Şimdi Ara

w800i önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar w800i nin dışı kauçukmuş kullanınca kirleniyo diye duymuştum.Telefonun beyaz ağırlıklı olması bunun doğru olabileceğini söylüyor.w800i kullananlar cevaplarınızı bekliyorum
    Bu telefonu almayı düşünüyorum ama bu içime korku düşürdü

• Kauçuk olması bence iyidir sağlamlık açısından ama söylentidir bunlar ben 3 aydır kullanıyom telefon hala cillop gibi en ufak bir sorun yok.
  • valla bende 2 ay kullanılmış aldım cillop gibi aynen neçizik ne kirlilik var malzemesini sevdim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rail -- 22 Şubat 2006 18:22:26 >
  • cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
  • Dışı kesinlikle kauçuk değil ama öyle olsa daha mı sağlam olurdu acaba Ayıca W800 malzeme kalitesi baya iyi. Benim 3,1/2 aylık W800 ü fabrika ayarları çekip, şöyle bi ıslak mendille silip kutusuna koysak telefoncu sıfır niyetine tutturabildiğine verir walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

Dışı kesinlikle kauçuk değil ama öyle olsa daha mı sağlam olurdu acaba Ayıca W800 malzeme kalitesi baya iyi. Benim 3,1/2 aylık W800 ü fabrika ayarları çekip, şöyle bi ıslak mendille silip kutusuna koysak telefoncu sıfır niyetine tutturabildiğine verir walla

kesinlikle kauçuk ayakkabılar nasıl daha sağlamsa kauçuk telefonda okadar sağlam olur benzetme teoremi

• quote:

Orjinalden alıntı: Pityocampa

quote:

Dışı kesinlikle kauçuk değil ama öyle olsa daha mı sağlam olurdu acaba Ayıca W800 malzeme kalitesi baya iyi. Benim 3,1/2 aylık W800 ü fabrika ayarları çekip, şöyle bi ıslak mendille silip kutusuna koysak telefoncu sıfır niyetine tutturabildiğine verir walla

kesinlikle kauçuk ayakkabılar nasıl daha sağlamsa kauçuk telefonda okadar sağlam olur benzetme teoremi

• elin kirliyken dokunma telefona maazallah
  • alakası yok kesinlikle bende başta korkmuştum ama 2 aydır rahat rahat kullanıyorum kirlenme filan yok
  • W800 balçıkla ya da atılan çamurla kirlenmez
  • quote:

W800 balçıkla ya da atılan çamurla kirlenmez

kısa ve öz...
  • yoık kirlenme fakat seçim tuşu zamanla cıkabiliyor
  • ilk telefonum siemens m35 (çalınmıştı) kauçuktu.. duşta bile sualtında konusabilyordum.. yere defalarca attığım olmuştur.. taş gibiydi... özledim onuu w800 keşke kaucuk olsaydı...
  • w800 kobaltta (uzay mekiklerinde kullanılır) yanmaz yapışmaz leke tutmaz malzemeden yapılmıştır. ayrıca vim ve cif ile çok kolay temizlenir
  • ACE kullanın telefonla dost lekelere düşman
  • Arkadaşlar telefonunuzu ispirto ile silin acayip güzel yapıyo parıl parıl parlıyo walla w800 ü yapın turuncusu göz alıyo bakamassınız hiçbir zararıda yok
  • yok arkadaşlar bunların hiçbirisi işe yaramaz kesin çözüm kezzap bir şişe kezzap telefon pırıl pırıl
  • kaucuk değil ama cabuk kilendiği kesin arkadaşlar
  • her S.E topiğinde görüntü kirliliği yaratmak zorunamısın
    quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

w800 kobaltta (uzay mekiklerinde kullanılır) yanmaz yapışmaz leke tutmaz malzemeden yapılmıştır. ayrıca vim ve cif ile çok kolay temizlenir
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Arkadaşlar telefonunuzu ispirto ile silin acayip güzel yapıyo parıl parıl parlıyo walla w800 ü yapın turuncusu göz alıyo bakamassınız hiçbir zararıda yok

arkadaşım bu cevabında ciddimisin yoksa şaka mı.Sizin yorumlarınız benim kararlarıma etki edecek.Cep doktor senin dediğin doğru olabilir ama diğer arkadaşlar lütfen şaka yapmayım.Gerçek yorumlar yazan arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.