Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses dosyalarına döndü konu valla far manager ile flash temayapımı nasıl oluyor peki onu anlatsanız Fsx işeminden daha kısa oluyor sanırım?
  • flash temalara bişey olmaz
    gönül rahatlığıyla seustan güncellemeni yapabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: okan

hocam peki ben seustan son sürümü yüklesem(ki seusu yükledim c ye basılı tut falan diyor tamam telefonu görüyor daha sonra biyere geliyor diyorki telefona dokunmayın falan yeşil ilerleme çubukları sürekli ilerliyor pat diye en baştaki "başlat" falan diyen ilk menüye dönüyor) flash temalar gidermi?
  • ok hocam tekrar deniyicem update i
  • yüklemeden önce ;
    Denetim masasından bölgesel dil seçeneklerini ingilizce(ABD) olarak seçmen öneriliyor
    seustan güncelleme yaparken ne derece bi artısı oluyor bilmiyorum ama adamlar anlatımlarına bunuda eklemiş

quote:

Orjinalden alıntı: okan

ok hocam tekrar deniyicem update i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 25 Ocak 2007; 21:31:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: firozat

ses dosyalarına döndü konu valla far manager ile flash temayapımı nasıl oluyor peki onu anlatsanız Fsx işeminden daha kısa oluyor sanırım?

far managerlada atabiliyoruz temaları tpa/preset/system/destop/flash içine kopyalayarak.
  • Üstadlar, W810i aldım telefonun sürümü R4EA031, yüklü temalarsa Emerge, Equalizer, Orbit, Walkman. her hangi bir işlem yapmadan başlıktaki temaları yükleyince ANA menü hariç alt menüler temaya göre değişiyor. Anlaşılan ana menüyüde değitirmek için şu FX dediğimniz şey yapmam gerekiyor.

Bir kaç sorum olucak bir arkadaş

"Sürümünüzden memnunsanız Flash işlemi yapmanıza gerek yoktur.
    FSX yapmanız yeterlidir ve başarıyla sonuçlanmaması için bir neden yoktur." demiş...

ben sürümümden menunum yeni temaları "kesinlikle sorunsuz" ve risksiz olarak nasıl yüklerim. Sağlık sorunlarım nedeniyle Servis ile filan uğraşmam çok zor. Bana bir yol gösterin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

Üstadlar, W810i aldım telefonun sürümü R4EA031, yüklü temalarsa Emerge, Equalizer, Orbit, Walkman. her hangi bir işlem yapmadan başlıktaki temaları yükleyince ANA menü hariç alt menüler temaya göre değişiyor. Anlaşılan ana menüyüde değitirmek için şu FX dediğimniz şey yapmam gerekiyor.

FSX yapmanız yeterlidir ve başarıyla sonuçlanmaması için bir neden yoktur." demiş...

ben sürümümden menunum yeni temaları "kesinlikle sorunsuz" ve risksiz olarak nasıl yüklerim. Sağlık sorunlarım nedeniyle Servis ile filan uğraşmam çok zor. Bana bir yol gösterin.

sorun ve risk her zaman vardır.her şey doğru olsa bile elektirirk kesiliri, pc donar ne biliyim yanlışklıkla usb kablosu çıkar.biraz riski göze alacaksın.ama şöyle bir şey var.telefona zarar vermen imkansız gibi bir şey.telefon açılmayacak duruma gelsede düzeltmek mümkün.eğer olmuyorsa bu kişisel nedenlerden.

• quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

Üstadlar, W810i aldım telefonun sürümü R4EA031, yüklü temalarsa Emerge, Equalizer, Orbit, Walkman. her hangi bir işlem yapmadan başlıktaki temaları yükleyince ANA menü hariç alt menüler temaya göre değişiyor. Anlaşılan ana menüyüde değitirmek için şu FX dediğimniz şey yapmam gerekiyor.

sorun ve risk her zaman vardır.her şey doğru olsa bile elektirirk kesiliri, pc donar ne biliyim yanlışklıkla usb kablosu çıkar.biraz riski göze alacaksın.ama şöyle bir şey var.telefona zarar vermen imkansız gibi bir şey.telefon açılmayacak duruma gelsede düzeltmek mümkün.eğer olmuyorsa bu kişisel nedenlerden.

Anlıyorum,

Sürümü değiştirmeden FSX yaparak flash temaları çalıştırabilirim değil mi

İkinci olarak yükleme sırasında sorun oluşursa Flash işlemiyle Tlefonun sürümünü tekrar R4EA031 yapabilirmiyim, bu sürüm için gerekn dosyaları forumda bulabilirmiyim.

teşekkürler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: strafer

quote:

Anlıyorum,

Sürümü değiştirmeden FSX yaparak flash temaları çalıştırabilirim değil mi

İkinci olarak yükleme sırasında sorun oluşursa Flash işlemiyle Tlefonun sürümünü tekrar R4EA031 yapabilirmiyim, bu sürüm için gerekn dosyaları forumda bulabilirmiyim.

teşekkürler.

hepsine evet diye cevap veriyorum.hazır yapmışken R4DB005 sürümüne dönüp far manager la beklemeden flash temaları atsan daha iyi olur.pişman olmazsın.

• Belirttiğiniz gibi flashlayıp R4DB005 sürümüne dönmek şimdilik pek gözüm yemiyor, Açıkcası tırsıyorum... öncelikli hedefim flash menü sorununu halletmek. Ama bende biliyorumki bunu halledince sürüm işinin içinde bulacağınm kendimi...

Anladığım kadarıyla Far maneger programı, Phone xs programı kadar görsel olmasa aynı işlemi daha çabuk ve hatasız olarak yapıyor. Bu nedenle, Benim gibi bir acemi için en uygun yol Far maneger programıyla flash dosyalarını telefona atmak. Forumda flash tema işleminin Far maneger programı ve gerekli dosyayaları ile yapılışını anlatan bir başlık var mı?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 26 Ocak 2007; 2:23:58 >
  • quote:

Belirttiğiniz gibi flashlayıp R4DB005 sürümüne dönmek şimdilik pek gözüm yemiyor, Açıkcası tırsıyorum... öncelikli hedefim flash menü sorununu halletmek. Ama bende biliyorumki bunu halledince sürüm işinin içinde bulacağınm kendimi... Acaba forumda R4DB005 sürümünün Türkçesi varmı?

Anladığım kadarıyla Far maneger programı, Phone xs programı kadar görsel olmasa aynı işlemi daha çabuk ve hatasız olarak yapıyor. Peki forumda flash tema işleminin Far maneger programı ve gerekli dosyayaları ile yapılışını anlatan bir başlık var mı?.

şu an çok geç yarın özel olarak yazabilirim bunu.dosyaları vererek anlatım yapabilirim.yalnız yapıp yapmamak herkesin kendi sorumluluğunda.diğer bir başlıkta k750i yi w800i çevirme işlemini anlattığımda sürekli pm mesajlarına cevap vermekten illallah geldi.ve başarısız olanların hepsi bir işlemde hata yaptığı için başarısız oldu.insanlar daha usb driver yükleyemeyip böyle işlere kalkışıyorlar.tabi ki gözün yiyemiyorsa yapma şöyle bir şey var ki anlatılanları doğru yaptığın sürece çok kolay ve problemsiz bir işlem.eski sürüme dönüp flash temaları yüklemek 6-7 dakikamı aldı.

R4DB005 sürümünün türkçesi var.yukarda da yazdığım gibi.far managerla R4DB005 sürümünün ses driverlarını yedekleyip son sürüme geçtim.son sürümün sesi çok kötü olduğu için eski driverları yükledim ama ses değişmedi.hemen eski sürüme geri döndüm.eğer müzik dinlemek önemli diyorsan R4DB005 e dönmeyi şiddetle tavsiye ediyorum.phone xs le saatlerce hatta günlerce uğraşmaktan daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 26 Ocak 2007; 2:32:41 >

• @shadow006 istersen msn den şu an yapabiliriz.
  • arkadaşlar bu flashlama işi beni baya yordu acıkcası telde acılmıo hata verio wotanserverden bu şekilde flash lama yapabilirmiyim bilgilendirirseniz sevinirim bide wotanserver ile flashlama nın resimli anlatımı varmı
  • @shadow006 bu topicte insanların kafası karışmasın diye ayrı bir konu açtım.

istersen bir göz at.

http://forum.donanimhaber.com/m_11862822/tm.htm
  • Arkadaşlar sadece ses ayarları için r4db005 sürüme dönmenize gerek yok.Aaccoustik dosyasını değiştirerek zaten ses ayarlarını değiştirebiliyoruz artık. En güncel versiyonu yükleyip fardan sadece acoustik dosyasını değiştirmek telefonunuzun güncel kalması bakımından da en iyisi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 26 Ocak 2007; 9:13:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Arkadaşlar sadece ses ayarları için r4db005 sürüme dönmenize gerek yok.Aaccoustik dosyasını değiştirerek zaten ses ayarlarını değiştirebiliyoruz artık. En güncel versiyonu yükleyip fardan sadece acoustik dosyasını değiştirmek telefonunuzun güncel kalması bakımından da en iyisi olacaktır.

@*BlaCkEaGLe* boş bir zamanında r4db005 sürümüne dönüp sesi dinle yada başka birinde varsa ondan dinle.sadece senin verdiğin dosya seste bir değişiklik yapıyor.r4db005 dosyaları yeni firmware de etki etmiyor ses aynı kalıyor.hatta bizzat denedin sanırım seste bir değişiklik olmadığını söylemiştin.
  • Dediğim gibi sadece ses özellikleri için o sürüme dönmek pek mantıklı gelmiyor bana. Gerekli accoustik dosyaları en kısa zamanda güncellenecek zaten. Far manager her sorunumuza çare olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 26 Ocak 2007; 9:45:28 >
  • Şu far managerle flash tema atma işini mümkünse bir anlatabilir misiniz?Ben ses konusuyla fazlaca ilgilenmiyorum da.
  • flash tema özelliği aktifmi sende ? aktifse yeni temaları far manager ile atabilirsin fakat tersi bir durum söz konusu ise fsx yada eski sürüme dönerek ilk önce flash özelliğini aktive etmen gerekir .

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Şu far managerle flash tema atma işini mümkünse bir anlatabilir misiniz?Ben ses konusuyla fazlaca ilgilenmiyorum da.
  • Bende flash temalar mevcut(orbit,equalizer v.s).Yazılım da r4db005.Yanlız far manager ile nasıl tema atılacağını tam anlayamadım.
    Fsx ile bu işlem hem uzun hem de riskli oluyor anladığım kadarıyla.Onun için far manager ile yapayım dedim.Yanlış mı düşünüyorum acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

flash tema özelliği aktifmi sende ? aktifse yeni temaları far manager ile atabilirsin fakat tersi bir durum söz konusu ise fsx yada eski sürüme dönerek ilk önce flash özelliğini aktive etmen gerekir .

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.