Şimdi Ara

---w800i yeni kasa---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

netten böyle bir kasa sipariş werirsem teknik serwise mi taktırmalıyım kasayı yoksa telefonu dağıtmadan kendim takabilir miyim???(telefoncu değilim ve telefonu dağıtmaktan korkuyorum).. bilen arkadaşlar sizce normal bir kişi takabilir mi bu kapağı??

http://urun.gittigidiyor.com/100-Orijinal-SonyEricsson-W800i-Kasa_W0QQidZZ3909354

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_ur -- 22 Mayıs 2007; 18:47:59 >

• Serviste taktırmanı öneririm arkadaşım, ne olur ne olmaz.
    Bir de Türkçe'de w diye bir harf yok, lütfen biraz dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlteriş Kutluk Kağan -- 22 Mayıs 2007; 10:57:37 >
  • servise götürmenizi öneririm aksi taktirte siz takmaya çalışırsanız ihtimal ile ekran problem çıkartacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 22 Mayıs 2007; 11:16:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Spell

Serviste taktırmanı öneririm arkadaşım, ne olur ne olmaz.

klawyemde dediğin harf yok,koptu gitti,uçtuuu
    neyse konudan çıkmayalaım da şimdi serwise wericem para isterler herhalde???
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10_ur

quote:

Serviste taktırmanı öneririm arkadaşım, ne olur ne olmaz.

klawyemde dediğin harf yok,koptu gitti,uçtuuu
    neyse konudan çıkmayalaım da şimdi serwise wericem para isterler herhalde???

Kasa değişimi için çok bi para istemezler tahminimce.
  • bence kendiniz yapmayın...zira forumda bir arkadaş denemiş başarısız olmuştu....en iyisi servise vermek...
  • servise götürmek en mantıklısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence kasa almadan önce servise sorun,dışarıdan kasa alsam siz ne kadara takarsınız,ya da kasa sizden olursa kasa değişimi ne kadar olur.aradaki farka göre karar verirsiniz.belki de dışarıdan aldığınız kasayı takmak istemezler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toggy06

bence kasa almadan önce servise sorun,dışarıdan kasa alsam siz ne kadara takarsınız,ya da kasa sizden olursa kasa değişimi ne kadar olur.aradaki farka göre karar verirsiniz.belki de dışarıdan aldığınız kasayı takmak istemezler.

Bu daha mantıklı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: toggy06

bence kasa almadan önce servise sorun,dışarıdan kasa alsam siz ne kadara takarsınız,ya da kasa sizden olursa kasa değişimi ne kadar olur.aradaki farka göre karar verirsiniz.belki de dışarıdan aldığınız kasayı takmak istemezler.

Bu daha mantıklı

dediğini yaptım dışarıdan takmayla beraber kendi kasalarını(tabî orjinal mi bilmiyorum?)55 diyen war 35 diyen war,hatta 85 diyen oldu ..(Denizli'de oturuyorum), o yüzden güwenemedim kendim alayım dedim kasayı... işte takma parası tahmini ne kadar olur sizce? Daha sormadım ama sizden deneyimi olanlardan bilgi edineyim

• hiç bulaşma derim çok hassas bu teller en hassas yeride ekranın boarda oturduğu soket ve ekranın iletken filmi, illa da yapcam diyosan servis yapsın.
  • nie degıstırıyon kı kasadan memnun deıl mısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_delgado

nie degıstırıyon kı kasadan memnun deıl mısın

çok kötü yıprandı... oyüzden yenilemek istiyorum.. Ayna kısmı falan eskidi
  • hmmm 20 ytlye orjinal kapakla deiştiriolar burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905

hmmm 20 ytlye orjinal kapakla deiştiriolar burda

burda ????
  • servise taktır derim, alet elinde kalır üzülürsün
  • servis imkansız takmaz...
    yazarların imza günleri olurda bazıları korsan kitabı imzalatırya..ondan farkı olmaz..

bi resimli anlatım vardı..nasıl değişeceğine ilişkin..onu bul ve kendin yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

servis imkansız takmaz...
    yazarların imza günleri olurda bazıları korsan kitabı imzalatırya..ondan farkı olmaz..

bi resimli anlatım vardı..nasıl değişeceğine ilişkin..onu bul ve kendin yap

sen çok zekisin yaw....senin gibi bir insan bir arkadaşımıza o dediğin topikteki resimli anlatımdan yap dedi!!!...o da gaza geldi yapmaya çalıştı!!!....ben yapma dedim..sonucu ne oldu telefon kullanılamaz hale geldi....hem servis bunu yapıyor...bilmeden konuşmayalım....sanki sen hiç denedin de!!!..alla alla yaa!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 22 Mayıs 2007; 20:48:28 >
  • ben k750i ninkini değiştirmiştim yalnız kardeş bunu değiştirmen için siteden yine bir telefon tamir bakım seti alman gerekiyo tornavida takımı yani çok işine yarar çıkarırken tek tek foto yada videoya çek sonra tek tek bakar yaparsın biraz cesaretli olmak lazım bu konularda bende bi sorun olmamıştı ama sen yinede servise ver ben n73 e siyah kasa almıştım aldığım yere götürdüm adam tanıdık zaten verdim tık 1 saatte değiştirdi yada bazı yerlerde garantili teknik servis diye yazıyo oralara götür kck ya falan versen bence bu iş zevk için yapıldığı için uzatırlar ama oralar heen yapar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ltuğ -- 22 Mayıs 2007; 21:24:36 >
  • işte cesaret diyorsun da tek telefonu ve de biraz fiyatı yüksek olunca insan tırsıyor doğal olarak.. yani sen sorun olmadan baka baka yaptın demek.. ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.