Şimdi Ara

W800i mi yoksa W900i mi???? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEnim W900 var ve webden değil GPRSten kendi yükleme yapıyor.O konuda malesef yardımcı
    olamayacağım ama K750/W800 topiğinde çok ayrıntılı açıklaması var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

W900 kullanıyorum ve tek cümle söyleyeceğim.
    W800 verip W900 alınmazzzzzzzzzzzzzzzzz
    Ha paran bol ve sıkılgansan evet ama senede 1 tel değiştiriyorsan
    W900'e geçiş gereksiz.Bekle K750nin üst versiyonuna terfi et.Ne zaman ne isimle çıkar bilinmez ama
    beklenirse iyi birşey olur. (W810dan bahsetmiyorum).

W800 verip W900 alınmaz diyosun.Peki bu telefonlardan hiçbirini kullanmamış birisi olarak bana hangisini almamı tavsiye edersin. W800 mü W810 mu yoksa W900 mü tercih etmeliyim?
    1 haftadır deli gibi forumları okuyorum.Okudukça daha kötü oluyo.Acayip kararsız kaldım?
  • demek istediği w900i daha iyi ama w800i ile w900i arasında w800iyi satıp zarar edip üzerine para eklenecek kadar fark yok diyoryani w900i>w810i>w800iyeni alacaksan sıralama böyle....
    quote:

Orjinalden alıntı: nv_umut

quote:

W900 kullanıyorum ve tek cümle söyleyeceğim.
    W800 verip W900 alınmazzzzzzzzzzzzzzzzz
    Ha paran bol ve sıkılgansan evet ama senede 1 tel değiştiriyorsan
    W900'e geçiş gereksiz.Bekle K750nin üst versiyonuna terfi et.Ne zaman ne isimle çıkar bilinmez ama
    beklenirse iyi birşey olur. (W810dan bahsetmiyorum).

W800 verip W900 alınmaz diyosun.Peki bu telefonlardan hiçbirini kullanmamış birisi olarak bana hangisini almamı tavsiye edersin. W800 mü W810 mu yoksa W900 mü tercih etmeliyim?
    1 haftadır deli gibi forumları okuyorum.Okudukça daha kötü oluyo.Acayip kararsız kaldım?

• arkadaşlar bence bu iki tel arasında w800 daha iyi.çünkü bir telde en önemli şey kullanışlılıktır yada ben öyle düşünüyorum.w800ün, w900 den çok daha küçük, daha kullanışlı ve daha kibar bir tel olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz sanıyorum.bu gibi artıların yanında w900 de sadece ekran büyüklüğü var ki buda zaten telin boyutunun en önemli sebebi bence.ayrıca aşırı da kalın diyebilirim.bide video su daha iyi.3g yi falan saymıyorum, malum bence çok gereksiz bir özellik zaten de şuan türkiyede bunu destekleyen şebeke yok.ama duyduğuma göre turkcell 2006 sonunda yada 2007 başında bunu gerçekleştirecekmiş.hayırlı olsun ne diiim.konuya dönersekbence w900ün kalınlığı be büyüklüğü işi bozuyo yoksa o video o ekran kalitesinde daha küçük olsaydı tek geçerdim ama tel büyük ve çok kalın.kalınlığından dolayı da kababana w900 kesinlikle gelmez.ama özellik dersen orda durucan.hakkını yemeyelim.w800 den üstün ama o kadar para verip o kadar kalın ve kaba tel almam kusura bakmayın.......

• abi w800 güzel bir telefon ama w900 yeni olduğu için daha çok ilgi çeker
  • W800/810/900 arasında kalanlar için tek seçim faktörü,üçünde eline alıp ,hangisi içine sinerse,
    hangisi ruhuna daha çok hitap ederse onu almaktır.Zira teknik özellik olarak çok bir fark yok.
    Yazın Almanyadan S700 getirtmiş,hiç kullanmadan arkadaşıma vermiştim.Ve tabii içimde ukte olmuştu.O yüzden W900 bana kaba ,büyük ve hantal gelmiyor.Malum bazısıninki büyük olur
    Seçim tamamen kişisel zevk olur bu 3 cihaz arasında.Yoksa başka seçim kriteri yok gibi.

• evet abi bende aynen dediğine katılıyorum.bu tel bana gelmez kesinlikle, ama n90,n70,6680,6630 gibi telleri kullananlar için bu tel biçilmiş kaftan diye düşünüyorum.kamerası ve ses kalitesi yeter beeeeeeeee
    quote:

W800/810/900 arasında kalanlar için tek seçim faktörü,üçünde eline alıp ,hangisi içine sinerse,
    hangisi ruhuna daha çok hitap ederse onu almaktır.Zira teknik özellik olarak çok bir fark yok.
    Yazın Almanyadan S700 getirtmiş,hiç kullanmadan arkadaşıma vermiştim.Ve tabii içimde ukte olmuştu.O yüzden W900 bana kaba ,büyük ve hantal gelmiyor.Malum bazısıninki büyük olur
    Seçim tamamen kişisel zevk olur bu 3 cihaz arasında.Yoksa başka seçim kriteri yok gibi.

• KApklı telefonları hiçbir zaman sewmemişimdir zaten!!!!
  • Kapaklı tlfn yapıosunuz o zaman sadece kapagın bi trfnı full ekran yapında bişeye benzesin...Kpaklı ypıolar küçücük ekran ne aanladım ben bu işten yaw
  • W900 o kadar güzel bi tlfn diiil(((estetik olarak tabi)))!!!!!!!!!!!!!!!
  • w900 ekranı yeter bee.
    Arkadaşlar aslında w900-w810-w800 üçüde birbirinden güzel telefonlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirallarvadisi

w900 ekranı yeter bee.
    Arkadaşlar aslında w900-w810-w800 üçüde birbirinden güzel telefonlar...

haklsıın walla
  • 810 u beklemek en iyisi galiba ama daha 900 bile gelmedi 810 gelene kadar kurdeşen dökerim ben
  • Bende bu üç telefon arasında kaldım.Ama en mantıklısı w900'ün çıkış fiyatını görüp ona göre davranmak çünkü eğer 1200 ytl falan çıkarsa hiç düşünmem w810'u beklerim.
    1)w900'ün fiyatı me zaman 900 ytl'ye iner?
    2)Yeter artık sıkıldım w900'ü beklemekten?
    3)Şeeytan diyo ki unut hepsini git bi w550 al ama 1.3 megapiksel de olmuyo ki ya şuna bi 2mp koysalardı kimse tartışmaz bile w550i bi numara olurdu.
    4)Bu w900 için çok kalın diyorlar.
    Acaba birisi w900'ü bir insan elinde tutarkenki fotosunu koyabilir mi?yada realgs w900'ü elinde tutarken başka bi telefonla çek bu foruma koy hepimiz boyutu konusunda fikir sahibi olalım.
    5)çok mu soru sordum?
  • w900'le w800'ün yan yana çekilmiş fotosu başka bi topicte var mı varsa topicin adını bi de kaçıncı sayfada olduğunu yazar mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: f1rat

w900'le w800'ün yan yana çekilmiş fotosu başka bi topicte var mı varsa topicin adını bi de kaçıncı sayfada olduğunu yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khans -- 2 Şubat 2006 3:12:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: f1rat

Bende bu üç telefon arasında kaldım.Ama en mantıklısı w900'ün çıkış fiyatını görüp ona göre davranmak çünkü eğer 1200 ytl falan çıkarsa hiç düşünmem w810'u beklerim.
    1)w900'ün fiyatı me zaman 900 ytl'ye iner?
    2)Yeter artık sıkıldım w900'ü beklemekten?
    3)Şeeytan diyo ki unut hepsini git bi w550 al ama 1.3 megapiksel de olmuyo ki ya şuna bi 2mp koysalardı kimse tartışmaz bile w550i bi numara olurdu.
    4)Bu w900 için çok kalın diyorlar.
    Acaba birisi w900'ü bir insan elinde tutarkenki fotosunu koyabilir mi?yada realgs w900'ü elinde tutarken başka bi telefonla çek bu foruma koy hepimiz boyutu konusunda fikir sahibi olalım.
    5)çok mu soru sordum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khans -- 2 Şubat 2006 2:47:54 >

• Evet malesef telefon açılınca biraz büyük oluyor ama sms yazmak dışında herşeyi yapabiliyorsak pek açmama gerek yok çünkü çok sms çeken biri değilim.

Sizce hangi renk daha güzel?Ben kararsız kaldım Beyazıda iyi siyahıda ama galiba beyazı türkiyeye gelmicek diye bi söylenti var doğrumu?
    Bi de renk hakkındaki yorumlarınız
  • w800 kesinlikle
  • Bence boşuna o tlfnların çıkmasını bekleme çıkmasını beklersin sonra dur biraz daha bekliim fiyatları düşsün dersin!!!!!Ugraş babam ugraş AL bi w800i kurtul bütün dertlerindenn benden söylemesiiii
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.