Şimdi Ara

W810 Flash Tema, Ses Ayarları (Acoustic) ve CamDriver (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.041
Cevap
0
Favori
187.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim telefonda 031 sürümü var ama malum fazla ses gelmiyor, fakat flash tema özelliği açık galiba, 005 sürümüne geri dönersem,temalar kaybolur mu+ tekrarda flash özelliği ile uğraşmam gerekir mi?

birde servise verilince kaçgün sonra alınıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 3 Şubat 2007; 23:17:45 >
  • hepsini hallettim çok şeker oldu yapmaya cesaret edemeyenler için söylüyorum biraz cesaret birazda sabır herşey halloluyor bu topicdeki bilgiler ışında yaptım emeği geçen arkadaşa teşkkürler. bu arada sesi de yükseltim baya fark varmış
    bi kere içine girdinmi zaten mantığını kavrıyosun
  • Şu temayı nereden bulabiliriz acaba?K600 içinmiş,swf uzantılıymış ve günün saatlerine göre tema değişiyormuş.Bize de olur mu acaba?

• flash menü özelliği aktif hale getirmen için fsx yap yinede aktif hale gelmezse(bende olduğu gibi) r4ce012 sürümüne geri dönmen gerekir. Sonra üstüne seustan son güncellemeyi yapabilir veya istediğin bi sürümü üstüne yükleyebilirsin (flash özelliği gitmez) Bu işlemleri eksiksiz bir şekilde anlatılanlara uygun olarak yaparsan herhangi bir sorunla karşılaşmassın. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan servis yaklaşık 10 gün gibi bir sürede telefonunu teslim ediyo (flash manüleride aktif hale getiriyolar) Telefonun hop.sesini üst seviyelere çekmekte ayrı bir işlem gerektiriyo onun içinde konu başında 2.bölümde anlatılan accostik dosyasını değiştirmelisin (Hop.sesi gerçekten çok yüksek oluyo fakat son sesi açtığında biraz bozulma yapabiliyo)
    quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

selamlar..
    benim telefonda 031 sürümü var ama malum fazla ses gelmiyor, fakat flash tema özelliği açık galiba, 005 sürümüne geri dönersem,temalar kaybolur mu+ tekrarda flash özelliği ile uğraşmam gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 4 Şubat 2007; 11:55:43 >

• konu başındaki 2.anlatımdan accoustic dosyasını değiştirerek sesi arttırabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: himalaya

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. ben 2 aydır w810 kullanıyorum we dışa werdiği seste kısılma hissettim.
    yazılımı r4db005. benim eski telefonun e398 di onda telefondaki gain table adındaki bi dosyayı değiştirince sesi arttırıyoduk w810 dada böyle mi şansımız warmı yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

flash menü özelliği aktif hale getirmen için fsx yap yinede aktif hale gelmezse(bende olduğu gibi) r4ce012 sürümüne geri dönmen gerekir. Sonra üstüne seustan son güncellemeyi yapabilir veya istediğin bi sürümü üstüne yükleyebilirsin (flash özelliği gitmez) Bu işlemleri eksiksiz bir şekilde anlatılanlara uygun olarak yaparsan herhangi bir sorunla karşılaşmassın. Herhangi bir sorunla karşılaşırsan servis yaklaşık 10 gün gibi bir sürede telefonunu teslim ediyo (flash manüleride aktif hale getiriyolar) Telefonun hop.sesini üst seviyelere çekmekte ayrı bir işlem gerektiriyo onun içinde konu başında 2.bölümde anlatılan accostik dosyasını değiştirmelisin (Hop.sesi gerçekten çok yüksek oluyo fakat son sesi açtığında biraz bozulma yapabiliyo)
    quote:

selamlar..

saol karakartal
    10'de çokmuş araştırmamız lazım yada göze alacaz artık...

yalnız 0031 main dosyası şöyle bir uyarı veriyor
    Server dl38.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it...bu ne???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 4 Şubat 2007; 12:44:14 >

• arkadaşlar bu flah tema nedemek bende 005 war telde orbit felan menüsü nolrmalden farklı çalışıyo ona mı flash lı diyosunuz. benim şu anda yeni flashlı tema yüklemem için ne yapmam gerekir.

quote:

arkadaşlar ben forumun 4 üncü sayfasında bunu budum yükledim tele. sizin flash tema dan kastını ne? menüdeki ikonlar kareketli felanmı şu orbit equaliser daki gibi? ben bu linktekini yükledim menü aynı sadece duvar kağıdı değişiyo renk değişiyo duvar kağıdı hareketleniyo
    quote:

Orjinalden alıntı: phoenix20

quote:

Orjinalden alıntı: Frost11

grouped ile lava yok mu elinizde bulamadım bir türlü olanlarda .thm uzantılı değill

dostum al sana flash temalar.
    http://r.apidshare.com/files/12094718/themes-by-phoenix20.zip
    hepsi var.
    group falan

• ewet atnen o orbit gibi olanlara flash tema deniliyorr
    nasıl yapılacagına gelirsek forumda birsürü acıklaması war bi bahk istersen
  • forumun % 70 ini okudum. ben şimdi ilk sayfadaki 3 anlatımı uygulayacam değilmi
    quote:

Orjinalden alıntı: mC aLtIn

ewet atnen o orbit gibi olanlara flash tema deniliyorr
    nasıl yapılacagına gelirsek forumda birsürü acıklaması war bi bahk istersen
  • eğer orjinal temalarında normal menü olarak çalışıyorsa ilk önce flash özelliğini akfit hale getirmelisin. Fsx yada ilk sürüme dönerek.
    quote:

forumun % 70 ini okudum. ben şimdi ilk sayfadaki 3 anlatımı uygulayacam değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 4 Şubat 2007; 13:01:21 >
  • heralde arkadaşın flash özelligi aktif durumda çünkü orbit flashlı calışıyomuş eger flash ö zelligi aktifse ilk sayfadaki 3. bölümü yapabilirsin

quote:

eğer orjinal temalarında normal menü olarak çalışıyorsa ilk önce flash özelliğini akfit hale getirmelisin. Fsx yada ilk sürüme dönerek.
    quote:

• karakartal... bu 0031 main frame de uyarı veriyor....
    ****.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it
    ???
    bende orjinalindeki flas temalar çalışıyor zaten..sadece ses için uğraşıyorum biri var diğeri yok...
    ses olarak 005 in acoustic i yüklesem sorun çözülür değil mi
  • teşekkürler orjinal temalarda flsh aktif. bu işin bi teklikesi yok demi

ben bu orbit flashlı temasını sevmedim zaten kullanmıyorum. gelecek 10 tema güzel bi yapmaya değer demi
    quote:

eğer orjinal temalarında normal menü olarak çalışıyorsa ilk önce flash özelliğini akfit hale getirmelisin. Fsx yada ilk sürüme dönerek.
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 4 Şubat 2007; 13:14:01 >
  • işlemleri eksiksiz yaparsan bi tehlikesi yok ben yaptım gayet hoş temalar war deger yani

quote:

teşekkürler orjinal temalarda flsh aktif. bu işin bi teklikesi yok demi

ben bu orbit flashlı temasını sevmedim zaten kullanmıyorum. gelecek 10 tema güzel bi yapmaya değer demi
    quote:

quote:

• arkadaşlar 0031 main frame i atar mısnız
  • Telefonumda flash temalar çalışıyor ama orjinal olanlar. Yeni Flash Temalar indirdim normal theme gibi attığımda normal olarak görünüyor FlashTema olarak değil. XS++ programını açıp start deyip telefonu bağladım fsx'i seçip start dedim sadece bunu yaptım şuan devam ediyor. Yanlış mı yaptım acaba? FSX işlemi hakkında bişey göremedim pek. Sadece arkadaşın biri yazmıştı dosya filan uğraşmaya gerek yok sadece fsx'e tıkla başlat demişti o yüzden direk başlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 4 Şubat 2007; 14:09:29 >
  • quote:

arkadaşlar 0031 main frame i atar mısnız

Arkadaş R4EA031 versiyona yükseltmeni tavsiye etmem Walkman zevkin sıfır'a iner haberin olsun Ben R4DB005'ken R4EA031'e yükseltmiştim pişman oldum. Tekrar döndüm R4DB005'e
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

quote:

arkadaşlar 0031 main frame i atar mısnız

Arkadaş R4EA031 versiyona yükseltmeni tavsiye etmem Walkman zevkin sıfır'a iner haberin olsun Ben R4DB005'ken R4EA031'e yükseltmiştim pişman oldum. Tekrar döndüm R4DB005'e

yok yükseltmicem bana o lazımda şimdi... zaten 031 de benimki...

• 3.Bölümde anlatılanları uyguladım, PhoneXs'de Finishing Flash yazıyor öylece kaldı. Ne yapmam gerekiyor. Bir kere çıkardım bu sefer telefon hiç açılmadı. Yardım edin lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

Telefonumda flash temalar çalışıyor ama orjinal olanlar. Yeni Flash Temalar indirdim normal theme gibi attığımda normal olarak görünüyor FlashTema olarak değil. XS++ programını açıp start deyip telefonu bağladım fsx'i seçip start dedim sadece bunu yaptım şuan devam ediyor. Yanlış mı yaptım acaba? FSX işlemi hakkında bişey göremedim pek. Sadece arkadaşın biri yazmıştı dosya filan uğraşmaya gerek yok sadece fsx'e tıkla başlat demişti o yüzden direk başlattım.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.