Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok kral iş çıkartmış kardeşim.emeğine sağlık black
  • eyvallah abi seni burda görmek güzel
    seninde farla ilgili çalışmalarını merakla bekliyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

çok kral iş çıkartmış kardeşim.emeğine sağlık black
  • Technics'im geldikten sonra daha kolay çözülür bu işler.
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

çok kral iş çıkartmış kardeşim.emeğine sağlık black
  • R4EA031 versiyonuna sadece R4DB005 versiyonu acoustik dosyasını atmak istiyorum sadece ses eksiği var bu son sürümün. gerisi normal bence bi sorun yok. Mr.Blof'un istediği şeyde olabilir. cevabını göremedim.

"Yada sadece şunu diyebiliriz. Telefonu bir önceki sürüme nasıl geçiririz. Sağlam bir şekilde."
  • r4db005 versiyonunun acoustik dosyasını yükledik fardan ama seste bir değişiklik olmadı
    hoporlör sesini yükseltmek için topic başındaki anlatımda verilen accoustik dosyasıyla yükleme yapabilirsin. Sadece hoporlör sesi yükseliyo kulaklıkta pek bir fark olmuyor.(Megabas'ta da son seste biraz bozma yapıyo diğer ekolar gayet net)

quote:

Orjinalden alıntı: Varg

R4EA031 versiyonuna sadece R4DB005 versiyonu acoustik dosyasını atmak istiyorum sadece ses eksiği var bu son sürümün. gerisi normal bence bi sorun yok. Mr.Blof'un istediği şeyde olabilir. cevabını göremedim.

"Yada sadece şunu diyebiliriz. Telefonu bir önceki sürüme nasıl geçiririz. Sağlam bir şekilde."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 27 Ocak 2007; 12:56:20 >
  • R4EA031 sürümünün main dosyasının, indirme linkini verebilirmisiniz.
  • R4DB005'e geçmek için uygulayabileceğimiz en sağlam yöntem bu mu? başka bir başlıkta da anlatılmıştı ama telefonlar uçmuştu.
  • R4EA031 versiyon için main dosyası:

http://rapidshare.com/files/13237803/W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.rar.html
  • En sonunda yaptım 10 dk sürdü
    Ama eksik THM var bende onlarıda tamamlarsam süper olcak
    -femaline_desktop
    -femaline_desktop_850
    -femaline_desktop_710
    -techno
    -Lava_desktop

Bunların swf dosyalarını attım ama .thm olarak elimde yok aradım bulamadım.. elinde olan varsa upload edebilrmi acaba?
    tekrardan çok teşekkür ediyorum bu konuyla ilgili çalışma yapan herkese
  • thm olarakta var linkin içinde
  • Blackeagle senden çok şey iştiyorum ama şu flash temaların swf'lerini toplu olarak nerede bulabilirim(Son çıkanlar da dahil olmak üzere)?
  • Burda fone,mot_bod ve walkman dance temalarının swf ve thm dosyaları var

http://rapidshare.com/files/13497686/Yeni_flash_temalar.rar.html

W810 Flash Tema,  Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver

• Sağolasın dostum,bunların swf uzantılarını da flash dosyasının içinde bulunan diğer swf'lerin arasına atıyoruz değil mi?
  • evet swf'ler far manager'den flash'ın içine
    thm'lerde normal temalar gibi

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Sağolasın dostum,bunların swf uzantılarını da flash dosyasının içinde bulunan diğer swf'lerin arasına atıyoruz değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: firozat

En sonunda yaptım 10 dk sürdü
    Ama eksik THM var bende onlarıda tamamlarsam süper olcak
    -femaline_desktop
    -femaline_desktop_850
    -femaline_desktop_710
    -techno
    -Lava_desktop

Bunların swf dosyalarını attım ama .thm olarak elimde yok aradım bulamadım.. elinde olan varsa upload edebilrmi acaba?
    tekrardan çok teşekkür ediyorum bu konuyla ilgili çalışma yapan herkese

firozat sen *BlaCkEaGLe* mı yoksa strafer arkadaşımızın anlattığı yöntemle tema sorununu hallettin.

quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

R4EA031 versiyon için main dosyası:

http://rapidshare.com/files/13237803/W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.rar.html

Çok Teşekkürler...

w810 p3k dcu.49R başlığında verdiğin w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyasını R4EA031 sürümündede kullanabilirim değilmi. Yoksa benim sürümümde başka bir dosyamı kullanmalıyım.

birde strafer verdiği far manager 4,69mb senin verdiğin far manager 3,49 mb büyüklük farkı neden kaynaklanıyor hangisini kullanayım. Ayrıca straferhttp://www.luke-chiptuning.kvalitne.cz/k750i/USBFlash.zip diye bir flash driver vermiş bunu yüklemeyim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 27 Ocak 2007; 14:49:54 >

• w810 p3k dcu.49R tüm versiyonlar için geçerli
  • link ölmüş
  • hangi link ?

quote:

Orjinalden alıntı: funy251

link ölmüş
  • quote:

*ilk önce phone xs programını çalıştırıp start'a basıyoruz

*telefonun c tuşuna basılı olarak usb kabloyu bağlıyoruz

*select frimware bölümünden sadece flash main frimware'yi işaretleyip w810_p3k_dcu.49R.ssw'yi gösteriyoruz
    başka hiçbir seçeneği işaretlemiyorsunuz.(alttaki örnek resimdeki gibi)

*FLASH'ı tıklıyosunuz

*işlem bittikten sonra phone xs'yi kapatıyoruz ve telefonu usb'den çıkarıyoruz

*bataryayı çıkartıp yeniden takıyoruz

Bu işlem ne kadar sürüyor. Birde bu dosya ses arttırımı için galiba doğrumudur?
  • her iki yöntemde aynı zaten ama birinde versiyonda değiştirme anlatılmış fazladan XS kullnıyoruz çünkü tlfonun far manager ile çalışması için önce XS programı ile w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyasını flashlıyoruz.. sonra far managerı kullandım ve 10 dk sürmedi swf dosyalarını atmam ama hala eksik THM dosyaları var temalar yani onlarıda yukarıda belirttim elinde olan varsa lütfen onlarıda verebilirmi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.