Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • strafer dediğin gibi r4db005in sesi güzelde
    ben yine kendimi tutamayıp üstüne benim acoustik dosyasını attımsanki şimdi daha iyi gibi geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

strafer dediğin gibi r4db005in sesi güzelde
    ben yine kendimi tutamayıp üstüne benim acoustik dosyasını attımsanki şimdi daha iyi gibi geldi bana

• ciğerimi parçaladın vallaha
    canım kardeşim benim

quote:

Orjinalden alıntı: Varg
    [Bilip bilmeden karışmayız yeterki sen iste BlackEagle]
  • ciğerinin parçalanacağını bilsem öyle demezdim
  • Ya arkadaşlar Blackeagle ve Strafer'in anlatımlarına güvenin.Doğru ve sıralı yapıldığında bir sorun oluşmuyor.R4DB005 versiyonuna yaklaşık 20 flash tema dosyası attım.10dk'da bitti.Sorun yok şu an.
  • arkadaşlar imdat fardan w810 diye seçtim c ye basıp tanıttım ama k750/w800/w550 diye tanıyo sonra fs yapıyom bişey yüklüyom sonra bişey yüklüyo %100 command progress:6 of 6 size 12 diyo sonra hiş ilerlemiyor telefonda açılmıyo napcaz şimdi offf
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost11

arkadaşlar imdat fardan w810 diye seçtim c ye basıp tanıttım ama k750/w800/w550 diye tanıyo sonra fs yapıyom bişey yüklüyom sonra bişey yüklüyo %100 command progress:6 of 6 size 12 diyo sonra hiş ilerlemiyor telefonda açılmıyo napcaz şimdi offf

biraz bekle acele etme o aşamada.
  • orda bekliycekmiyiz yani ne bileyim 5 dk bekledim olmuyo sandım bekliyelim ozaman
  • yaw bıras sacma olacak ama w810i ye pc den mp3 atmak ıstıyom nsl yapabılırım makara yapmayın cıdden bılmıyom ılk defa alcam telı nsl yapabılırım yardımcı olursanız
  • quote:

FAR MANAGER PROGRAMININ KURULUMUNA AİT DETAYLAR

ilk önce farmanager programını kuruyoruz
    SEPF 0.10.0.51 Patch dosyasını far içine atıyoruz

ben bu işlemi yapmadım acaba ondan mı olmadı o patch dosyası nerde peki
  • yok olmuyo kaç dkdır bekledim hiç bi işlem yok acaba pc den mi kaynaklanıyo bide sepf patchini buldum da nereye atıcaz gerekli bişey mi
  • quote:

yok olmuyo kaç dkdır bekledim hiç bi işlem yok acaba pc den mi kaynaklanıyo bide sepf patchini buldum da nereye atıcaz gerekli bişey mi

galiba ne düzgün usb driver ne de cid 49 için far manager kurmamışsın.
  • usb yi iyi kurdum bence çünkü phone x programında sorun yok hatta daha öncede flash temalar için fsx yapmıştım sorunsuz far için ise galiba beceremedim bunu nasıl yapıcaz peki şuan tlf açılmıyo tlfsuz kaldık walla
  • oh be geçtik orayı çık şükür sefp patch yaparak oldu hadi bakalım şimdi gerisinide umarım yaparım
  • quote:

usb yi iyi kurdum bence çünkü phone x programında sorun yok hatta daha öncede flash temalar için fsx yapmıştım sorunsuz far için ise galiba beceremedim bunu nasıl yapıcaz peki şuan tlf açılmıyo tlfsuz kaldık walla

bu plug ini içinde far manager :)

http://www.speedyshare.com/299708215.html

1:sefp i seç.

bu da usb driver

http://www.luke-chiptuning.kvalitne.cz/k750i/USBFlash.zip

phone xs ile çalışan driver bazen far managerda sorun çıkartabiliyor.

• Daha önce linkini verdiğim far manager ile ilgiliydi o
    Konu başındaki far man.linkini de güncelledim. Artık bu işlemi yapmanıza gerek yok
    indirip çalıştırıyorsunuz

quote:

quote:

FAR MANAGER PROGRAMININ KURULUMUNA AİT DETAYLAR

ilk önce farmanager programını kuruyoruz
    SEPF 0.10.0.51 Patch dosyasını far içine atıyoruz

ben bu işlemi yapmadım acaba ondan mı olmadı o patch dosyası nerde peki
  • walla bende en son farı indirmiştim olmadı nedense pluginden patchi yaparak oldu nedense ya illa bişey olcak akustik main falan hepsini yaptım şimdi de yapılandırma hatası weriyo nerde hata yaptım ben
  • ne işlemler yaptın telefonuna ?
    quote:

walla bende en son farı indirmiştim olmadı nedense pluginden patchi yaparak oldu nedense ya illa bişey olcak akustik main falan hepsini yaptım şimdi de yapılandırma hatası weriyo nerde hata yaptım ben
  • quote:

walla bende en son farı indirmiştim olmadı nedense pluginden patchi yaparak oldu nedense ya illa bişey olcak akustik main falan hepsini yaptım şimdi de yapılandırma hatası weriyo nerde hata yaptım ben

custom dosyasını atmalısın.hangi versiyonu kullanıyorsun.
  • oo5 versiyonum şimdi customu atıcam ama eskisi gibi tanımıyo command progress:1 of 1 byte falan diyo niye olmadı eskisi gibi anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.