Şimdi Ara

W800i mi yoksa W900i mi???? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
4.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Maximus_16

Bence boşuna o tlfnların çıkmasını bekleme çıkmasını beklersin sonra dur biraz daha bekliim fiyatları düşsün dersin!!!!!Ugraş babam ugraş AL bi w800i kurtul bütün dertlerindenn benden söylemesiiii

w800İ

bir numara!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: realgs

W800/810/900 arasında kalanlar için tek seçim faktörü,üçünde eline alıp ,hangisi içine sinerse,
    hangisi ruhuna daha çok hitap ederse onu almaktır.Zira teknik özellik olarak çok bir fark yok.
    Yazın Almanyadan S700 getirtmiş,hiç kullanmadan arkadaşıma vermiştim.Ve tabii içimde ukte olmuştu.O yüzden W900 bana kaba ,büyük ve hantal gelmiyor.Malum bazısıninki büyük olur
    Seçim tamamen kişisel zevk olur bu 3 cihaz arasında.Yoksa başka seçim kriteri yok gibi.

+1
    *ekran boyutu
    *video kalitesi
    *ekran kalitesi
    *oyun durumu
    *macromedia flash lite
    *gprsle yazılım yükleme
    *470mb dahili hafıza
    farklı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 3 Şubat 2006 22:38:30 >

• w800i tabi.
  • Grenin son mesajı tamamen doğru.Ufak tefek fark var tabiiki,ekran büyüklüğü , kalitesi felan okey de hani menüler ve kullanımı aynı olunca insan hemen hemen yarı fiyatı olacak K750 veya %50 daha ucuz olan W800'ü tercih edebilir gibime geliyor.Ama W900 alınmayacak bir tl değil.Kesinlikle çok iyi bir tel.
    Parası olan kesinlikle alsın.
    Ya aklıma takıldı.Çağrı gelince kapağı açmadan cevap verebiliyoruz ama kapağı açınca otomatikman hat açılmıyor.Varmı bunun bir yolu.Hani kapaklı tellerin kapağını açınca arayanın sesini duyabiliyoruz ya,işte o işlev W900de yok galiba.Bilen varmı bunun bir yolunu.
    Birde zil sesi 8 seviyesinde ama alarm düşük seste çalıyor.Alarm sesinin seviyesini ayarlama menüsüde yok.
  • 1-) Allah bilir.
    2-) Bende öyle.Herkes alsında quickshare yapalım.
    3-)Şeytana uyma
    4-) S700'ü incele bir telcide.Aynı uzunluk ve kalınlıkta.
    W900 için açtığım topikte bu resim var,(elde tutarken çekilmiş).
    5-) Yoooo.
    quote:

Orjinalden alıntı: f1rat

Bende bu üç telefon arasında kaldım.Ama en mantıklısı w900'ün çıkış fiyatını görüp ona göre davranmak çünkü eğer 1200 ytl falan çıkarsa hiç düşünmem w810'u beklerim.
    1)w900'ün fiyatı me zaman 900 ytl'ye iner?
    2)Yeter artık sıkıldım w900'ü beklemekten?
    3)Şeeytan diyo ki unut hepsini git bi w550 al ama 1.3 megapiksel de olmuyo ki ya şuna bi 2mp koysalardı kimse tartışmaz bile w550i bi numara olurdu.
    4)Bu w900 için çok kalın diyorlar.
    Acaba birisi w900'ü bir insan elinde tutarkenki fotosunu koyabilir mi?yada realgs w900'ü elinde tutarken başka bi telefonla çek bu foruma koy hepimiz boyutu konusunda fikir sahibi olalım.
    5)çok mu soru sordum?

• W800İ
  • Saol realgs
    Açınca azıcık büyük ama sonuçta çokfazla açmıcaam için bende realgs gibi.

Üstelik telefonu tam açmayınca yani azıcık doksan derece açınca da güzel gözüküyo o haldeyken(üstte fotosu var çinli bi kız tutuyo ya telefonu yarı açılmış şekilde)numara yazabiliyor ve de sms çekebiliyoz di mi realgs?
  • Hayır.Tel 90 derece açık durmuyor.Hafif bir dokunuşla sustalı gibi şak diye açılıyor.S700deki gibi manuel açmıyorsun.Hafif ittir,kendi kendine 180 derece açılıyor.Kızın elindeki gibi 90 derecede durmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: f1rat

Saol realgs
    Açınca azıcık büyük ama sonuçta çokfazla açmıcaam için bende realgs gibi.

Üstelik telefonu tam açmayınca yani azıcık doksan derece açınca da güzel gözüküyo o haldeyken(üstte fotosu var çinli bi kız tutuyo ya telefonu yarı açılmış şekilde)numara yazabiliyor ve de sms çekebiliyoz di mi realgs?
  • Ewet o tlfn yarım açılmıyor kızı oraya figüranda telefonu güzel göstersin die koymuşlar ya şu w900i kapaklı olmasaydı çook süper olurdu yaw

ama w800i!
  • quote:

Orjinalden alıntı: positiv3

w800i tabi.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: pamukprenses

quote:

Orjinalden alıntı: positiv3

w800i tabi.

+1

bencede w800i
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

quote:

W800/810/900 arasında kalanlar için tek seçim faktörü,üçünde eline alıp ,hangisi içine sinerse,
    hangisi ruhuna daha çok hitap ederse onu almaktır.Zira teknik özellik olarak çok bir fark yok.
    Yazın Almanyadan S700 getirtmiş,hiç kullanmadan arkadaşıma vermiştim.Ve tabii içimde ukte olmuştu.O yüzden W900 bana kaba ,büyük ve hantal gelmiyor.Malum bazısıninki büyük olur
    Seçim tamamen kişisel zevk olur bu 3 cihaz arasında.Yoksa başka seçim kriteri yok gibi.

+1
    *ekran boyutu
    *video kalitesi
    *ekran kalitesi
    *oyun durumu
    *macromedia flash lite
    *gprsle yazılım yükleme
    *470mb dahili hafıza
    farklı sanırım

+
    *250-300ytl fiyat farkı
    w800i en ucuz...................750
    w900i şimdi.......................1060 genpa peşin fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 3 Şubat 2006 22:37:50 >

• aslında genel anlamda tercihi en cok etkileyecek unsur şekil. kapaklı tlfnlardan hoslananlar için biçilmiş kaftan w900i. ama ben şahsen hiç kullanamıyorum büyük tlfn. bu yüzden w800i
  • w800i zarif ve daha güzel bi goruntusu var.ozellikler ise bi kac ayrıntı dısında aynı.neden daha fazla para verelim ki?
  • Herkesin fikrine saygılıyım.Mantık olarak W800 almak akıllıca olur.Zira 300 YTL daha ucuz ve hemen hemen işlev aynı.AMAAAAAa
    W900 W800'ün devamı değil.W810 bir devam ürünü.Tamamen aynı (edge dışında) ve şekil şemail benzer.
    W900 ise S700'ün devamı olan bir cihaz.Aynı şekil platformuna oturmuş ve güncel özelliklerle donatılmış
    (2MP kamera,Walkmen tabanlı vs..) ve 1 adım öne çıkartılmış 3G özelliği ile bence S700'ün devamı.
    Walkmen tabanlı olmasından dolayı W800 devamı diye düşünülüyor ama bence walkmenleştirilmiş S700.
    Bu yüzden karşılaştırmayı W800 üstüne yapmak (benzer özellikler taşısada) haksızlık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 3 Şubat 2006 18:00:59 >
  • quote:

Herkesin fikrine saygılıyım.Mantık olarak W800 almak akıllıca olur.Zira 300 YTL daha ucuz ve hemen hemen işlev aynı.AMAAAAAa
    W900 W800'ün devamı değil.W810 bir devam ürünü.Tamamen aynı (edge dışında) ve şekil şemail benzer.
    W900 ise S700'ün devamı olan bir cihaz.Aynı şekil platformuna oturmuş ve güncel özelliklerle donatılmış
    (2MP kamera,Walkmen tabanlı vs..) ve 1 adım öne çıkartılmış 3G özelliği ile bence S700'ün devamı.
    Walkmen tabanlı olmasından dolayı W800 devamı diye düşünülüyor ama bence walkmenleştirilmiş S700.
    Bu yüzden karşılaştırmayı W800 üstüne yapmak (benzer özellikler taşısada) haksızlık olur.

ama yani şu w900 lerle ugraşacaklarına adamlar kapaksız w900i ayarında bi telefon yapsalraya!! dimi????

• W900 Genpa'da 1110 ytl.Çok pahalı ya...
  • w900 950-1000 ytl arası olur yakında piyasada peşin fiyatı
    yani n70 ile aynı fiyat olur yaklaşık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 3 Şubat 2006 22:12:06 >
  • W serisinin devamı geldiği gibi bence " S " serisi içinde büyük bir atak bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.