Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sadece bas sesi için versiyonunu güncelleyemeyenler ve başka bir sürümü kullanan arkadaşlar sayfa başındaki anlatımla sadece aacoustik dosyasını değiştirerek R4DB005 ses özelliklerini yükleyebilirler.

(R4DB005'e ait aaccoustic dosyası sayfa başına eklenmiştir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 25 Ocak 2007; 9:22:34 >
  • Konu başındaki Far Manager programına ait link güncellenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 29 Ocak 2007; 13:16:23 >
  • bazı melodilerin sesleri tel kısık çıkıyo sesi arttırmak için bir program varmı
  • aacoustik dosyasının değişimini ses ayarlarıyla oynamak için yapıyoruz zaten

quote:

Orjinalden alıntı: barbar123456

bazı melodilerin sesleri tel kısık çıkıyo sesi arttırmak için bir program varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 25 Ocak 2007; 9:57:50 >
  • tşk ederim
  • arkadaşlar en eski sürümü yüklemiş oldum şimdi telefona R4CE012 CID49 sürümü bildiğim kadarıyla en eskisi peki R4EA031 CID49 sürümünü nasıl yüklüyüces?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

arkadaşlar en eski sürümü yüklemiş oldum şimdi telefona R4CE012 CID49 sürümü bildiğim kadarıyla en eskisi peki R4EA031 CID49 sürümünü nasıl yüklüyüces?

şu an dosyların bulunduğu site olan top sony de dosya indirimi geçici olarak durdurulmuş.açılınca r4ea031 sürümünü indirip flashlarsın.sonra far manager la customize işlemini yaparsın.sesi beğenmezsen de 05 sürümünün
    ses driverlarını yüklersin.
  • seustan güncelleyebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: okan

arkadaşlar en eski sürümü yüklemiş oldum şimdi telefona R4CE012 CID49 sürümü bildiğim kadarıyla en eskisi peki R4EA031 CID49 sürümünü nasıl yüklüyüces?
  • @strafer verdiğin r4db05 sürümüyle ilgili aacoustik dosyasının bu sürümden alıntı olduğundan eminmisin.
    Dosyayı değiştiştirdik ama istediğimiz verimi alamadık
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

@strafer verdiğin r4db05 sürümüyle ilgili aacoustik dosyasının bu sürümden alıntı olduğundan eminmisin.

evet kendi telefonumdan kopyaladım.ben gayet memnunum bu sürümün sesinden.hoparlör sesi kötü ama kulaklık gayet iyi.
  • kardeş böyle soruyorum sakın yanlış anlama
    benim telefonda son sürüm yüklü dosyayı değiştirdik hop.sesi daha kötü oldu diyebilrim
    kulaklıkta sorun yok

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

@strafer verdiğin r4db05 sürümüyle ilgili aacoustik dosyasının bu sürümden alıntı olduğundan eminmisin.

evet kendi telefonumdan kopyaladım.ben gayet memnunum bu sürümün sesinden.hoparlör sesi kötü ama kulaklık gayet iyi.
  • quote:

kardeş böyle soruyorum sakın yanlış anlama
    benim telefonda son sürüm yüklü dosyayı değiştirdik hop.sesi daha kötü oldu diyebilrim
    kulaklıkta sorun yok

niye yanlış anlayayım.w810i nin orjinal dosyarında hoparlör sesinin kısık olduğunu biliyorsunuz zaten.sizin verdiğiniz driverlarla ses yüklseldi ama çok kalitesiz.kulaklık sesi de çok bozuldu.ama bu kişiden kişiye değişir.hangisi hoşunuza gidiyorsa onu kullanın.
  • dün akşamki driveri yükledikten sonra hoporlör sesinden ben memnunum
    daha verimli bir bas alabilirmiyim diye yükledim r4db05 versiyonunun akustiğini ama beklediğim gibi çıkmadı
    w900'un aacoustik dosyasını bulabilirsik sesle ilgili bir sorunumuz kalmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 25 Ocak 2007; 13:59:26 >
  • bir de k750i nin 21 le biten sürümünün driverlarıyla denedim.senin verdiğinden bir farkı yok.
    şimdi bunu nasıl açıklarım bilmiyorum ama w810i nin hoparlörleri biraz farklı malzemeden üretilmiş.k750i nin hoparlörü poşet gibi bir şeyden ses çıkartıyor.w810i nin ki pc spekerlarındaki siyah malzemeden üretilmiş.
  • undergraund w810
    sınırları sonuna kadar zorlıyalım
  • dikkatli bakınca aradaki fark anlaşılıyor.

W810 Flash Tema,  Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver
  • @*BlaCkEaGLe* an itibariyle R4EA031 sürümüne geçitim ve orjinal R4DB005 ses dosyalarını far ile attım.evet seste bir değişikli olmuyor nedense.son sürümün sesi çok kötü.tekrar R4DB005 sürümüne dönücem.seste değişiklik olmaması ilginç doğrusu.
  • ilk resim R4EA031 sürümünde ki 4.5 versyon kamera sürücüsüyle çekildi.

bu da top sony den indirdiğim camera_driver_v.SHARP dosyasındaki driverla

resimleri pc ye indirip jostickin ortasına bakarsanız aradaki farkı görürsünüz.
    ikinci resim bariz daha net.biraz sonra başka bir driver daha deniycem

• resimleri bilgisayara indirdikten sonra baktım ama fark gördüğümü söyleyemem
    akşama bende bi kaç kamera sürüsücü deniyeceğim 16x zoom yapan bi sürüm vardı dün akşam onu incelicem
  • hocam peki ben seustan son sürümü yüklesem(ki seusu yükledim c ye basılı tut falan diyor tamam telefonu görüyor daha sonra biyere geliyor diyorki telefona dokunmayın falan yeşil ilerleme çubukları sürekli ilerliyor pat diye en baştaki "başlat" falan diyen ilk menüye dönüyor) flash temalar gidermi?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.