Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu far bana bi gıcığı var galiba şimdi niye olmuyo daha önce bişey yüklüyodu %100 olunca giriyodu falan şimdi öyle bir yükleme yok sinir oldum bu işe ya
  • ne yaptıysam olmadı usb takınca pc yeniden başlıyor. askerden dönüşte inş.
  • ilk yaptığımda bu ekran çıkıyodu onu pluginden patchi çalıştırarak yapmıştım
    http://img213.imageshack.us/img213/5088/aaaaaaaaaaaafe8om0.jpg
    daha sonra custom dosyalarını atmak için bi daha yaptığımda bu ekran çıkıyo
    http://img408.imageshack.us/img408/3865/adszey2.png
    ne yapcaz şimdi olmadı servise versem garantiden yaparlar mı

• @frost11 phone xs'den w810 p3k dcu.49R dosyasını flashladıktan sonra giriyosun dimi far manager'e
    far telefonunu görmüyo ya usb driver yada flashlama hatası var sende
  • evet aynen öyle yapıyom zaten 1 kez de olsa yapmıştım ama bi daha yapamadım
  • xs'den main dosyasını tekrar flashla
  • iice kafayı yedi tlf main yapıcam artık hep yarıda kalıyo far ise tanımıyo usb sürücüyü tanıtıyım diyom tlfonu görmediği için onuda tanımıyo illa bütün aksilikler olcak zaten bu durumda kurtarırsak tlfonu mucize olcak
  • şimdi zar zor yaptık maini ama tlf yine açılmıyo eskiden yapılandırma hatası veriyodu en azından en iisi servise vermek tabi onlara ne bahane uydurcaz o ayrı mesele
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost11

şimdi zar zor yaptık maini ama tlf yine açılmıyo eskiden yapılandırma hatası veriyodu en azından en iisi servise vermek tabi onlara ne bahane uydurcaz o ayrı mesele

frost seni msn e ekledim ama dünden beri yoksun.
  • SEUS'dan güncelleme yaparken telefon böyle oldu de.Ben telefonu düşürmüştüm.Hafıza kartı falan yerinden fırladı.Telefon açılmadı.SEUS'tan güncelleme yaptım(Tabii yine çalışmadı) ve telefonu servise verdim.Ücretsiz yazılım yüklediler(KVK Bakırköy)
    quote:

şimdi zar zor yaptık maini ama tlf yine açılmıyo eskiden yapılandırma hatası veriyodu en azından en iisi servise vermek tabi onlara ne bahane uydurcaz o ayrı mesele
  • akşam telefonu kapadım sabaha açtım yapılandırma hatası verdi diyeceksin
  • arkadaşlar kusura bakmayın biraz geriden geliyorum
    ben tel.e sadece fsx yapacam da bu flashlı temaların .swf ve .thm lerini telfona yükledikten sonramı yapacam
    yoksa teli fsx leyip ondan sonra mı yüklicem
    herkese teşekkürler
  • ya arkadaşlar selam acemiyim kusura bakmayın yanlış yerede yazıyo olabilirim .Ama başım dertte telefonumla bana acilen R4DB005 main dosyası lazım çok acele hemde yardımcı olursanız sevinirim.
  • R4DB005 Main Dosyası

http://rapidshare.com/files/13527492/W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.rar.html

@kafter20 orj.temaların flashlı çalışıyorsa fsx gerek yok konu başındaki 3.bölümü uygulayabilirsin
    orjinal temalarında flash menü özelliği yok ise önce bu özelliği aktif hale getirmek için fsx yapmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 31 Ocak 2007; 14:27:28 >
  • verdim telefonu servise 4-5 günde olur dedi altı üstü yazılım yüklüycekler sanki yeni telefon imal ediyorlar...
  • quote:

verdim telefonu servise 4-5 günde olur dedi altı üstü yazılım yüklüycekler sanki yeni telefon imal ediyorlar...

dostum benimki de aynı senin sorunundandı verdim servise 9 gün oldu hala gelmedi.. dün mesaj attılar özür dileriz 1 haftayı geçti diye.. ama yine de gelmedi.. ve sitesinden baktığımda telefon yüksek işlem laboratuvarında işlem görüyor
    bakalım gelsin de cihaz son versiyonu attılarsa yine dönmek lazım
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swennn -- 27 Ağustos 2012; 1:06:42 >
  • 3.bölümde anlatılan şekilde fardan atabilirsin
  • bunlar w805i oluyormu ve bu flash temaların olduğu bir link veya bir site adresi verebilir misiniz?
  • anlattığım şekilde yaparsan hiç birşey olmaz
    yanlış birşey yapmış olsan bile main dosyasıyla tekrar flash attınmı sorunu hallerdersin zaten

quote:

Orjinalden alıntı: ve800oni

black far la yapsam olurmu dıyosun baya bı strese gırıom cunku bekelrken hehe ılk fsx denemem 6 saat surdu ama hala dewam edıodu cekdım fısını falan alphayla 1 saaatı anca gecdı
    quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

3.bölümde anlatılan şekilde fardan atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 31 Ocak 2007; 16:24:00 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.