özellik telefona uygulama yüklerken şarj dan yemiyorsun ve hiç bir zararı yok. 2.si normal değil memory stick i görmesi lazım.teknik bir sorun var .
Dış koruma kapağını açınca kart yerinden kendisi çıkıyorsa kart yerine oturmamıştır eğer böyle ise hafıza kartını yuvasında sonuna kadar ittir.Kart yuvasında yay gibi bir şey var tam oturmadığı zaman kartı itiyor ve biraz çıkıntı yapıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme