Şimdi Ara

W800i Pc bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. elden w800i aldım. Yanında cd vermiyordu. Telefoncudan PC bağlantı kablosu aldım. Bir driver sitesinden programı ve driveri yükledim. Data kablosunu taktığımda Şarj oluyor yazıyor. Bu normal mi. Ve data kablosunu takınca memory stick takılı görünmüyor. Bilgisayardan önce telefona sonra da karta atıyorum. Ne önerirsiniz. iyi günler.

• yok mu bilen?
  • sarj yapması normal,telin içinde hafıza kartı varken teli usb ye bağlayın,memory stick i ayrı bir sürücü olarak görecektir.ve işiniz bitince donanımı güvenle kaldır seçeneğini seçmeniz gerek.
  • şarz yapması normal ama ilerde yapmazsa bu anormal
  • Evet arkadaşlarında dediği gibi şarj yapması normal telefonun bir özelliği bu ve gayet güzel bir özellik BENCE..
    Driver konusuna gelirsekte telefonun hafıza kartı bilgisayarda çıkarılabilir disk olarak gözükür. Yani driverleri tam ve doğru yüklenmişse bilgisayarımın içinde çıkarılabilir disk olarak görürsün ve istediğin gibi kopyala yapıştır yaparak hafıza kartını kullanabilirsin.
    Ama eğer görünmüyorsawww.sonyericsson.com.tr adresinden driverleri indirip tekrar dene bence..
    Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.