Şimdi Ara

w800i nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scrtlg

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

isletım sıstemli telefon kulandysan bu telefonu kualnmak sıkıcı gelır sana ama ole dgılse guzel olabılr

Ben 6600'dan geçtim hiçte sıkıcı gelmedi...
    quote:

Ben 6600'dan geçtim hiçte sıkıcı gelmedi...

kısıden kısıye gore degısr dostum elbet sevndım senın adına ıyı gunlerde kulan
  • 6680i resimde falan geçiyor ama çok çok büyük bi fark yok bilgisayarda onunda iyi görünüyor 6680 de symbian olması falan da iyi abim telefon alırsa bugün falan 6680 alcak(ki w800iden 100 ytl pahalı)kıyasla
    quote:

Orjinalden alıntı: mühendis

arkadaşlar hepınıze tesekkur ederım ama benı nokia olmaması korkutuyor yanı ben cok telefon degıstıren bırıyım satarken cok zarar ederım dıye dusunuyom.ondan kararsızım yoksa 6680 mı alsam ?fıyat onemlı degıl!!!
  • dostum bende en yakın zamanda bi tane w800i alıcam çok kral telefon valla program konusuna gelince symbianlarda saçma saçma programlar yok sinek kovucuymuş yok buymuş java olarak bulabileceğin çok güzel programlar var hunter91 arkadaşımızında sölediği gibi yani en azından benim için gerekli olan 2 program var 1. si msn programı (o zaten kendi içinde varmış) 2. de opera programı bu program çokta gerekli değil ama madem var faydalanalım dimi valla bende 6680 var ve onu verip w800i alıyorum artık sen düşün hiç nokia falan die aldanma bundan önceki telefonum 6230i idi ve donmalara kendiliğinden kapanmalara neden oluyodu w800i sağlam telefondur hiç kendini kasma al kendine bi w800i burda sölenenlerede hiç kulak asma göreceksinki piyasadaki en kullanışlı telefon resim konusunda hiç bi telefon geçemedi müzikte ise yine bir SE modeli olan w550i geçebildi sadece kullanılışı bende ilk önce tereddüt ettim nokia kullandım alışabilir miyim die ama msj yazarken falan çok rahatlık oluyo + görünümü çok hoş tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: gren

w800i -w810-w900 walkmen telefon serisi
    videoda vasat onun dışında iyi telefon
    -2mp-autofocus-macro çekimle kalitelifotoğraf
    -400-9 pil ömrü
    -açıkken 15-kapalıyken 30 saat mp3
    -rds destekli fm radyo
    -sony megabbass teknolojisi ile mp3 kalitesinde rakipsiz-w550i hoparlarde geçiyor yalnız onu

daha çok bilgi için k750i-w800iciler buraya topiğinde 1.sayfaya bakabilirsin

w900 en geç şubatta çıkar-videosuda iyi farklarvar
    w810 biraz daha geççıkar

W550'iyi unutma

• onu bende yazıyodum da sonra aklına gelmiş herhalde altta yazmış
    quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

w800i -w810-w900 walkmen telefon serisi
    -400-9 pil ömrü
    -rds destekli fm radyo
    -sony megabbass teknolojisi ile mp3 kalitesinde rakipsiz-w550i hoparlarde geçiyor yalnız onu

w810 biraz daha geççıkar

W550'iyi unutma

• quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

w550i-w800i -w810-w900 walkmen telefon serisi
    -400-9 pil ömrü
    -rds destekli fm radyo

w810 biraz daha geççıkar

W550'iyi unutma

W550İYİDE UNUTMADIM TABİ ARKADAŞ YAKALAMIŞ
    ama genede bir edit yapayım yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 7 Ocak 2006 19:55:21 >

• symbian falan iyide bi tek o var diyede büyük seste geri ekranı soluk bir telefonda aslında alınmaz telefona napcam bulaşıklarımı yıkatcam(çoğu şey yapılabilir de işe yarayan programlar az bi de ille de olması gereken program yok,programların çoğu + olarak kalıyor ne bileyim mesela eskiden sınırsız kamera programı mp3 player falan işe yarıyordu)symbian da belli bir yere kadar(javadan tabii iyi ama) w800ide java olmasada içindekilerle götürür ama onun dışındaki özellikleri çok iyi tabi,ses kalitesi bile almak için bir neden, dışarıya da öyle yüksek ve kaliteli ses veren bi 512 mblık sony mp3 player ile 2mp autofocuslu bir sony camera ile renkli ekranlı güzel bi sony ericsson telefon alsak hem daha pahalı olur hemde taşıma da biraz zorlanırdık(aslında çoğu telefon böyle ama bu telefonda mp3 playerı taşımana gerek yok diğerleri bir telefon için standartta çalıyor)
    quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

dostum bende en yakın zamanda bi tane w800i alıcam çok kral telefon valla program konusuna gelince symbianlarda saçma saçma programlar yok sinek kovucuymuş yok buymuş java olarak bulabileceğin çok güzel programlar var hunter91 arkadaşımızında sölediği gibi yani en azından benim için gerekli olan 2 program var 1. si msn programı (o zaten kendi içinde varmış) 2. de opera programı bu program çokta gerekli değil ama madem var faydalanalım dimi valla bende 6680 var ve onu verip w800i alıyorum artık sen düşün hiç nokia falan die aldanma bundan önceki telefonum 6230i idi ve donmalara kendiliğinden kapanmalara neden oluyodu w800i sağlam telefondur hiç kendini kasma al kendine bi w800i burda sölenenlerede hiç kulak asma göreceksinki piyasadaki en kullanışlı telefon resim konusunda hiç bi telefon geçemedi müzikte ise yine bir SE modeli olan w550i geçebildi sadece kullanılışı bende ilk önce tereddüt ettim nokia kullandım alışabilir miyim die ama msj yazarken falan çok rahatlık oluyo + görünümü çok hoş tavsiye ederim

• temel özelliği mp3 ama bunun yanında 2mp lik kalitesi oldukça kaliteli resimler çekiyo ben tavsiye ederim ama W810 u gördükten sonra bilmem valla nama inanılmaz şık geldi
  • bence mukemmel bi telefon al pisman olmazs1n derim
  • valla örnek olarak şeyi söyleyeyim abim yıllardır nokia kullandı symbian olduğu içinde 6680 almaya gitti ama w550i aldı çünkü:çok daha küçük ve resimlerindekinden daha güzel,6680nin ekranı 262144 renk olmasına rağmen w550inin ekranının yanında soluk kalıyor hemde açık bi farkla,mp3 kalitesi ve ses seviyesinde onu geçen veya geçebilcek bir telefon tanımıyorum tabii geçecek olan çıkar yine sony ericssondantelefondan mp3 dinledikten sonra bilgisayarımdaki creative hoparlör sisteminden bile müzik dinleyesim gelmiyor onda bile duyamadığımız tizleri duyuyorum ayrıca kulaklıkta mega bassı açınca gerçekten diğer telefonlara farkı atıyor mp3 çalarlara yaklaşıyor öyleki abim creative mp3 çalarını usb bellek olarak kullanmaya başladı artık taşımıyor onu zaten aratmıyor fazlamenü geçişleri hızlı ve güzel menü önceki se'ler gibi (k700i,s700i vs)ama yenilik olarak temayla değişmesi ve yeni klasör,şarkı.. vs adlarının kayarak gelmesi güzel bir görüntü katıyor 3d oyunlar falanda başarrılı ayrıca aynı 3d olan veya olmayan hem symbianlı nokialarda çalışan hemde sony ericssonlarda çalışan bi oyunu sony ericsson gerçek hızında oynatırken nokia da daha yavaş olabiliyor(oyundan oyuna değişiyor tabii ama genelde böyle bundaki etken ekran yenileme sıklıkları falan var 2d,3d de bunlarda se'nin daha iyi olması etken)rds radyoda güzel radyo isimleri vs geçiyor ekranın ortasında, bi yenilik,kamerası da iyi videosunda karelenme,bozulma yoktu güzeldi fotoğrafları gündüz güzel akşam ve kapalı alanda ışık+gece modu açıldığında güzel ayrıca kamera menüsü k750i ile aynı,almayı düşünenlere tavsiye ederimsorunsuz ve kullanışlı güzel bir telefon,sanırım yeterli anlatmışımdır

• bikaç şey daha ekleyeyim 6680de symbian var bu bir artı ama aratmıyor symbianı zaten işe yarayan bikaç programın javasını buluyosun symbian programları kadar iyi değil ama işini görüyor yanii iyi ,java da olmayan symbian programları da var mesela smart movie,fe explorer vs bunlar güzel programlar ama şart değil birer artı olarak kalıyor ayrıca telefonun (w550i)içindeki tanıtım videosunda ses güzeldi görüntü netti türüne baktığımda mpeg-4 tü bu da yeterli telefon ekranında daha yüksek kalitede olsa pek anlamıyorsun açıkcası,alacaklar fazla düşünmesin w800i veya w550i alın ama w800iyi tavsiye ederim ben seste w550i ama kamerada w800i derim ,kameradaki fark sesteki farktan biraz daha fazla onun için w800i
  • beğenen alsın pişman olmaz kimseresimleri de gerçekten digital cameraları aratmıyor videosu telefonda güzel,n70-90 symbian ve bir iki özellik için alınabilir ama symbian ne çok büyütülcek bişey ne de çok küçümsencek bişey yani isteyen alır yani hem şart hem de değil diyebiliriz (kişiden kişiye değişir) ama şöyle bişeyde var bu telefonları alanlar genelde symbian için alıyor symbian dışındaki özellikleri w800iyi geçemez(bi tek video çözünürlüğünde falan geçiyor +n90 ekran çözünürlüğünde ama ekran kalitesi çok çok üstün değil çünkü ekran daha büyük mesela çözünürlükleri aynı olsaydı w800inin ekranı daha kaliteli olurdu)
    ayrıca w810 şık bir telefon evet,w800iyi renginden dolayı almayanlar için ilaç diyebiliriz,ayrıca se de edge yok lafının sonu geldi ama fiyat olarak pahalı olacak w800iden,çıkıncada w800i iyice ucuzlayacak ve w900i çıkınca,w800i fiyat-performans olarak rekora gidecek
    quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

temel özelliği mp3 ama bunun yanında 2mp lik kalitesi oldukça kaliteli resimler çekiyo ben tavsiye ederim ama W810 u gördükten sonra bilmem valla nama inanılmaz şık geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 8 Ocak 2006 0:13:38 >

• symbian için ihtiyaç değil alışkanlık
    symbian şart değil şartlanılmışlık

peki neden bence böyle
    -çünkü hunterin dediği gibi çok gerekli şeyler w800idede var
    tam ekran resim-tam ekran video-mp4 film vb

w800de olup symbianda olmazsa olmaz denecek program 5i geçmez zaten

ama 100 program saysalarda bu kadar işte

w800i iyi bir seçim olur ama w810-w900ü de düşünebilirsin duruma göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: 17egemen

dün aldım inanılmaz bir telefon. hemen almalısın.

Nesine inanamadın?
  • Doru demişin hunter dostum fakat ben şuan için W810i yi çok beğendim telefon belleğinin düşürülmüş olmasıda çok önemli değil çünkü kart desteği çok yüksek, ama herşeyden öte alet şık hoca anlatabiliyorummu beni o etkiledi ama tabi hepsinden öte fiyat büyük bir soru işareti ne kadar olur bilinmez alında bilinirde bilmek istemiyoruz uçuk olacağı için ben 1 tekliğin altında piyasa çıkış fiyatı olmaz derim

quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

beğenen alsın pişman olmaz kimseresimleri de gerçekten digital cameraları aratmıyor videosu telefonda güzel,n70-90 symbian ve bir iki özellik için alınabilir ama symbian ne çok büyütülcek bişey ne de çok küçümsencek bişey yani isteyen alır yani hem şart hem de değil diyebiliriz (kişiden kişiye değişir) ama şöyle bişeyde var bu telefonları alanlar genelde symbian için alıyor symbian dışındaki özellikleri w800iyi geçemez(bi tek video çözünürlüğünde falan geçiyor +n90 ekran çözünürlüğünde ama ekran kalitesi çok çok üstün değil çünkü ekran daha büyük mesela çözünürlükleri aynı olsaydı w800inin ekranı daha kaliteli olurdu)
    ayrıca w810 şık bir telefon evet,w800iyi renginden dolayı almayanlar için ilaç diyebiliriz,ayrıca se de edge yok lafının sonu geldi ama fiyat olarak pahalı olacak w800iden,çıkıncada w800i iyice ucuzlayacak ve w900i çıkınca,w800i fiyat-performans olarak rekora gidecek
    quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

temel özelliği mp3 ama bunun yanında 2mp lik kalitesi oldukça kaliteli resimler çekiyo ben tavsiye ederim ama W810 u gördükten sonra bilmem valla nama inanılmaz şık geldi

• belki fazla yüksek bi fiyata çıkar ama sonra fiyatı dengelenir 800 gibi bişey olur ama yine de w800iden pahalı olacağı kesin
  • orası aşikar ama bence biraz W900 ün önünü keser gibimede geliyo bi S700 vakası yaşayabilir W900
  • bence peşin fiyatları piyasada bu dengede olur tahminen
    w900.............1100
    w810..............900
    w800.............750
    k750.............650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 8 Ocak 2006 0:48:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.