Şimdi Ara

w800i nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dsotum sen gönlünden geçenleri solemişin bence üstte yazdığın iki modele 100 er daha ekle benden
    quote:

Orjinalden alıntı: gren

bence peşin fiyatları piyasada bu dengede olur tahminen
    w900.............1100
    w810..............900
    w800.............750
    k750.............650

• yaaa bu w810 un tipine baktımda w800 göze daha hoş geliyo bence bide bişey sorucam w810 da 512 mb kart veriyolarmı yanında?
    quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

Doru demişin hunter dostum fakat ben şuan için W810i yi çok beğendim telefon belleğinin düşürülmüş olmasıda çok önemli değil çünkü kart desteği çok yüksek, ama herşeyden öte alet şık hoca anlatabiliyorummu beni o etkiledi ama tabi hepsinden öte fiyat büyük bir soru işareti ne kadar olur bilinmez alında bilinirde bilmek istemiyoruz uçuk olacağı için ben 1 tekliğin altında piyasa çıkış fiyatı olmaz derim

quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

beğenen alsın pişman olmaz kimseresimleri de gerçekten digital cameraları aratmıyor videosu telefonda güzel,n70-90 symbian ve bir iki özellik için alınabilir ama symbian ne çok büyütülcek bişey ne de çok küçümsencek bişey yani isteyen alır yani hem şart hem de değil diyebiliriz (kişiden kişiye değişir) ama şöyle bişeyde var bu telefonları alanlar genelde symbian için alıyor symbian dışındaki özellikleri w800iyi geçemez(bi tek video çözünürlüğünde falan geçiyor +n90 ekran çözünürlüğünde ama ekran kalitesi çok çok üstün değil çünkü ekran daha büyük mesela çözünürlükleri aynı olsaydı w800inin ekranı daha kaliteli olurdu)
    ayrıca w810 şık bir telefon evet,w800iyi renginden dolayı almayanlar için ilaç diyebiliriz,ayrıca se de edge yok lafının sonu geldi ama fiyat olarak pahalı olacak w800iden,çıkıncada w800i iyice ucuzlayacak ve w900i çıkınca,w800i fiyat-performans olarak rekora gidecek
    quote:

temel özelliği mp3 ama bunun yanında 2mp lik kalitesi oldukça kaliteli resimler çekiyo ben tavsiye ederim ama W810 u gördükten sonra bilmem valla nama inanılmaz şık geldi

• k700inin s700iden çok sattığı için diyosun sanırım olabilir herkes bi video için daha pahalı bi telefon almayabilir w900inin önünü keser bencede ama w900i belki 1200 ytlden falan çıkar s700i gibi(gerçi o 1350 ytlden çıkmıştı ama)ama sonra ucuzlar yine de arada bi para farkı olur ama az olursa daha çok alıcısı çıkar diye düşünüyorum(n70-n90 gibi)
  • w810da 512 mb hediye
    sonunun s700i gibi olmasını istemiyorsa 1100den çıkar umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 8 Ocak 2006 0:56:11 >
  • bence piyasaya çıkış tarihleri biraz daha birbirinden uzak olmalıydı hiç hesapta yokken birden W810 düştü zaten piyasaya
  • se piyasayı boş bırakmamayı düşünüyor artık anlaşılan
    o yüzden 2 ayda bir telefon çıkararak ürün gamı ve piyasada arkasına aldığı rüzgarı kaybetmeden
    hareket ediyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 8 Ocak 2006 1:10:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *GökCell*

bugün aldım yavv ama sadece dışına bakabiliyorum kendileri ilk şarjlarında çünkü çok hoş ama resimlerde göründüğünden daha zarif sanırım dikkatli kullanmam gerekecek ama olsun w800 e yakışır ,ben al derim kesinlikle

Hayırlı olsun, ama öle 13-14 saat şarja gerek yok, 1.5 saat yeter.Ben yarım saat etmiştim K750'yi

• abimde w550isini 2-3 saat şarjda tuttu tabi kullanırken
  • tesekkür ederim sanırım w800 alacam sonrada w810i cıktımı ondan bılmıyom artık kafama gore takılacam.bu arada ne zaman cıkar bu telefonlar ?????????
  • W800 piyasada, W810 ise sanırım 1 ay içinde düşer piyasaya
  • quote:

W800 piyasada, W810 ise sanırım 1 ay içinde düşer piyasaya

1 ay da piyasaya düşeceğini hiç sanmıyorum..
  • çok beklerler ise bu sefer W900i ile çakışacak ondan 1 ay içinde çıkar diyorum
  • aslında w810inin w900iden önce çıkması lazım çünkü o w800i ile w900i arasında bi ara telefon ama w900iden sonra çıkabilir hani yeni ama bi düşük olarak se'nin politikasına bakar piyasa sürme süresi
  • w800i çıktığında k750inin fiyatı nekadar düşmüştü hatırlayan varmı
  • W800i yi herkese tavsiye ederi arkaşlar.alalı bir hafta oldu ama hala ilk günkü heyecanı taşıyorum walla
  • Bu ilk şarj 14 saat muhabbetine hala giren varmı yav
    Baba ne şarzı, tak kullan ya, bi numara olmaz...
  • hadi hayırlı olsunda se ile çekilen fotolar vardı bugün metallica açtı oraya hiç foto eklemiyorsun yaw
    quote:

Orjinalden alıntı: Maximus_16

W800i yi herkese tavsiye ederi arkaşlar.alalı bir hafta oldu ama hala ilk günkü heyecanı taşıyorum walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MG.

w800i çıktığında k750inin fiyatı nekadar düşmüştü hatırlayan varmı

w800i ilk çıktığında k750i çıkalı henüz 1 Ay olmuştu

w800i boynerde 850ye alanlar vardı
    k750i ise 750ye çıkmıştı

ama tabi vadeli vb şartlara göre fiyatlarda değişkenlik vardı

ve k750i-w800i bu günlerde k750i............700 w800i...................800 civarı fiyatı
    en düşük estore fiyatları bu arada bildiğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 13 Ocak 2006 22:46:23 >
  • bn w800i kullanıoum şiddetle tawsiye ederim...videosu da o kadar kötü deil bnce ama mükemmel deil...kameraya hiç laf yok...sesi zaten anlatmama gerek yok kullanım kolay ekran çok ii resimler süper gözüküo...
  • bnde aldım walla süper müthiş memnunum ilk bi kaç hafta böle 8-9 saniyeli dandik videolar çekiodu sora ayarda yüksek kaliteli video seçeneği varmış şimdi kalitesi gayet yeterli bi şekilde uzun videolar çekebiliom ses falan zaten sony ericsson dan anlaşıldığı gibi SONY işi bitirmiş bnce kesinlikle almalısın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.