Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yükleme süresi senin hızına göre değişir(benim 5 dk.bile sürmedi)
    telefonundaki orj.acoustik dosyasının yedeğini alırsan beğenmezsen tekrar geri dönebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: aliens

quote:

*ilk önce phone xs programını çalıştırıp start'a basıyoruz

*telefonun c tuşuna basılı olarak usb kabloyu bağlıyoruz

*select frimware bölümünden sadece flash main frimware'yi işaretleyip w810_p3k_dcu.49R.ssw'yi gösteriyoruz
    başka hiçbir seçeneği işaretlemiyorsunuz.(alttaki örnek resimdeki gibi)

*FLASH'ı tıklıyosunuz

*işlem bittikten sonra phone xs'yi kapatıyoruz ve telefonu usb'den çıkarıyoruz

*bataryayı çıkartıp yeniden takıyoruz

Bu işlem ne kadar sürüyor. Birde bu dosya ses arttırımı için galiba doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 27 Ocak 2007; 15:09:39 >

• sorun bendenmil kuusra bakmayın
  • ok
    quote:

Orjinalden alıntı: funy251

sorun bendenmil kuusra bakmayın
  • peki acoustik dosyalarını atmazsam olmazmı?

sadece temaları istiyorum. bu arada 15dk oldu. devam ediyor. kesersem zarar verirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 27 Ocak 2007; 15:11:46 >
  • olur tabikii
    tema yüklüyceksen topic başındaki 3.bölümden işleme başla
    sadece swf uzuntılı dosyaları atıcaksın
    15 dk oldu dediğin yer hangi aşama ?

quote:

peki acoustik dosyalarını atmazsam olmazmı?

sadece temaları istiyorum. bu arada 15dk oldu. devam ediyor. kesersem zarar verirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 27 Ocak 2007; 15:14:13 >
  • bu işlemleri yapmadan önce sim kartı çıkartalım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 27 Ocak 2007; 15:37:27 >
  • diğer temaların swf'leri en kıza zamanda eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 27 Ocak 2007; 15:32:40 >
  • biraz önceki flashı kestim. 15 dk dan sonra. sadece w810_p3k_dcu.49R.ssw'yi atıyordum. şimdi telefon açılmıyor. yardım edermisiniz?
  • mutlaka birşeyleri eksik yapmışsındır
    bu durumda telefona tekrar flash atman gerekir
    quote:

biraz önceki flashı kestim. 15 dk dan sonra. sadece w810_p3k_dcu.49R.ssw'yi atıyordum. şimdi telefon açılmıyor. yardım edermisiniz?
  • aynı dosyayı tekrar mı atmam gerekiyor. yoksa farklı mı. bende flash menüler vardı. sürüm 031
  • w810_p3k_dcu.49R'yi flashlamak en fazla 5 dk.sürer. Sende belliki anormal bir durum söz konusu
    Aynı işlemi tekrar yap ve select frimware bölümünden sadece flash main frimware'yi işaretleyip w810_p3k_dcu.49R.ssw'yi göster ve flash de başka hiç bir şeyle oynama.

quote:

aynı dosyayı tekrar mı atmam gerekiyor. yoksa farklı mı. bende flash menüler vardı. sürüm 031
  • tekrar deniyorum şimdi. bekleyeceğim sağol phone xs kullanımı %95 -97 lerde. bu çalıştığı anlamına mı geliyor
  • bendede 31 var acaba bu sürümmü sorun yaratıyor. sonucu bekliyorum @aliens

flaslama işlemini ve tema yükleme işlemini yapmadan önce sim kartı ve hafıza kartını çıkartalım mı *BlaCkEaGLe*
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

bendede 31 var acaba bu sürümmü sorun yaratıyor. sonucu bekliyorum @aliens

Ok.

ben sim kartı ve memory stick pro duo yu çıkarttım. ilk işlemden beri.
  • Tabiiki çıkartın sim takılı olmayacak
    Ben kendiminkini de R4EA031 sürümle yaptım

quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

bendede 31 var acaba bu sürümmü sorun yaratıyor. sonucu bekliyorum @aliens

flaslama işlemini ve tema yükleme işlemini yapmadan önce sim kartı ve hafıza kartını çıkartalım mı *BlaCkEaGLe*
  • aliens sonuç ne başarabildin mi?

straferhttp://www.luke-chiptuning.kvalitne.cz/k750i/USBFlash.zip diye bir flash driver vermiş bunu yüklemeyim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 27 Ocak 2007; 16:36:55 >
  • arkadaşlar fazla kafanız karışmasın tema değilde şikayetiniz ses ise son sürümde R4EA031 hoparlör sesi r4db005 e göre daha iyi ama megabass ile normal bass arasında fark yok
    r4db005 megabass sorunu yok hoparlör sesi R4EA031'e göre düşük ben megabass için bu versiyona geçtim
    daha önce R4EA031 yüklüyken çalan alarm "araba alarmı forumda mevcut çaldığında ilgi çekecek mp3 zil sesi?" altkattan duyuluyordu abartmıyorum şimdi daha kısık çıkıyor ama ben zaten megabass için değiştirdim şikayetim yok yani maalesef bu tlf için şimdilik kusursuz bir versiyon yok günlerdir interneti araştırıyorum sadece ben değil ben gibi çoğu kişi aynı kanıda hoparlör sesi için R4EA031
    megabass için r4db005
    sonuçta hangisi yüklüde olsa eksiği var bence bekleyip sonny ne yapacak görelim ineternette herkes bu konulardan şikayetçi ne kadar sessiz kalabilirler

• Sonunda telefon açıldı.
    2 defa w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyasını atmaya çalıştım. Ama 45dk geçmesine rağmen bitmedi. Telefon açılmadı.

son olarak işlemleri atlayıp
    W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn dosyasını yükledim. 344 blok yükledikten sonra telefon açıldı. Çıkacağım için tema yükleme işini pazartesiye bıraktım...
  • quote:

Sonunda telefon açıldı.
    2 defa w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyasını atmaya çalıştım. Ama 45dk geçmesine rağmen bitmedi. Telefon açılmadı.

W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn dosyasını yükledim. 344 blok yükledikten sonra telefon açıldı. Çıkacağım için tema yükleme işini pazartesiye bıraktım...

bendede aynı drum var
    ben ilk dosyayı yuklerken bi 5 dk bkliyrm
    stop deyip
    sonrada far managera gçiorm
    işlemleri yapıorm
    sonrada
    son işlem
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaankrby

quote:

Sonunda telefon açıldı.

bendede aynı drum var
    ben ilk dosyayı yuklerken bi 5 dk bkliyrm
    stop deyip
    sonrada far managera gçiorm
    işlemleri yapıorm
    sonrada
    son işlem

Sendede olmadı demek tam bende dosyaları indirmiş ve yükleme işlemlerine başlıyordum. Şimdi yapıp yapmama arasında kaldım.

aliens 344 blok demiş o ne demek oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.