strafer dediğin gibi r4db005in sesi güzelde ben yine kendimi tutamayıp üstüne benim acoustik dosyasını attımsanki şimdi daha iyi gibi geldi bana
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
strafer dediğin gibi r4db005in sesi güzelde ben yine kendimi tutamayıp üstüne benim acoustik dosyasını attımsanki şimdi daha iyi gibi geldi bana
ciğerimi parçaladın vallaha canım kardeşim benim
quote:
Orjinalden alıntı: Varg [Bilip bilmeden karışmayız yeterki sen iste BlackEagle]
ciğerinin parçalanacağını bilsem öyle demezdim
Ya arkadaşlar Blackeagle ve Strafer'in anlatımlarına güvenin.Doğru ve sıralı yapıldığında bir sorun oluşmuyor.R4DB005 versiyonuna yaklaşık 20 flash tema dosyası attım.10dk'da bitti.Sorun yok şu an.
arkadaşlar imdat fardan w810 diye seçtim c ye basıp tanıttım ama k750/w800/w550 diye tanıyo sonra fs yapıyom bişey yüklüyom sonra bişey yüklüyo %100 command progress:6 of 6 size 12 diyo sonra hiş ilerlemiyor telefonda açılmıyo napcaz şimdi offf
quote:
Orjinalden alıntı: Frost11
arkadaşlar imdat fardan w810 diye seçtim c ye basıp tanıttım ama k750/w800/w550 diye tanıyo sonra fs yapıyom bişey yüklüyom sonra bişey yüklüyo %100 command progress:6 of 6 size 12 diyo sonra hiş ilerlemiyor telefonda açılmıyo napcaz şimdi offf
biraz bekle acele etme o aşamada.
orda bekliycekmiyiz yani ne bileyim 5 dk bekledim olmuyo sandım bekliyelim ozaman
yaw bıras sacma olacak ama w810i ye pc den mp3 atmak ıstıyom nsl yapabılırım makara yapmayın cıdden bılmıyom ılk defa alcam telı nsl yapabılırım yardımcı olursanız
quote:
FAR MANAGER PROGRAMININ KURULUMUNA AİT DETAYLAR
ilk önce farmanager programını kuruyoruz SEPF 0.10.0.51 Patch dosyasını far içine atıyoruz
ben bu işlemi yapmadım acaba ondan mı olmadı o patch dosyası nerde peki
yok olmuyo kaç dkdır bekledim hiç bi işlem yok acaba pc den mi kaynaklanıyo bide sepf patchini buldum da nereye atıcaz gerekli bişey mi
quote:
yok olmuyo kaç dkdır bekledim hiç bi işlem yok acaba pc den mi kaynaklanıyo bide sepf patchini buldum da nereye atıcaz gerekli bişey mi
galiba ne düzgün usb driver ne de cid 49 için far manager kurmamışsın.
usb yi iyi kurdum bence çünkü phone x programında sorun yok hatta daha öncede flash temalar için fsx yapmıştım sorunsuz far için ise galiba beceremedim bunu nasıl yapıcaz peki şuan tlf açılmıyo tlfsuz kaldık walla
oh be geçtik orayı çık şükür sefp patch yaparak oldu hadi bakalım şimdi gerisinide umarım yaparım
quote:
usb yi iyi kurdum bence çünkü phone x programında sorun yok hatta daha öncede flash temalar için fsx yapmıştım sorunsuz far için ise galiba beceremedim bunu nasıl yapıcaz peki şuan tlf açılmıyo tlfsuz kaldık walla
phone xs ile çalışan driver bazen far managerda sorun çıkartabiliyor.
Daha önce linkini verdiğim far manager ile ilgiliydi o Konu başındaki far man.linkini de güncelledim. Artık bu işlemi yapmanıza gerek yok indirip çalıştırıyorsunuz
quote:
quote:
FAR MANAGER PROGRAMININ KURULUMUNA AİT DETAYLAR
ilk önce farmanager programını kuruyoruz SEPF 0.10.0.51 Patch dosyasını far içine atıyoruz
ben bu işlemi yapmadım acaba ondan mı olmadı o patch dosyası nerde peki
walla bende en son farı indirmiştim olmadı nedense pluginden patchi yaparak oldu nedense ya illa bişey olcak akustik main falan hepsini yaptım şimdi de yapılandırma hatası weriyo nerde hata yaptım ben
ne işlemler yaptın telefonuna ?
quote:
walla bende en son farı indirmiştim olmadı nedense pluginden patchi yaparak oldu nedense ya illa bişey olcak akustik main falan hepsini yaptım şimdi de yapılandırma hatası weriyo nerde hata yaptım ben
quote:
custom dosyasını atmalısın.hangi versiyonu kullanıyorsun.
oo5 versiyonum şimdi customu atıcam ama eskisi gibi tanımıyo command progress:1 of 1 byte falan diyo niye olmadı eskisi gibi anlamadım