Şimdi Ara

---w800i yeni kasa--- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 10_ur

işte cesaret diyorsun da tek telefonu ve de biraz fiyatı yüksek olunca insan tırsıyor doğal olarak.. yani sen sorun olmadan baka baka yaptın demek.. ?

kendin takmayı dene ve telefonu çöpe at!!!
  • ne alakası var beyler iş el becerisinde bitiyoo sakın bi ortamda elınde tornavida seti olan herkez bunu yapabilir 1-2 şartla tabiki

ekranın tusbordunun ne kameranın filmine cok dikkat etmek bordu kaldırmadan önce altına dikkatlıce bakmak filimlerin gectigi yerlerı dıkkatlıce kaldırmak

vidaları zarar vermeden açmak

vicudunuzdaki statik elektirigi boşaltmak topraga baglı bileklik veya ceşitli metal eşyalara dokunmak

yidene KENDİNE GÜVENMEYEN TAKMASIN ALDIGINIZ YERLER 5 YTL FARKLA TAKARLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

ne alakası var beyler iş el becerisinde bitiyoo sakın bi ortamda elınde tornavida seti olan herkez bunu yapabilir 1-2 şartla tabiki

ekranın tusbordunun ne kameranın filmine cok dikkat etmek bordu kaldırmadan önce altına dikkatlıce bakmak filimlerin gectigi yerlerı dıkkatlıce kaldırmak

vidaları zarar vermeden açmak

vicudunuzdaki statik elektirigi boşaltmak topraga baglı bileklik veya ceşitli metal eşyalara dokunmak

yidene KENDİNE GÜVENMEYEN TAKMASIN ALDIGINIZ YERLER 5 YTL FARKLA TAKARLAR

Bence de hiç uğraşma, ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

servis imkansız takmaz...
    yazarların imza günleri olurda bazıları korsan kitabı imzalatırya..ondan farkı olmaz..

bi resimli anlatım vardı..nasıl değişeceğine ilişkin..onu bul ve kendin yap

sen çok zekisin yaw....senin gibi bir insan bir arkadaşımıza o dediğin topikteki resimli anlatımdan yap dedi!!!...o da gaza geldi yapmaya çalıştı!!!....ben yapma dedim..sonucu ne oldu telefon kullanılamaz hale geldi....hem servis bunu yapıyor...bilmeden konuşmayalım....sanki sen hiç denedin de!!!..alla alla yaa!!!

onu burda birçok kişi yaptı.. insan ne kapasitede olduğunu bilir yapar yada yapmaz..kimseyi mecbur tuttuğumuz yok
    sen ne sanıyorsun ki kendini

• tamam arkadaşlar sakin olalım..
  • quote:

tamam arkadaşlar sakin olalım..

• el becerisinde bitiyor herşey.. eğer yapabilirim dersen kendin yap çünkü arkadaşın k750i telefonunu verdik kapak değiştirmek için joistick çalışmamıştı sonra ben söktüm tekrar topladım canavar gibi oldu telefonu daha öncede hiç sökmemiştim. eğer el becerin varsa kendin yapmanı tavsiye ederim bende t610i vardı onu sökmüştüm temizlemek için tuş takımının filmini tam oturtmamıştım tuşlar çalışmamıştı 1 saat uğraşmıştım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcorcun

el becerisinde bitiyor herşey.. eğer yapabilirim dersen kendin yap çünkü arkadaşın k750i telefonunu verdik kapak değiştirmek için joistick çalışmamıştı sonra ben söktüm tekrar topladım canavar gibi oldu telefonu daha öncede hiç sökmemiştim. eğer el becerin varsa kendin yapmanı tavsiye ederim bende t610i vardı onu sökmüştüm temizlemek için tuş takımının filmini tam oturtmamıştım tuşlar çalışmamıştı 1 saat uğraşmıştım...

işte yapmasına yapabilirim,elim yatkın böyle işlere ama bir de aleti dağıtırsak daha büyük masraf ..
  • kendim yaparım dersen (ben kendi k750i'min kasasını kendim değiştirmiştim) en çok dikkat edeceğin noktalar bağlantı noktaları olsun,özellikle ekranla kasanın bağlantı noktası olan soket.Ekranı çıkartmadan önce soketi çıkartmalısın.Bu soketleri yerinden yavaş ve dikkatlice çıkartırsan ve elin bu işlere yatkınsa problem çıkmaz.gene de şahsi tavsiyem bunu daha önce yapmış olan birine yaptırmandır.
  • forumda bir yerlerde nasıl değişeceği resimlerle iyice izah edilmişti.
    orayı inceledim ve kendi becerime güvenerek yaparım dedim.
    w700 sahibiyim ve w800i kapağı monte ettim
    hatt sonra yeni bir w700 kapağı ile kombine yaptım
    hiç bir problem olmadı

istanbulda tahtakalede kapaklar 10$ bilginiz olsun
  • eğer kasa almadıysanız alacağınız kasanın orjinal olmasına dikkat edin,gerçek orjinal kasa kolay bulunmuyor ve bulunduğu zaman fiyatları yüksek oluyor,çin malı orjinal diye fason kasa satanlara dikkat edin.ben böyle bir gaflette bulundum,çin malı orjinal kasa aldım , telefonda kulağınızı dayadığınız yerdeki kulaklık delikleri açılmamıştı kasada,onları saatçi tornavidasıyla kendim açtım.daha sonra telefonun kasasını tekrar açmam gerekti,bu sefer de vida yerleri çatladı kasanın.anlayacağınız ucuz etin yahnisi pek oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toggy06

eğer kasa almadıysanız alacağınız kasanın orjinal olmasına dikkat edin,gerçek orjinal kasa kolay bulunmuyor ve bulunduğu zaman fiyatları yüksek oluyor,çin malı orjinal diye fason kasa satanlara dikkat edin.ben böyle bir gaflette bulundum,çin malı orjinal kasa aldım , telefonda kulağınızı dayadığınız yerdeki kulaklık delikleri açılmamıştı kasada,onları saatçi tornavidasıyla kendim açtım.daha sonra telefonun kasasını tekrar açmam gerekti,bu sefer de vida yerleri çatladı kasanın.anlayacağınız ucuz etin yahnisi pek oluyor.

Çok doğru.Kasanın ve diğer hangi parça olursa olsun.Aslı (orjinal) olması çok önemli.

• ben k750i yi tek tek çok özenle kasasını değiştirdim..bu iş çok titiz bir şekilde yapılması gerekiyor..öncelikle vidaları kaybetmeyin..imkanınız varsa videoya çekin ben gerçi çekmemiştim ama...neyi nerden aldığınızı unutmayın yada kasadan kasaya çıkartıp takın hemen böylece daha kolay olur..w800i takılması bana göre kolay bi tel k70i ye çok benziyorbence korkcak bişey yok yavaş yavaş sindire sindire yapın yeter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OmerEmir

forumda bir yerlerde nasıl değişeceği resimlerle iyice izah edilmişti.
    orayı inceledim ve kendi becerime güvenerek yaparım dedim.
    w700 sahibiyim ve w800i kapağı monte ettim
    hatt sonra yeni bir w700 kapağı ile kombine yaptım
    hiç bir problem olmadı

istanbulda tahtakalede kapaklar 10$ bilginiz olsun

linki biliyorsan werir misin?
  • tamamdır buldum buyrun siz de bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_8401494/tm.htm
  • quote:

tamamdır buldum buyrun siz de bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_8401494/tm.htm

neyi buldun...bi bakalım....
  • ben de buldum deyice yaw...linki bende vardı istediğini görmedim....yalnız kardeş buna da bi bak derim.....ayrıntılı k750i sökülmesi....
    http://rapid-share.com/files/32947131/Repair_Manual_K750i.pdf.html
    (-yi kaldırın)
  • quote:

ben de buldum deyice yaw...linki bende vardı istediğini görmedim....yalnız kardeş buna da bi bak derim.....ayrıntılı k750i sökülmesi....
    (-yi kaldırın)

dostum,werdiğin P.P. de resimli anlatım mükemmel.. eline sağlık
  • quote:

quote:

ben de buldum deyice yaw...linki bende vardı istediğini görmedim....yalnız kardeş buna da bi bak derim.....ayrıntılı k750i sökülmesi....
    (-yi kaldırın)

dostum,werdiğin P.P. de resimli anlatım mükemmel.. eline sağlık

rica ederim...gerçekten çok detaylı anlatımlı!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.